پیراسته فر

خبری تحلیلی

پیراسته فر

خبری تحلیلی

دیوارکشی عراق درمرز"سوریه"جلوگیری ازمهاجمین داعش

«حفر خندق» بین کربلاالانبار بطول ۴۵ کیلومترراخواهیددید.

دیواری به طول چند کیلومتر و ارتفاع ۳ونیم متر  در استان نینوا، در منطقه سنجار

«عراق» برای مقابله با ورود داعش، در مرز سوریه دیوار بتنی احداث می‌کند.

یک منبع نظامی عراقی روز یکشنبه ۷ فروردین به خبرگزاری فرانسه گفت که عراق در حال ساخت یک دیوار بتنی در امتداد «بخشی از مرزهای خود با سوریه» است تا از نفوذ گروه تروریستی داعش جلوگیری کند.

 

این گزارش از قول یک افسر ارشد ارتش عراق که نامی از وی نبرده، می‌گوید که در مرحله نخست، دیواری به طول چند کیلومتر و ارتفاع ۳.۵ متر در استان نینوا، در منطقه سنجار در شمال غربی عراق ساخته خواهد شد.

تحولات امنیتی عراق| آماده باش نیروهای عراقی در مرز با سوریه

برای اولین بار «سرلشکر قیس المحمداوی» معاون فرمانده ستاد ارتش حدود سه هفته پیش از برنامه دولت برای دیوارکشی در مرز سوریه خبر داده بود.

 

عراق بیش از ۶۰۰ کیلومتر مرز مشترک با سوریه دارد، اما هنوز مقامات عراقی اعلام نکرده‌اند طول دیوار و هزینه ساخت آن چه میزان خواهد بود.

احداث دیوار بتنی در مرز عراق با سوریه

عراق در سال ۲۰۱۸ و همزمان با برنامه ترکیه برای ساخت دیوار در مرز عراق، ایران و سوریه اعلام کرده بود که برای جلوگیری از حملات داعش در صدد ساخت دیوار مرزی با سوریه است.

ترکیه تا پاییز سال گذشته بیش از ۱۰۰۰ کیلومتر دیوار در مرزهای خود با ایران، عراق و سوریه احداث کرد که معادل یک سوم طول مرزهای این کشور با سه کشور همسایه است. ترکیه احداث دیوارها را کماکان ادامه می‌دهد.

احداث دیوار ترکیه با ایران عمدتا برای جلوگیری از مهاجرت‌های غیرقانونی اعلام شده است.

دیده‌بان حقوق بشر سوریه، مستقر در بریتانیا، در همین زمینه به خبرگزاری فرانسه گفت، عملیات ساخت دیوار مرزی عراق در نزدیکی شهر الشدادی، جنوب استان حسکه سوریه، آغاز شده است. این منطقه هم به عراق و هم ترکیه نزدیک است.

ژانویه امسال(دی ماه۱۴۰۰) نیروهای داعش به زندانی در منطقه تحت کنترل داعش در منطقه تحت کنترل کردها و نزدیکی این منطقه حمله کردند که منجر به کشته شدن صدها نفر شد.

دیده‌بان حقوق بشر سوریه می‌گوید تصور می‌شود بسیاری از زندانیان فرار کرده و برخی از آنها به ترکیه یا مناطق تحت کنترل ترکیه در شمال سوریه رفته‌اند.

 «داعش» بخش‌های وسیعی از عراق و سوریه را در سال ۲۰۱۴ تسخیر کرد، اما بغداد سال ۲۰۱۷ اعلام کرد که داعش را شکست داده است.

با این‌حال، حملات داعش در عراق متوقف نشده است.

تابستان امسال و در اوج کسری برق عراق، شبه‌نظامیان وابسته به داعش حملاتی به شبکه برق عراق، خصوصا در نزدیکی مرز با ایران انجام دادند که منجر به قطع برق در نقاطی از کشور شد.

منابع: خبرگزاری فرانسه، دیلی صباح ترکیه و رادیو فردا

توضیح مدیریت سایت-پیراسته فر:در۱۰ژوئن ۲۰۱۴(۲۰خرداد۱۳۹۳) داعش واردموصل شد و سقوط موصل باکمترین مزاحمت رخ داد.

اولین هجوم داعش درعراق ازسامرابود
از ساعت ۴ بامداد امروز،۵ژوئن ۲۰۱۴(پنج شنبه، ۱۵ خرداد ۱۳۹۳=٧ شعبان ١٤٣٥) شهر سامرا شاهد درگیری مسلحانه تروریست‌های گروه موسوم به «دولت اسلامی عراق و شام»(داعش) با نیروهای امنیتی است. به نظر می رسد که تروریست‌ها قصد داشتند به مرقدهای امام هادی  و امام حسن عسکری (ع) حمله کنند که تاکنون موفق نشده‌اند و نیروهای امنیتی این حمله تروریستی را خنثی کرده‌اند.
 درگیری‌های مسلحانه‌ای که میان افراد مسلح و نیروهای امنیتی عراق در شهر سامرا از صبح امروز روی داد تاکنون به کشته شدن ۵۱ نیروی ارتش و پلیس در سامرا منجر شد وبااین نکامی بسوی موصل حرکت کردند.

داعش درشهرموصل عراق

اعدام جوانان موصل توسط داعش ۱۳۹۴

شهرموصل از۲۱خرداد ۱۳۹۳ به اشغال داعش درامد وتا ۸ تیر۱۳۹۶آزادشد،(پایان حکومت داعش)یعنی بیش از۳سال موصل(عراق) دراشغال داعش بود وبلکه پایتخت داعش درعراق بود.

دیوارکشی باهماهنگی مسئولین سوریه انجام می گیرد

خبرگزاری فارس(۷ فروردین ۱۴۰۱)نوشت: فرماندهی گارد مرزی عراق از ادامه کار خود برای استحکام‌بخشی به نوار مرزی عراق و سوریه با احداث یک دیوار بتنی خبر داد.

بر اساس گزارش کانال تلگرامی گروه اطلاع‌‌رسانی «الاعلام الحربی»، در بیانیه فرماندهی گارد مرزی عراق آمده، در ادامه استحکامات مرزی انجام شده توسط فرماندهی مرزبانی منطقه شش، عملیات احداث دیوار بتنی در حال تکمیل شدن است.

در ادامه این بیانیه آمده، اقدامات برای تکمیل استحکامات امنیتی برای جلوگیری از هرگونه نفوذ به مرزها ادامه پیدا خواهد کرد.

عراق چندی پیش و پس از سفر «فالح الفیاض» رئیس سازمان «الحشد الشعبی» به سوریه و دیدار وی با «بشار اسد» رئیس‌جمهور سوریه از قصد خود برای ساخت دیوار در مرز با این کشور خبر داده بود./پایان.

توضیح مدیریت سایت-پیراسته فر:حفر خندق بین کربلا و الانبار بطول ۴۵کیلومتر
«محفوظ التمیمی» عضو شورای استان کربلا، از حفر خندق ۳۵ کیلومتری در استان الانبار خبر داد که نشان می دهد هدف از این خندق قطع تمام راه های خاکی فرعی بوده است.
التمیمی با بیان اینکه خندقی در غرب شهر مقدس کربلا در مجاورت استان الانبار حفر شده است، خاطرنشان کرد: این خندق ۳۵ کیلومتر طول دارد و «از کارخانه سیمان کربلا تا برج‌های پلیس فدرال» در نزدیکی تار امتداد دارد. غارها.
التمیمی افزود: "هدف از سنگر قطع کردن تمام جاده های خاکی فرعی است که چرخ ها قبلاً می گرفتند.
این خندق دو ماه پس از آن صورت می گیرد که نیروهای پیشمرگه در ژانویه گذشته خندقی را در ۱۰۰ کیلومتری جنوب کرکوک به سمت غرب آن حفر کردند تا امنیت شهر را افزایش دهند.

توضیح مدیریت سایت-پیراسته فر:اخبارازمنابع مختلف عراق است که اگرتفاوتی مشاهده می کنید یا درتصمیم گیری ها مسئولین -طول خندق-تغییراتی ایجادشده ویا اشتباه رسانه های عراقی می باشد.
حفرخندق بین استان‌های کربلا و الانبار


امروز جمعه(۵ اردیبهشت ۱۳۹۹) یکی از فرماندهان ارشد ارتش عراق فاش کرد که فرماندهی عملیات کربلای حفر یک خندق به طول 120 کیلومتر در ضلع غربی مرزی که استان‌های کربلا و الانبار را از هم جدا می‌کند، آغاز کرده است.
سرلشکر علی الهاشمی فرمانده عملیات کربلای معلی در بیانیه مطبوعاتی هدف از ایجاد این خندق را ایمن سازی مسیر زمینی زیارت و حفاظت از مسیر تجاری بین المللی عراق و عربستان سعودی عنوان کرد.
**
حرم مطهر امام حسین (ع) با همکاری فرماندهی عملیات کربلای معلی، شورای استانی و نیروهای امنیتی، حفر خندق در اطراف شهر کربلا تا نجف و الانبار را آغاز کرده است.
به گفته منابع محلی، هدف از این خندق تامین امنیت شهر مقدس کربلا و محدود کردن ورود خودروهای بمب گذاری شده از سمت رمادی به شهر است.
این منبع تصریح کرد: کار خندق با هدایت متولی قانونی حرم مطهر حسینیه «شیخ عبدالمهدی الکربلایی »در حال انجام است.
کربلایی دستور داده بود که همه امکانات برای موفقیت پروژه خندق فراهم شود.
به گزارش سایت رسمی اداره فعالیت های عمومی، این خندق حدود ۷۰ کیلومتر طول، ۱.۵ تا ۲ متر عمق و حدود سه متر ارتفاع دارد.


اگر این پروژه تکمیل شود، به محدود کردن نفوذ تروریست ها و خودروهای بمب گذاری شده که شهر مقدس کربلا را هدف قرار می دهند، کمک می کند.
کربلا بسیاری از حملات تروریست ها را که می خواستند از طریق صحرا (کربلا - رمادی) به شهر نفوذ کنند دفع کرده بود، اما نیروهای امنیتی با پشتیبانی حشد الشعبی هر بار موفق به دفع این حمله شدند./پایان.
حرم العباس (ع) در بیانیه ای اعلام کرد: حرمین شریفین حسینی و عباسیه از چند روز پیش حفر خندق امنیتی را در اطراف ضلع غربی و جنوب غربی استان کربلا آغاز کردند. در فاصله ۱۰۰ کیلومتری از مرکز آن."


وی توضیح داد: «این اقدام امنیتی با هماهنگی فرماندهی پلیس استان و دولت محلی انجام شد، زیرا این سنگر از کارخانه سیمان واقع در جاده ارتباطی کربلای مقدس و منطقه نوخیب به سمت صحرا با مرزهای استان نجف امتداد دارد. "
وی خاطرنشان کرد: "این کار به منظور کمک به حفاظت از این استان مقدس در برابر هرگونه خطر یا نقض امنیتی که ممکن است رخ دهد و جلوگیری از نفوذ تروریست ها و خودروهای بمب گذاری شده در آن انجام می شود."
*
«علی المیالی» نایب رئیس دوم شورای استان کربلا نیز به نوبه خود گفت: پس از عملیات اخیر در« جرف النصر» و تمرکز تروریست ها در «صحرای امیریه فلوجه» و به دلیل اهمیت از این منطقه برای حفظ امنیت کربلا، دولت محلی تصمیم گرفت در مرزهای خود در مجاورت استان الانبار، خندق و زمین خاکی بطول ۴۵ کیلومتر حفر کند.
****
۲۶ دی ۱۳۹۳ فرماندهی عملیات در فرات میانه که مسئولیت امنیت شهرهای جنوبی و شرقی عراق را بر عهده دارد، برای جلوگیری از نفوذ شبه نظامیان از الانبار به کربلا (۱۴۰ کیلومتری جنوب بغداد) شروع به حفر خندق و ایجاد نقاط نظارتی کرد.

سرلشکر قیس المحمداوی، فرمانده عملیات، در بیانیه‌ای اعلام کرد: نیروهای امنیتی در شهر کربلا، با احداث یک خندق، تامین امنیت مرزهای شمالی استان را از سمت راهالیه و النخیب در الانبار آغاز کرده‌اند. راه اندازی نقاط نظارتی جدید، برای جلوگیری از نفوذ و نفوذی که ممکن است رخ دهد."
وی افزود: طرح‌های امنیتی بسته به مواضع نظامی روی زمین، انعطاف‌پذیر و دائماً تغییر می‌کنند.

«ایده حفر خندق مکمل خندق حفر شده در استان بابل در شمال کربلا بود»
وی افزود: «توسل به حفر خندق برای کنترل مناطق وسیعی با کمترین تعداد سرباز و اعضای حشد الشعبی است که در فرآیند پاکسازی بسیاری از مناطق استان الانبار و صلاح الدین از بقایای اسلام به آن نیاز داریم. دولت."
در نوامبر سال گذشته، دولت محلی در فرمانداری بابل اقداماتی را متناسب با وضعیت امنیتی در منطقه انجام داد که از جمله آن می‌توان به برافراشتن نوارهای خاکی در اطراف مناطق تحت کنترل اشاره کرد.
حسن فدام نایب رئیس کمیته در شورا در بیانیه‌ای گفت: پروژه برم و سنگر توسط فرماندهی عملیات فرات میانه و پس از بازرسی میدانی از جرف النصر اجرا نشد. در بخش فرعی و حومه دریاچه الرزازه متوجه شدیم که این خاکریز به دلیل اینکه بخشی از ناحیه جرف را در بر می گرفت بسیار کج است.پیروزی استان الانبار و این یک اشتباه بزرگ محسوب می شود، بنابراین مشاهداتی روی آن انجام شد و کار بر روی آن متوقف شد تا زمانی که دوره آن اصلاح شد.


وی تصریح کرد: این برج زمین های وسیعی را از سمت «جرف النصر »به میزان ۷۰ درصد اشغال می کند که در آن کمیته مشترکی از فرماندهی عملیات فرات میانه و دولت های کربلا و بابل تشکیل شد و به زودی وظایف خود را انجام خواهد داد.

این برج حائز اهمیت است و شامل ترانشه ای به عرض ۹ متر و ارتفاع ۱۲ متر است و در مجاورت خیابانی به عرض ۸ متر و برج های حفاظتی هر ۵۰۰ متر قرار دارد.
رعد الجبوری، رئیس شورای استانی گفت: این پروژه توسط یکی از شرکت ها در حال اجراست و علیرغم برخی اشتباهات در اجرا به دلیل عبور نکردن سنگر از این مشترکات، به کار خود ادامه می دهد. ولایات و ورود وسیع آن از استان بابل». وی توضیح داد که این خندق از منطقه الفاضلیه تا دریاچه الرزازه که در محدوده استان کربلا قرار دارد، امتداد دارد.
*جاده بین کربلا و الانبار از طریق «نوخیب» تنها جاده زمینی بین المللی است که در حال حاضر بین عراق، اردن و سوریه باز است که نیروهای دولتی بخش واقع در استان کربلا را کنترل می کنند.

«داعش»  استان الانبار را کنترل می کند. تا مرز بین المللی غربی مردم انبار که از جنگ فرار می کنند نیز از ترس نفوذ داعش به این استان برای انجام عملیات تروریستی علیه مقدسه، تحت تدابیر شدید امنیتی توسط مقامات امنیتی و شبه نظامیان در کربلا از این مسیر عبور می کنند تا به بغداد و استان های مرکزی برسند.

نظرات 0 + ارسال نظر
امکان ثبت نظر جدید برای این مطلب وجود ندارد.