کیهان شعر(تو که خود خال لبی از چه گرفتار شدی)منسوب به رهبری نوشت،خبرگزاری فارس برای از دفتری رهبری سئوال کرد،مهدی فضائلی پاسخ داد،رهبرانقلاب،چنین شعری نگفته اند(تکذیب کرد)،سایت رجانیور(پایداری)اعتراض کرد!
معاون حقوقی رئیس جمهور چه چیزی گفته بود که تکذیب نشد؟
شعر منسوب به رهبر معظم انقلاب با مطلع "تو که خود خال لبی از چه گرفتار شدی" فاقد اصالت و اعتبار است و معظمله شعری با این مضمون(توکه خودخال لبی) نسرودهاند. پیش از این، شعری با مطلع "تو که خود خال لبی از چه گرفتار شدی" بعنوان استقبال و پاسخ حضرت "آیتالله خامنهای" به شعر "من به خال لبت ای دوست گرفتار شدم" از سرودههای امام خمینی در برخی رسانهها منتشر شده است.
با نزدیک شدن به ایام ارتحال امام خمینی و احتمال بازنشر مجدد این شعر، فارس صحت و اصالت موضوع را جویا شد که بر اساس این پیگیریها، یک مقام مسئول در روابط عمومی دفتر مقام معظم رهبری تأکید کرد: "معظم له شعری با این مضمون نسرودهاند و انتساب شعر مزبور به حضرت آیت الله خامنهای رهبر معظم انقلاب اسلامی، نادرست و فاقد اعتبار و اصالت است".
توضیح مدیریت سایت-پیراسته فر:کیهان شعر(تو که خود خال لبی از چه گرفتار شدی)منسوب به رهبری نوشت،خبرگزاری فارس برای از دفتری رهبری سئوال کرد،مهدی فضائلی پاسخ داد،رهبرانقلاب،چنین شعری نگفته اند(تکذیب کرد)،سایت رجانیور(پایداری)اعتراض کرد!
رجانیوز در مطلبی ضمن نادرست خواندن سخنان مجید انصاری معاون حقوقی ریاست جمهوری درباره لزوم اصلاح قانون مشاغل حساس به نقل از رهبری، از مهدی فضائلی بابت تکذیب نکردن آن انتقاد کرده است.
سایت نزدیک به جبهه پایداری نوشته است:«در روزهایی که نقل قول نادرست معاون حقوقی دولت از رهبر انقلاب با واکنشهای شدید در فضای سیاسی و رسانهای روبرو شده، مهدی فضائلی ترجیح داد به جای پرداختن به این مسأله، انتساب یک شعر به رهبر انقلاب در روزنامه کیهان را تکذیب کند.»
مهدی فضائلی نوشته بود: «روزنامه کیهان امروز شعری را با انتساب به رهبر معظم انقلاب منتشر کرده است؛ این انتساب تکذیب می شود.»
توضیح مدیریت سایت-پیراسته فر:رهبر معظم انقلاب نیز به رییس جمهور فرمودند:با اصلاح قانون( ممنوعیت به کارگیری افراد۲تابعیتی) موافق هستم تا این امر مانع از بهره گیری از نیروها در مسئولیت های مختلف نشود.
معاون حقوقی رئیس جمهور ضمن انتقاد از قانون ممنوعیت به کارگیری افراد دو تابعیتی ادامه داد: اینکه همسر و فرزندان فرد نیز نباید دو تابعیتی باشند سبب خواهد شد که کشور از برخی نخبگان علمی محروم باشد.
حجت الاسلام والمسلمین مجید انصاری عصر سه شنبه(۳۰ آبان ۱۴۰۳) در همایش بین المللی داوری که در دانشگاه قم برگزار شد بیان کرد: تلاش داریم تا سازمان حقوقی دولت و همچنین سطح حقوقی کشور را ارتقا دهیم.
وی گفت: قانون ممنوعیت به کارگیری افراد دو تابعیتی در سال ۱۴۰۱ به تصویب رسید و شهید رییسی نیز آن را ابلاغ کرد که در آن زمان در هیات عالی نظارت مجمع تشخیص مصلحت نظام در پی اصلاح آن بودیم.
انصاری گفت: اعتقاد داریم که استفاده از افراد دو تابعیتی هم فرصت و هم تهدید است و بر اساس این قانون افرادی که در مسئولیت های حساس قرار خواهند گرفت، نباید تابعیت کشور دیگری را داشته باشند.
معاون حقوقی رئیس جمهور ضمن انتقاد از قانون ممنوعیت به کارگیری افراد دو تابعیتی ادامه داد: اینکه همسر و فرزندان فرد نیز نباید دو تابعیتی باشند سبب خواهد شد که کشور از برخی نخبگان علمی محروم باشد.
وی ادامه داد: رهبر معظم انقلاب نیز به رییس جمهور در این زمینه فرمودند با اصلاح قانون موافق هستم تا این امر مانع از بهره گیری از نیروها در مسئولیت های مختلف نشود.
حجت الاسلام انصاری ادامه داد: بر این اساس استفاده از افراد دو تابعیتی جرم است و بر همین مبنا بسیاری از افراد مجرم شناخته می شوند.
وی اضافه کرد: ایران یک کشور دارای تمدن دیرینه ای است و ما نمی توانیم دور کشور دیوار بکشیم و ارتباطات علمی دنیا را با خودمان قطع کنیم و بر همین اساس اصلاحیه قانون تابعیت قهری را به عنوان اولین اقدام در معاونت حقوقی رییس جمهور تدوین کردیم.
حجت الاسلام انصاری افزود: این قانون شماری از افراد را در کشور مجرم می داند که اگر آنان از کار برکنار شوند در این صورت اخلال پدید خواهد آمد.
وی گفت: از مجلس شورای اسلامی درخواست قید سه فوریت برای مطرح کردن لایحه اصلاح قانون تابعیت قهری داشتیم که نمایندگان از آن جهت که تصور می کردند این اصلاحیه برای دکتر ظریف آورده شده آن را نپذیرفتند که این لایحه در نهایت به کمیسیون مرتبط ارجاع شده است./پایان.
-پزشکیان واکنش دفتررهبری به ادعای معاون حقوقی رئیس جمهور
مهدی فضائلی:رهبرانقلاب فرمودند:با اصلاح قانون درباره تابعیت قهری موافقم
عضو دفتر حفظ و نشر آثار رهبر انقلاب با انتشار مطلبی در فضای مجازی نوشت: مجید انصاری: «رهبری شخصاً به دکتر پزشکیان فرمودند با اصلاح قانون درباره تابعیت قهری موافقم.
پ.ن:
۱) این،نقلی صحیح و مربوط به حدود دو ماه قبل است.
۲)معظم له در پی درخواست نظر نسبت به اصلاح قانون درباره تابعیت های «غیر قهری» فرمودهاند که مخالفند.
3)تصمیمگیری درباره ضرورت اصلاح هر قانونی برعهده دولت و مجلس است.
۴) مجلس صرفاً با فوریت لایحه مخالفت کرده است.»
تابعیت قهری چیست؟
«تابعیت قهری» شامل فرزندی میشود که حین مأموریت یا تحصیل والدینش در کشوری دیگر به دنیا آمده باشد و از طریق «اصل خاک» مشمول تابعیت اجباری شده باشد.
«مهدی فضایلی»(عضو دفتر حفظ و نشر آثار رهبر انقلاب» در برنامه «به اضافه یک» سیما :آنهایی آرزوی ناکامی رئیس رادارند،مخالف وفاق هستند
خبرگزاری فارس(۲۷ شهریور ۱۴۰۳)نوشت:عضو دفتر حفظ و نشر آثار رهبر انقلاب افزود: اگر کسانی از عدم توفیق آقای پزشکیان خوشنود باشند و دستهایشان را به هم بزنند که این موفقیت صورت نگیرد، مطمئن باشند که در جهت وفاق حرکت نمیکنند.
فضایلی به ذکر خاطرهای از یک جلسه در دولت هفتم اشاره و تصریح کرد: آقای صفار هرندی وزیر ارشاد بودند و جمعی از مدیران رسانه کشور هم حضور داشتند، ایشان خطاب به رسانههای منتقد دولت هفتم گفتند که با همه اختلافنظرهایی که با هم داریم، این پروژههای بزرگ دارد اجرا میشود، چرا شما در روزنامهها و رسانههایتان به آن نمیپردازید؟ یکی از آن آقایان گفت ما اصلاً موافق شما نیستیم، برای همین ما اصلاً تلاشی نمیکنیم برای اینکه شما موفق شوید، این حرف را برادری که امروز در دولت چهاردهم مسئولیت گرفته مطرح کرد، آیا این برادر اگر رسانههای رقیب دولت فعلی همین رفتار را با این دولت داشته باشند، چنین رفتاری را برمیتابد؟ طبعاً برنمیتابد.
وی تصریح کرد: اگر ما موفقیت دولت را موفقیت خودمان بدانیم، چه دولت آقای روحانی و چه شهید رئیسی و یا پزشکیان باشد، آن موقع است که ما تلاش همدلانه را برای اینکه وفاق شکل بگیرد، انجام خواهیم داد.
عضو دفتر حفظ و نشر آثار رهبر انقلاب با بیان اینکه آقای پزشکیان تلاش خودشان را کردند که دولتی که از نگاهشان مصداق دولت وفاق است را تشکیل دهند، اظهار کرد: اگر منصفانه نگاه کنیم این تلاش ارزشمند است، ممکن است مثلاً من روی برخی مصادیق موافق نباشم و یا کسی را برای مسئولیت ارجح بدانم، اما فکر میکنم که ایشان تلاش کردند و من تلاش ایشان را در این جهت صادقانه میدانم.
عده ای، کابینه دکترپزشکیان را رصدمی کنند که تا خطایی سربزند وآنوقت هیاهوکنند
فضایلی افزود: اینها چیزهایی است که میتواند آسیب بزند و طبیعتاً تیم آقای پزشکیان باید مراقبت کنند که خودشان را در موضعی قرار ندهند که احیاناً اگر کسانی دنبال ایراد گرفتن از دولت و مخالفت هستند، برایشان فرصتی فراهم شود.
عضو دفتر حفظ و نشر آثار رهبر انقلاب گفت: با تأکیداتی که رهبر انقلاب دارند و آقای پزشکیان نیز بر روی پیروی از ایشان تأکید دارند، توصیههای رهبری درباره افرادی است که در دولت بهکارگیری میشوند، رهبر انقلاب شاخصهای بهکارگیری افراد را به دولت فرمودهاند، طبیعتاً اگر دولتمردان این چهارچوب را رعایت کنند، صیانت خوبی از بحث وفاق صورت گرفته است.
واکنش کیهان به شعری که تکذیب شد
«حسین شریعتمداری»(مدیرمسئول کیهان) نوشت: روز پنجشنبه اول آذر ۱۴۰۳ در ستون «چشم به راه سپیده» کیهان که ستون ثابت همه پنجشنبههای روزنامه است و به چاپ اشعار و سرودههایی به یاد مراد غایبمان حضرت بقیة الله الاعظم ارواحنا لتراب مقدمه الفداء، اختصاص دارد، سرودهای آمده بود که گفته میشد از سرودههای رهبر معظم انقلاب است. از آنجا که سروده یاد شده با وزانت و استحکام و شیوایی سرودههای حضرت آقا فاصله داشت، بایستی و ضروری بود که از انتساب آن به حضرت ایشان اطمینان پیدا کنیم. ضمن آن که، چون نام مبارک حضرت آقا در میان بود، کسب اطمینان درخصوص این انتساب، ضرورتی مضاعف داشت ولی متاسفانه در انجام این وظیفه غفلتی غیر قابل توجیه رخ داد و اشعار مورد اشاره به نام حضرت آقا در ستون چشم به راه سپیده به چاپ رسید.
اکنون ضمن توضیح درباره خطای یاد شده که با توجه به ارتباط آن با ساحت مقدس رهبر معظم انقلاب، ضرورت بیشتری داشته و دارد، از محضر مبارک «حضرت آقا» نیز عمیقاً پوزش میطلبیم.
توضیح مدیریت سایت-پیراسته فر:سایت جهان نیوز(۱۱ خرداد ۱۳۹۰) با عنوان مشاعره امام ورهبری نوشت:غزل «من به خال لبت ای دوست گرفتار شدم» امام خمینی از جمله اشعاری است که بعد از رحلت ایشان منتشر شد و مقام معظم رهبری در پاسخ به این غزل زیبا، شعری با مطلع «تو که خود خال لبی از چه گرفتار شدی؟» همسو با این غزل سرودند که در ادامه آمده است:
تو که خود خال لبی از چه گرفتار شدی/تو طبیب همه ای از چه تو بیمار شدی
تو که فارغ شده بودی ز همه کان و مکان/دار منصور بریدی همه تن دار شدی
عشق معشوق و غم دوست بزد بر تو شرر/ای که در قول و عمل شهره بازار شدی
مسجد و مدرسه را روح و روان بخشیدی/وه که بر مسجدیان نقطه پرگار شدی
خرقه پیر خراباتی ما سیره توست/امت از گفته در بار تو هشیار شدی
واعظ شهر همه عمر بزد لاف منی/دم عیسی مسیح از تو پدیدار شدی
یادی از ما بنما ای شده آسوده ز غم/ببریدی ز همه خلق و به حق یار شدی.
همون شعر هم خکینی نسروده. اگه زنده بود تکذیب می کرد