نمازجماعت صبح شنبه۲۱ دی ۱۳۹۲/مسجدخورگامی رشت/حضوراستاندار
مسجدامام موسی کاظم علیه السلام که بنام سازنده اش (خورگامی)معروف است،خورگامی یک روحانی خیربود.
این مسجد درسبزمیدان(رشت)ابتدای بلوارلاکانی(نبش کوچه آفخرا)واقع است.
امام جماعت راتب مسجد"حجت سیدحسن الاسلام گلمیرزاده»(برادرمعاون سازمان تبلیغات)امروز نیامد وبجایش«سرهنگ دهقانزاده» امامت را بعهده گرفت.
این مسجد چون اززمانی که بازسازی شده به یکی ازمساجدپررونق رشت دراقامه نماز"هر۳وقت (صبح،ظهروعصر-مغرب وعشاء)تبدیل شده که بایدازمدیریت «جناب سرهنگ دهقانزاده» تشکرکردکه ازیک ساعت مانده به اذان صبح این مسجدبازاست تا طلوع آفتاب
وبخاطرهمین اکثرصبحهاپذیرای میهمانان نآشنا وتازه وارد نیزهست،آنهایی که از شهرهاواستانهای دیگر می آیند به رشت ویا دانشجویان غیربومی،مسافرینی که قبل ازساعت بازشدن ادارات به رشت می رسند معمولاً به این مسجد می آیند،نمازخودشان را میخوانند وکمی هم استراحت میکنندومی روند/البته آقای دهقان زاد مواظب اوضاع است که کسی اینجانخوابد .واینکه مواظب است که اتفاقات ناپسندی رخ ندهدویا کفشهارهاشده نباشند که طعمه معتادان شوند.
یکی ازویژگیهای این مسجد این است که درفاصله ۱۰متری(ده متری) مسجددیگری" مسجدالجواد"قراردارد.
این مسجد سالها بعدارحریق رهاشده باقی ماند تا اینکه حدود۲سالی است که بازسازی شده است
زمین این مسجد راآقای کیایی وقف نموده است.
آقای دهقانزاده قبل ازاینکه اذان را به افق مسجدخورگامی بگوید نگاهی به بیرون کرددیدکفشهایی درجلورهاشده اند،اخطار"محترمانه"دادکه آقایان کفشهاشون را در"کمد"جاکفشی بگذارند وکلیدرا هم بردارند،
معمولاًتعدادنمازگزاران آقایان هرصبح بین ۱۵تا ۴۰ نفراست."خانمها ۵ تا ۱۰ نفر
من که معمولاًدرآخرصف می ایستم دیدم جوانی درپشت ایستاده ولی نمازنمیخواند!کنجکاویم گل کردبلافاصله بعدازسلام پایان نماز ازاوپرسیدم"شمانمازنخواندید!؟"اوگفت من نماز را اول وقت فرادی خواندم ،با«استاندار»آمده ام واشاره کرد که او«محمدعلی نجفی»(این نجفی غیراز شهردارتهران بدفرجام تهران است)درصف جلواست واین جوان "محافظ"گفت :استاندارهرصبح یک مسجدمی رود.البته من شنیده بودم که آقای نجفی شبها برای نمازمغرب وعشاءهرشب یک مسجدمی رود.
نگاه کردم دیدم اوهماهنگ با دیگرنمازگزاران مشغول تعقیبات است،رفتم جلو چندتا عکس گرفتم
جالبش این بود که هیچکس حضوراستانداردرنمازنشد(نجفی رانشناختند)انصاری وقتی ازمسجدبیرون رفت،پیش دهقانزاده رفتم که مشغول خواندن تعقیبات بودگفتم استاندارآمده بوده،خوب بود یک مشایعتی وتشکری میکردی،ایشان گفت من نشناختم واصلاًمتوجه حضورایشان نشدم ،اماپاشدکه برود تشکری کند که استانداررفته بود.
واین بهانه شد که ۳عکسی ازنمازجماعت امروزصبح دراین سایت داشته باشم
آقای محمدعلی نجفی استاندارگیلان/صف جلو عینکی
استانداردرنمازجماعت(صبح) مسجدخورگامی-رشت
محمدعلی نجفی(استاندارگیلان)سمت چپ
تودیع-معارفه(استاندارگیلان)«کیهان هاشم نیا»-«محمدعلی نجفی» ۲۶ مهر ۱۳۹۲
الجواد+خورگامی(امام موسی کاظم).
این 3یارصمیمی ازفعالین این مسجدمی باشند/مهندس پیله ور-دهقانزاده-ممتاز
مسجدخورگامی(موسی بن جعفر)-رشت-نمازصبح
مسجدخورگامی(امام موسی کاظم)رشت-سبزمیدان-رشت
مسجدخورگامی-نمازجماعت صبح به امامت دهقان زاده.
ایام فاطمیه-بعدازنمازصبح(مسجدامام موسی کاظم)-رشت-سبزمیدان
آماررزمندگان،جانبازان وشهدای جنگ+عملیات فتح المبین(بانقشه)
آماربسیجیان،ودیگررزمندگان +شهدای جنگ۸ساله
توضیحات مدیریت سایت-پیراسته فر:کل آمار رسمی بسیجیهایی که در طول جنگ آمدند جبهه ۸۰۰ هزار نفر بود.
سردار احمد غلامپور:این رسما مشخص است براساس اسناد و مدارک میگویم
چرادربعضی آمارها نفرات بسیجی هابیشتراست؟
سردارعلامپور: اگر برخی اسناد میگویند ۹۰۰ یا یک میلیون نفر به این خاطر است که بعضیها دو، سه بار آمدند جبهه و دو سه بار محاسبه شده اند. اینکه دیگر خرج نداشته و ارز نمیخواست.(محاسبه).
توضیح مدیریت سایت-پیراسته فر:این سردارحتی نظامیان عراق راسرشماری کرده!
آمارسربازان عراقی شرکت کننده درجنگ
سردارعلامپور:کشور ما ۳۶ میلیون نفر جمعیت داشت و کشور عراق ۱۶ میلیون نفر. بعد عراق با جمعیت ۱۶ میلیونی، ۳ میلیون نفردر جنگ حضورداشتند. درست است که حکومت عراق آنهارابه زور آورده ولی به هر حال مشارکت داشتند.
«سردار احمد غلامپور»(فرمانده قرارگاه کربلا درزمان جنگ )۱۱ مهر ۱۳۹۴مصاحبه بافارس .
از راست ردیف ایستاده: شهید سیفالله حیدرپور، ناشناس، ناشناس،« احمدغلامپور» (فرمانده قرارگاه کربلا)، غلامعلی رشید، ناشناس، شهید علی هاشمی، حسن دانایی و امین شریعتی/ ردیف نشسته: شهید مهدی زینالدین، شهید حسین خرازی و کوسهچی.
او در طول سالهای دفاع مقدس، فرمانده قرارگاه کربلا و در واقع فرمانده جبهه جنوب بود و از «5 ضلعی» گرفته تا «اروند» همه جا نام و رد پایش دیده میشود.
سردار احمد غلامپور بعد از پذیرش قطعنامه جزء معدود فرماندهانی بود که در جنوب و جبهه باقی ماند.
در سال ۱۳۶۹ با دستور فرماندهی کل سپاه به تهران آمد و مسئولیت عملیات سپاه را بر عهده گرفت و از آن پس مسئولیت خود را در تهران و مرکزیت سپاه آغاز کرد.
پس از ۲، ۳ سال، بنابر خواست خودش به دانشکده فرماندهی و ستاد رفت و حدود ۱۳ سال هم در این دانشکده، به تدریس پرداخت./خبرگزاری فارس
آمار و نحوه شهادت رزمندگان در دوران دفاع مقدس:۱۹۲۹۳۸نفر
۱۵۵۰۸۱نفرشهید در درگیری مستقیم با دشمن(جبهه ها)
۱۶۱۵۴نفرشهید در حملات دشمن به شهرها
۱۱۸۱۴ نفرشهید در حوادث متفرقه
۹۸۸۹ نفر شهید، سایر موارد.
مجموع شهدای جنگ :۱۹۲۹۳۸نفر
فرمانده کل جنگ ( هاشمی رفسنجانی):مجموع شهدا از ابتدای قیام در سال ۱۳۴۰ به بعد تا دوران جنگ و بعد از آن و بمباران و همه حواشی آن به ۲۰۰ هزار نفر شهید نمیرسد که بیشتر آنها در بمباران و قبل از انقلاب شهید شدند.
آمارغیربسیجی
کادر و سرباز سپاه پاسداران ۳۹۹۳۷ نفر درجنگ حضورداشتند.
کادر و سرباز ارتش جمهوری اسلامی ۴۶۰۵۴ نفر درجنگ حضورداشتند.
کادر و سرباز نیروی انتظامی ۸۵۹۸ نفر درجنگ حضورداشتند.
مجموع رزمندگان غیربسیجی : ۹۴۵۸۹ نفر
کل شرکت کنندگان در جنگ ۸۹۴۵۸۹ نفر درطول ۸ سال دفاع مقدس
آماربسیجی ها شرکت کننده درجنگ 8ساله چقدربوده است؟۸۰۰۰۰۰ نفر
آمار شهدای جنگ تحمیلی
حضور ۲ میلیون رزمنده در دوران جنگ
محسن رفیق دوست وزیر سپاه در دوران جنگ تحمیلی در گفتگو با خبرنگار مهر می گوید:
محسن رفیق دوست وزیر سپاه در دوران جنگ تحمیلی در گفتگو با خبرنگار مهر می گوید: حدود۲ میلیون نفر در دوران دفاع مقدس در جنگ حضور داشتند که شامل سربازان، نیروهای رسمی نظامی، کسبه، دانشجویان، دانش آموزان، بسیجیان و نیروهای مردمی بودند.
بر اساس آمارهای رسمی از بنیاد شهید، بنیاد حفظ آثار و ارزشهای دفاع مقدس و برخی نهادهای مسئول آمار شهدا بر اساس سن، شغل و نحوه شهادت اعلام شده است:
آمار و نحوه شهادت رزمندگان در دوران دفاع مقدس
۱۵۵۰۸۱ نفر ................ در درگیری مستقیم با دشمن
۱۶۱۵۴ نفر ................ در حملات دشمن به شهرها
۱۱۸۱۴ نفر ................ در حوادث متفرقه
۹۸۸۹ نفر ................ سایر موارد
تعداد شهدای مجرد و متاهل
تعداد شهدای مجرد: 155259 نفر
تعداد شهدای متاهل: 55996 نفر
آمار شهدا بر اساس میانگین سنی در دوران دفاع مقدس
تعداد شهدا 14 سال به پایین: 7054 نفر
تعداد شهدا 15 تا 19 ساله: 65575 نفر
تعداد شهدا 20 تا 23 ساله: 87106 نفر
تعداد شهدا 24 تا 29 ساله: 22703 نفر
تعداد شهدا 30 سال به بالا: 30817 نفر
-------------------------------------
کادر و سرباز سپاه پاسداران 39937
کادر و سرباز ارتش جمهوری اسلامی 46054
کادر و سرباز نیروی انتظامی 8598
شغل آزاد 31674
دانش آموز 32275
دانشجو 2608
روحانی 2742
بیکار 6128
دولتی 26293
بسیج ویژه 2329
خانه دار 3136
کودک 2906
غیر ایرانی 4565
کل آمار رسمی بسیجیهایی که در طول جنگ آمدند جبهه 800 هزار نفر بود.
چرادربعضی آمارها نفرات بسیجی هابیشتراست؟
اگر برخی اسناد میگویند 900 یا یک میلیون نفر به این خاطر است که بعضیها دو، سه بار آمدند جبهه و دو سه بار محاسبه شده اند. اینکه دیگر خرج نداشته و ارز نمیخواست./سرداراحمدغلامپور-فرمانده قرارگاه کربلا"زمان جنگ/مصاحبه 11مهر94فارس
از حدود ۲ میلیون بسیجی رزمنده و حدود ۵۰۰ هزار نفر که به جبهه رفته اند حدود ۳۲ هزار نفر از آنان شرایط معیشتی مناسبی ندارند. دکتر مجتبی رحماندوست مشاور رئیس جمهوری در امور ایثارگران در گفت وگو با خبرنگار «ایران، ۱۳۸۶/۲/۱۸
مجتبی رحماندوست نماینده مردم تهران . عضو هیئترئیسه فراکسیون ایثارگران مجلس
مدیریت سایت-پیراسته فر:یکی ازژنرالهای عراقی«ژنرال وفیق السامرائی» آمارتلفات عراق را اینگونه می نویسد:
ژنرال«وفیق السامرائی»که در زمان جنگ «رئیس بخش استخبارات ارتش صدام» بود
این سرلشکر بازنشسته ارتش عراق پس از حمله صدام به کویت به مخالفین دیکتاتور عراق پیوست و به خارج از این کشور فرار کرد ،سرلشکر بازنشسته ارتش عراق و مشاور «جلال طالبانی» رئیسجمهور سابق این کشوربود
«ژنرال وفیق السامرائی» است که در کتاب خود ادعا میکند
می توان گفت که جنگ از ساعت دوازده ظهر روز بیست و دو سپتامبر ۱۹۸۰( ۳۱ شهریور ۱۳۵۹ ) تا ساعت بیست و چهار روز ۷/۸/۱۹۸۸(جمعه، ۱۷ تیر ۱۳۶۷) در دو هزار و هشتصد و هفتاد و هفت روز یا شصت و نه هزار و سی و شش ساعت، بدون وقفه ادامه داشت.
توضیح مدیریت سایت-پیراسته فر:بنظرمی رسد «ژنرال سامرائی» ۱۸رابا۸اشتباه گرفته باشد(پذیرش قطعنامه ۲۷ تیر ۱۳۶۷)
با پایان جنگ، صدام پشت تریبون میدان پیروزی بغداد ایستاد و در حالی که عبای مشکی رنگ تابستانی و لباس سنتی عربی بر تن داشت، در جشنهای بزرگی که در حوالی کاخ ریاست جمهوری آغاز شده بود و در جمع هزاران نفر از مردمی که به همین مناسبت گرد هم آمده بودند، با فریبکاری تمام شرکت کرد؛ گویا هیچ اتفاقی نیفتاده است. گویی که یک میلیون تلفات (کشته ومفقودو زخمی ) بر جای نمانده، گویی که یکصد میلیارد دلار بدهی بر جای نمانده و گویی که سیصد و هفت میلیارد دلار ذخایر ارزی که پیش از جنگ در اختیار داشتیم، از بین نرفته است. گویی که پنجاه میلیارد دلار موادی که به صورتهای مختلف وجود داشت و در طول جنگ به هدر رفت، وجود نداشت و گویی که دهها میلیارد دلار، به دنبال متوقف شدن صادرات نفتی ضرر نکرده ایم. گویی که کینه ورزیهایی که در اثر مرور زمان از بین رفته بود، بار دیگر خود را نمایان نساخته است و انگار که «شصت هزار نفر اسیر »نشده اند و مبانی جامعه متزلزل نشده است. گویی که نه بیوه ای در کشور هست و نه یتیمی و نه عقب ماندگی عمومی. اینها واقعیتهایی است که صدام از آنها به خوبی آگاه است، ولی کسانی که ظرف سالهای آینده تاریخ را ورق خواهند زد، کسانی نخواهند بود که این مرحله را لمس کرده و تلخیهای آن را چشیده باشند
***
امار بسیجیان و رزمندگان
سه( 3) میلیون کشته و زخمی حاصل هشت سال جنگ
بیش از 22 سال از پایان جنگ تحمیلی می گذرد ولی همچنان مشکلات و چالشهایی مانند رسیدگی به جانبازان و رزمندگان دوران دفاع مقدس، ترویج فرهنگ ایثار و شهادت، پیگیری غرامت جنگی و آلودگی محیط زیست مناطق جنگی هنوز به قوت خود باقی است.
جمهوری اسلامی ایران از شهریور ماه سال ۱۳۵۹ تا مرداد ۱۳۶۷ با عراق در جنگ بود، به طوری که جنگ بین ایران و عراق به عنوان یکی از فاجعههای جنگی تاریخ بشری در قرن بیستم شناخته شده است، چرا که در این جنگ ارتش عراق از مواد شیمیایی علیه کردهای عراقی، مردم و نظامیان ایران استفاده کرد. این جنگ را جنگ تحمیلی نامیدند چون آغازگر آن عراق به رهبری صدام بود. البته سازمان ملل نیز عراق را به عنوان متجاوز جنگی اعلام کرد.
ولی داستان و روایت این جنگ به همین جا خاتمه نیافت چرا که ایران در دوران دفاع مقدس شاهد از دست دادن 221 هزار و 682 نفر از جوانان و فرماندهان خود بود. همچنین این جنگ 554 هزار و 858 رزمنده جانباز به یادگار گذاشت، بهطوری که از این تعداد 60 درصد جانباز زیر 25 درصد و 40 درصد باقی مانده جانبار 25 درصد و بالاتر هستند.
البته در این میان آزادگان کشور (اسرای جنگ تحمیلی) که آمار آنها 42 هزار و 41 نفر است هم نقش مهمی در تاریخ جنگ ایفا کردهاند. نکته قابل توجه این است که آمار جانبازان مطرح شده از سوی بنیاد شهید آمار واقعی نیست چرا که بسیاری از قربانیان جنگ تحمیلی هیچ اقدامی برای ثبت نام خود در لیست جانبازی و قربانیان جنگ نکرده و گروهی هم به دنبال اثبات جانبازی خود هستند. سردار محمد باقر نیکخواه فرمانده پدافند شیمیایی دوران جنگ هم می گوید تنها 250 هزار رزمنده در معرض گازهای شیمیایی بوده اند که با این آمار می توان گفت که تعداد جانبازان جنگ تحمیلی عددی بیش از 800 هزار جانباز است.
۲ میلیون کشته و زخمی عراقی در جنگ
در این میان هیچگاه آمار رسمی از تلفات نیروهای عراقی در دوران دفاع مقدس اعلام نشد. ولی برای نخستین بار یاسین المعموری رئیس جمعیت هلال احمر عراق اعلام کرد جنگ هشت ساله ای که عراق علیه ایران داشت بیش از دو میلیون کشته و زخمی برای دولت بعث به همراه داشت.
این شهروند عراقی که امروز بر صندلی هلال احمر عراق تکیه زده است می گوید: ۸ سال جنگ ایران و عراق، ۸ سال جنگ صدام با ایران بود و مردم عراق هیچگونه دخالت و رضایتی از این جنگ نداشتند و مبارزات مردمی در طول این سالها علیه رژیم بعث و صدام گواه بر این مدعا است. صدام حسین به دلیل داشتن تفکرات هیتلری حتی به مردم خودش هم رحم نمی کرد که گواه این مدعا حمله شیمیایی عراق به شهر حلبچه عراق است.
در این جنگ تعداد یک میلیون مجروح و یک میلیون کشته عراقی به جای مانده است و زیرساخت های عمرانی و تاسیساتی و صنعتی عراق ویران شد. /خبرگزاری مهر۱۳۹۱/۷/۱
آمارشهدا ومفقودی ایران وعراق از زبان سردارباقرزاده(مسئول تفحص اجساد شهداء)
آمارشهدای ایران درجنگ ۸ساله: ۲۰۰ هزار نفر
آمار«مقتولین» عراق درجنگ ۸ساله : ۶۰۰ هزارنفر
البته آمارشهدای ما با احتساب شهدای کردستان و ضدانقلاب «۲۱۳ هزار نفر» میشود که من این را دقیقاً میخواهم اشاره کنم آن زمانی که آمار داده شد من خودم بهعنوان مسئول ایثارگران ستاد کل نیروهای مسلح در انتهای جنگ خدمت آقای هاشمی رفسنجانی دادم و ایشان در نماز جمعه اعلام کرد و آن با احتساب همه شهدای مفقودالاثر و مقطوع الخبر بود یعنی با احتساب همه اینهایی که داریم پیدا میکنیم ۲۱۳ هزارتا اعلام شد. آن آمار درست بود و الآن هم همان است و در بنیاد شهید سپاه و نیروهای مسلح پرونده دارند.
آمارمفقودین ۲کشور
ایران : ۱۳ هزارنفر مفقود
عراق : ۵۲ هزار مفقود
سردارباقرزاده:بحث این است که عراق الآن ۵۲ هزار مفقود دارد که باید پیدا کنند و کل مفقودین ما ۱۳ هزارتا است که از این ۱۳ هزارتا،۷ هزارتا بهصورت گمنام در کشور دفن شده، پس اینها را ما در مناطق عملیاتی ردیابی نمیکنیم. از زمان جنگ و بعد از جنگ دفن شدهاند. ۶ هزارتا میماند که اینها را ما محتمل است که بتوانیم پیدا کنیم.
اما عراق ۵۲ هزار نفر از جنگ مفقود دارد بهاضافه اینکه ما تاکنون ۱۷ هزار نفر از عراقیها را پیدا کردهایم و به آنها تحویل دادهایم.
از اسفندماه سال ۱۳۹۰ تا کنون، ۱۴۱۰ شهید پیدا کردیم و انتقال دادیم به کشور ایران
۲۸۰۰ تا جسد عراقی پیدا کردیم و تحویل دادیم
و الآن هم که داریم در داخل عراق کاوش میکنیم نسبت یکبهدو است. دقت کنید در داخل خاک عراق، که علیالقاعده ارتش عراق باید اینها را در همان زمان تخلیه میکرد.
قبرستان وادی السلام(نجف)عراق
توضیحات مدیریت سایت-پیراسته فر:عراق(زمان صدام)اعتقادی به شهید وشهداء نداشت،وحاضرنبودبرای اجسادمقتولین درجنگ هزینه کند.هرکشته شدگان رزمندگان جنگ-بجای مانده- خودرا بدون اینکه تحویل خانواده هایشان بدهد،دستجمعی دفن می کرد وتأییداین ادعارا را هم دربزرگترین قبرستان عراق«وادی السلام»می توانیدمشاهده کنید،تازمان سقوط صدام -اولاً قبورنظامیان کشته شده،بافوتی های معمولی فرقی ندارد(برعکس ایران که دریک مکان معین وبا احترام خاصی،بصورت تجمیع،دفن می شوند) وتاسال ۲۰۰۴میلادی(۱۳۸۳شمسی) سرهیچ قبری عنوان«شهید»نوشته نشده. مقایسه دیگر :رسیدگی به کشته شدگان جنگ در۲کشور
درعراق «صدام حسین» یکباربه نظامیان خودیک ماشین ویک خانه داد وبرای هریک ازخانواده های مقتولین یک حقوقی پرداخت می کرد که درچندسال اخیرتوسط مجلس اعلای عراق قطع شده،گفته اند اینها که برای اسلام کشته نشده اند،که شهیدمحسوب بشوند واین مستمری شهداءاست که مقتولین فاقدشرایط هستند./پایان توضیحات مدیریت سایت.
درادامه به اظهارات سردارباقرزاده دقت کنید:
نزدیکی «العماره» قبرستانی هست. دستگاههای کاوش را از وزارت نفت عراق گرفتیم کاوش را شروع کردیم و متوجه شدیم این قبرستان سه بخش دارد و تفکیکشده است.
یک بخش از آن شهدای ما هستند و یک بخش از آن مردم بومی عراق و شیعیان منطقه العماره هستند که در جریان انتفاضه به شهادت رسیدند. آنها را اعدام کرده بودند حتی طناب دار به گردن آنها بود و با طناب دار آنها را دفن کرده بودند –حتی خانم پرستاری را در حالی که باردار بود اعدام کردهاند. متأسفانه جنازهای پیدا شد که جنینی در شکم داشت و استخوانها و جمجمه جنین هم همراهش بود و نوزاد حدوداً شش ماهه بود. این اطلاعات را اهالی به ما دادند.
و بخش سوم جنازههای صدامیانی بودند که ما -این اجسادرا-در خاک ایران با کارت و مشخصات و پلاک پیدا کردیم و تحویل رژیم صدام دادیم که آنها را تحویل خانوادهها بدهد، اما برای صدام کشتهشدگان عراقی و بعثی مهم نبود و« آن اجساد را بردند یکجای دیگر دفن کردند!» اینهارابهظاهر در جریان تفحص از ما تحویل گرفتند و نبردند تحویل خانوادههایشان بدهند بلکه بردند جای دیگر دفن کردند.
صدامیان هیچ درخواست جنازه نظامیان خودرانداشتند الادایی صدام«جنازه سرهنگ جاسم»
خبرنگار: جالب است که ما شهدای خود را با افتخار تشییع میکنیم ولی ظاهراً برای آنها ننگ بوده است و نمیخواستند دوباره این خاطره برای آنها زنده شود! ما بهعنوان افتخار و آنها بهعنوان ننگ به این کشتههایشان نگاه میکنند.
سردار باقرزاده: بله، جالب است. آنها در طول دورانی که صدام بر سر قدرت بود فقط یک جنازه را از ما خواستند که «جنازه سرهنگ جاسم»، دایی صدام بود. او در کلهقندی مهران در عملیات والفجر ۳ (آزادسازی مهران) اسیرشده بود که این سرهنگ در یک حادثه در هنگام انتقال کشته میشود و پشت بیمارستان امام خمینی ایلام دفن شده بود.
جنازه او را صدام خواسته بود.
من گفتم شما بهجای آن، چند تا اسیر از ما را آزاد کنید تا من این جنازه را بدهم.
آنها گفتند جنازه را نمیخواهیم و اسیر هم نمیدهیم.
غیر از این مورد هم هیچ جنازهای را از ما به صورت ویژه طلب نکردند.
/۱۳ مرداد ۱۳۹۴مصاحبه باپارسینه
آمارازقول جانشین فرمانده کل قوا-فرمانده جنگ
آیتالله هاشمی رفسنجانی، رئیس مجمع تشخیص مصلحت نظام نیز در خرداد ۱۳۹۰ با اشاره به آمار ارائه شده در مورد شهدا گفته بود:
«شنیده میشود که از تعداد شهدا ارقام نجومی بیان میشود که این موضوع صحت ندارد.
مجموع شهدا از ابتدای قیام در سال ۱۳۴۰ به بعد تا دوران جنگ و بعد از آن و بمباران و همه حواشی آن به ۲۰۰ هزار نفر شهید نمیرسد که بیشتر آنها در بمباران و قبل از انقلاب شهید شدند. بنابراین صحبت از میلیونها شهید در این دوران درست نیست.» آنچه هاشمی رفسنجانی بیان کرده، کمترین آمار شهدای جنگ است؛ چرا که اشارهاش به کمتر از ۲۰۰ هزار شهید، کل شهدای انقلاب، جنگ، ترور، بمباران مناطق مسکونی و... را در بر میگیرد.
اختلاف آمار تفکیک شده شهدا
در آمار تفکیک شده شهدای جنگ نیز اختلافات بارزی میان تعداد کل شهدا، اقشار شهید و جنسیت آنها دیده میشود. نگاهی به آمار تفکیک شده شهدا که «ساجد» (سایت جامع دفاع مقدس) اعلام کرده، با آماری که «آجا» (پایگاهاطلاع رسانی ارتش جمهوری اسلامی) منتشر کرده، گویای این اختلاف است:
آمار ساجد (سایت جامع دفاع مقدس)
آمار کلی شهدای جنگ تحمیلی: ۲۱۳۲۵۵ نفر
آمار تفکیک شده شهدا:
درگیری مستقیم با دشمن: ۱۵۵۰۸۱ نفر
حملات دشمن به شهرها: ۱۶۱۵۴ نفر
حوادث متفرقه: ۱۱۸۱۴
سایر موارد: ۹۸۸۹ نفر
مجرد: ۱۵۵۲۵۹ نفر
متأهل: ۵۵۹۹۶ نفر
۱۴ ساله و کمتر: ۷۰۵۴ نفر
۱۵ تا ۱۹ ساله: ۶۵۵۷۵ نفر
۲۰ تا ۲۳ ساله: ۸۷۱۰۶ نفر
۲۴ تا ۲۹ ساله: ۲۲۷۰۳ نفر
۳۰ ساله و بالاتر: ۳۰۸۱۷ نفر
آمار شهدا به تفکیک نوع شغل:
۱- سپاه پاسداران انقلاب اسلامی
کادر (پاسدار): ۲۳۱۹۹ نفر
سرباز: ۱۶۷۳۸ نفر
۲- ارتش جمهوری اسلامی
کادر (ارتش): ۹۰۸۹ نفر
سرباز: ۳۶۹۶۵ نفر
۳- نیروی انتظامی جمهوری اسلامی
کادر (نیروی انتظامی): ۲۹۲۶ نفر
سرباز: ۵۶۷۲ نفر
۴- شغل آزاد: ۳۱۶۷۴ نفر
۵- دانشآموز: ۳۲۲۷۵ نفر
۶- دانشجو: ۲۶۰۸ نفر
۷- روحانی: ۲۷۴۲ نفر
۸- بیکار: ۶۱۲۸ نفر
۹- دولتی: ۲۶۲۹۳ نفر
۱۰- بسیج ویژه: ۲۳۲۹ نفر
۱۱- خانهدار: ۳۱۳۶ نفر
۱۲- کودک: ۲۹۰۶ نفر
۱۳- غیرایرانی: ۴۵۶۵ نفر
آمار آجا (پایگاه اطلاعرسانی ارتش جمهوری اسلامی ایران)
آمار کلی شهدای جنگ تحمیلی: ۱۸۸۰۱۵ نفر
آمار تفکیک شده شهدا:
جبهههای جنگ: ۱۷۲۰۵۶ نفر
حملات هوایی و موشکی: ۱۵۹۵۹ نفر
مجرد: ۱۳۳۷۷۰ نفر (۷۱ درصد) و بقیه متاهل
زن: ۶۴۳۷ نفر
۱۶ تا ۲۰ ساله: ۴۴ درصد
۲۱ تا ۲۵ ساله: ۳۰ درصد
۲۶ تا ۳۰ ساله: ۸ درصد
میانگین سن شهدا: ۲۳ سال
مسیحی: ۷۲ نفر
کلیمی: ۱۱ نفر
زرتشتی: ۶ نفر
آمار شهدا به تفکیک نوع شغل:
بسیج: ۴۳ درصد
ارتش: ۲۶ درصد (۴۸۰۰۰ نفر)
سپاه: ۲۱ درصد
شغل آزاد: ۱۸.۱ درصد آزاد
ناجا: ۳ درصد
روحانی: ۳.۱ درصد
جهاد سازندگی: ۲.۱ درصد
دانشجو: ۲.۱ درصد
ناگفته های«جنگ ایران-عراق»اززبان افسرارشدعراقی
۱۲۵ هزارنظامی عراقی درجنگ ۸ ساله باایران کشته شدند،فقط درعملیات فاو ۵۳ هزار سرباز عراقی کشته شدند درعملیات فتح المبین ۲۵هزار کشته و ۱۷ هزار اسیرشدند و۳۵۰ میلیارددلارهزینه جنگ باایران شد،درطول حمله آمریکا به عراق که منجربه سقوط صدام شد(ازسال ۲۰۰۳تا ۲۰۰۶)درطول ۳ سال ۱۵۱هزار غیر نظامی کشته شدند.
«صدام حسین» بعداز شکست درخرمشهر ،دستوراعدام ۱۰ فرمانده راداد ودرشکست عملیات فتح المبین وفاو نیزعداه ای ازفرماندهان جنگ اعدام شدند.
توضیح مدیریت سایت-پیراسته فر:برای اطلاع ازآمارکشته های عراقی وحوادث جنگ ایران-عراق به این لینک مراجعه کنید:
خاطره سردار سرتیپ پاسدارمحمد میرفیصل باقرزاده-سگ های جسدیاب
یکی از خاطرات عجیبی که مربوط به همان ایام است که برای ثبت در تاریخ، آن را یادآوری میکنم:
در پس این عالم چیزهایی است، عالَم، عالم هوشیاری است. بعضیها تصور میکنند که جمادات ، نباتات و یا حیوانات فاقد شعور لازم هستند، درحالی که اینها شعور دارند و نسبت به عالم بیرونی شناخت دارند و خدای خود را میشناسند.
منطقه عملیاتی «فتحالمبین »منطقه ای بود که تا قبل از عملیات محرم آن را آزاد نکرده بودیم. بعداز آنکه دشمن از "جبل حمرین" به عقب رانده شد منطقه وسیعی از غرب دشت عباس در منطقه عمومی فکه آزاد شد. شهدای زیادی از عملیات فتح المبین باقی مانده بود که انتقال اینها در دستور کار قرار گرفت.
راهکارهای زیادی ارائه شد ،
کار سخت بود چون دشمن پس از کندن خاکریزها، روی شهدا خاک ریخته بود و شهدا محلشان مشخص نبود ، ناگفته نماند بعضی از اجساد دشمن هم در منطقه پراکنده بود
عراقیها هیچ اهتمامی به انتقال اجسادشان نداشتند، این اجساد همچنان در منطقه باقیمانده بود.
یکی از دوستان پیشنهاد داد: تعدادی سگ پلیس بیاوریم و جستجو کنیم؛ ولی ، دسترسی به سگ در آن زمان مشکل بود، سرانجام در« پایگاه هوایی دزفول» تعدادی سگ پیدا کردیم که باتوجه به گذشت زمان و بیمهری نسبت به سگها از کارآیی این سگها کاسته شده بود و به اصطلاح روفرم نبودند. در اوایل کار باتوجه به صدای شلیک خمپارهها سگها به وحشت میافتادند که با گذر زمان این مسئله حل شد.
لذا باتوجه به تمامی مشکلات موجود، مربی سگها آنها را آماده کرد و اینها جستجوی شهدا را آغاز کردند.
تشخیص جنازه ایرانی وعراق توسط سگ ها
جای تعجب همین جاست که وقتی این سگها به هرجایی که شهیدی بود، میرسیدند پارس کرده و قسمتی از خاک را کنار میزدند،
اما به هر جنازه عراقی که میرسیدند علاوه بر پارس کردن و کندن خاک یک کار تکمیلی نیز میکردند و آن ادرار برروی جنازه بعثیها بود(بلااستثناء).
مثل سگ داستان اصحاب کهف که میدانست موحدین چه کسانی هستند، این ماجرا این مسئله را ثابت کرد که در ورای حقایقی که به ظاهر میبینیم، نکات ناگفته فراوانی موجود است و آن اینکه همه عالم شعور دارند و موحد هستند و این انسان است که در بعضی مواقع راه را گم میکند.
حالاسگ نداریم
اما به هر حال بدلیل اینکه کار کردن با سگها را همه کس طالب نبود و کار نیز با آنها مشکلات خاص خودش را داشت و معضلات دیگری که بوجود آمد، متوقف گردید./منبع سایت کمیته«تفحص شهداء»
مدیریت سایت-پیراسته فر:«منطقه علمیاتی فتحالمبین»٢٥٠٠ کیلومتر مربع وسعت داشته: درغرب رودخانه کرخه و از شمال به ارتفاعات صعب العبور تیشکن، دالپری، چاه نفت و تپه سپتون؛ و از جنوب به ارتفاعات میشداغ،تپههای رملی و چزابه (شیب)؛ و شرق به مرز بینالمللی (در شمال و جنوب فکه) منتهی میشود.
آماربسیجیانی که درجنگ مشارکت داشتند:
آماربسیجیان جبهه رفته
احمدی نژاد(ابقا)وحسن روحانی(حذف)
چه کسانی در مجمع تشخیص تغییر کردند؟ ۸ خروجی و ۵ ورودی ۲۹ شهریور ۱۴۰۱
ورودی ها: محسن اراکی، عباسعلی کدخدایی، محمد مخبر، علیاکبر احمدیان و سید کمال خرازی
خروجی ها:حسن روحانی، محمدعلی موحدیکرمانی، علیاکبر ناطقنوری+فوت شدگان: سیّد محمود هاشمیشاهرودی، ابراهیم امینی نجفآبادی، سید حسن فیروزآبادی و سید محمد میرمحمدی، و محسن مجتهد شبستری
اعضای جدید مجمع تشخیص مصلحت نظام
حضرت آیتالله خامنهای رهبر معظم انقلاب اسلامی در حکمی اعضای دورهی جدید مجمع تشخیص مصلحت نظام را منصوب کردند.
متن حکم مقام معظم رهبری به این شرح است:
بسم الله الرحمن الرحیم
با هدایت و عنایت الهی دورهی جدید مجمع تشخیص مصلحت نظام آغاز میشود. این مجمع از مهمترین نهادهای قانونی در جمهوری اسلامی و متعهد به دو مسئولیت اساسی است: اوّل تشخیص مصلحت در هنگام مواجههی مجلس با شورای نگهبان، که مستلزم نگاه ژرف و مصلحتشناس و احاطه به حقائق کشور است، و دوم نقش ویژه و مؤثر در تعیین سیاستهای کلی نظام که متضمن راهبردیترین تصمیمها در ادارهی امور کشور است. ارائهی راهحل برای معضلات و نیز نظارت بر حسن اجرای سیاستهای کلی که به آن مجمع محترم احاله شده است، بر اهمیت این نهاد قانونی افزوده است.
حضور جمعی از نخبگان مجرب و دارای سوابق اجرائی در این مجمع و تجربیات متراکم از دورههای گذشته، جایگاه این نهاد را برتر و انتظارات از آن را افزونتر میسازد.
در بیانیهی آغاز دورهی قبل خواستههایی مطرح شده که اکنون نیز به علّت برآورده نشدن کامل، باید تکرار شود. از جمله: سامان بخشیدن به مسأله نظارت بر اجرای سیاستها و نیز پیشنهاد سازوکار برای ارزیابی کارآمدی و اثربخشی سیاستها.
افزون بر آن، اتقان در تشخیص مصلحت، تنقیح سیاستهای ابلاغ شده و بازنگری در آن در صورت لزوم، ارتباط با مراکز علمی و دانشگاهی و نخبگانی کشور و حضور منظم اعضاء محترم در جلسات مجمع، مورد تأکید است.
اکنون با تشکر از اعضاء محترم در دوره قبل و تقدیر از تلاشهای آنان، و با طلب رحمت و مغفرت برای درگذشتگان ایشان، اعضاء دورهی پنجسالهی نهم را به این شرح منصوب میکنم:
رییس مجمع: «آیت الله آقای حاج شیخ صادق آملی»
اشخاص حقوقی: رؤسای محترم قوای سهگانه، فقهای محترم شورای نگهبان(در موارد بحث تشخیص مصلحت)، رئیس ستادکل نیروهای مسلّح، دبیر شورای عالی امنیت ملی، وزیر یا رئیس دستگاهی که موضوع مورد بحث به آن دستگاه مربوط است، رئیس کمیسیون مرتبط با موضوع بحث در مجلس شورای اسلامی.
اعضای حقیقی:
حجج اسلام: آقای حاج شیخ حسن صانعی، آقای قربانعلی دری نجفآبادی، آقای محمود محمدی عراقی، آقای مجید انصاری، آقای غلامرضا مصباحی مقدم و آقای محسن اراکی.
حضرات: آقای غلامرضا آقازاده، آقای علی آقامحمدی، آقای علیاکبر احمدیان، آقای محمود احمدینژاد، آقای محمدجواد ایروانی، آقای محمدرضا باهنر، آقای احمد توکلی، آقای سعید جلیلی، آقای غلامعلی حداد عادل، آقای سید کمال خرازی، آقای داود دانش جعفری، آقای پرویز داودی، آقای محمدباقر ذوالقدر، آقای محسن رضایی، آقای سیدمحمد صدر، آقای محمدحسین صفار هرندی، آقای محمدرضا عارف، آقای محمد فروزنده، آقای عباسعلی کدخدایی، آقای علی لاریجانی، آقای حسین محمدی، آقای محمد مخبر، آقای حسین مظفر، آقای سید مصطفی میرسلیم، آقای سید مرتضی نبوی، آقای علی اکبر ولایتی، آقای صادق واعظزاده و آقای احمد وحیدی.
از خداوند متعال توفیق حضرات محترم را مسألت میکنم.
سیّد علی خامنهای/۲۹ شهریور ۱۴۰۱
توضیح مدیریت سایت-پیراسته فر:ورودی ها(افرادجدید)با رنگ آبی مشخص شده است.
چه کسانی در مجمع تشخیص تغییر کردند؟
اعضای دوره نهم مجمع تشخیص مصلحت نظام از سوی رهبر انقلاب منصوب شدند. ترکیبی که نسبت به دوره قبلی مجمع، ۸ خروجی و ۵ ورودی داشته است.
ایسنا نوشت: رهبر انقلاب اسلامی ۲۹ شهریور ۱۴۰۱ در حکمی اعضای دوره نهم مجمع تشخیص مصلحت نظام را منصوب کردند. بر اساس این حکم، آیتالله صادق آملیلاریجانی همچنان رئیس مجمع خواهد بود و نامی از حسن روحانی رئیس دولتهای یازدهم و دوازدهم که در دوره هشتم به عنوان رئیس قوه مجریه و عضو حقوقی در مجمع حضور داشت در میان اعضای دوره نهم دیده نمیشود.
در حکم رهبر انقلاب، شیخ صادق آملیلاریجانی که در میانه دوره هشتم و پس از درگذشت آیتالله سید محمود هاشمیشاهرودی به ریاست مجمع منضوب شده بود همچنان ریاست این نهاد را بر عهده دارد.
علاوه بر این طبق قانون، اعضای حقوقی شامل روسای قوا میشود که سید ابراهیم رئیسی رئیس قوه مجریه، محمدباقر قالیباف رئیس قوه مقننه و غلامحسین محسنیاژهای رئیس قوه قضاییه، فقهای شورای نگهبان (در موارد بحث تشخیص مصلحت)، رئیس ستادکل نیروهای مسلّح (سردار محمد باقری)، دبیر شورای عالی امنیت ملی (علی شمخانی)، وزیر یا رئیس دستگاهی که موضوع مورد بحث به آن دستگاه مربوط است و رئیس کمیسیون مرتبط با موضوع بحث در مجلس شورای اسلامی، در مجمع نهم حاضر خواهند بود.
در حکم اولیه دوره قبلی مجمع که ۲۳ مرداد ۱۳۹۶ از سوی رهبر انقلاب صادر شد، حسن روحانی به عنوان رئیس قوه مجریه، علی لاریجانی به عنوان رئیس قوه مقننه و صادق آملیلاریجانی به عنوان رئیس قوه قضاییه حاضر بودند که با تغییرات در راس سه قوه پس از انتخابات مجلس در سال ۱۳۹۸ لاریجانی جای خود را به قالیباف داد، بعد از انتخابات ۱۴۰۰، رئیسی به جای روحانی نشست.
از طرفی مجمع تشخیص مصلحت نظام از تعدادی اعضای حقیقی هم تشکیل میشود. از میان روحانیون حاضر در مجمع دوره قبل حسن صانعی، قربانعلی درینجفآبادی، محمود محمدیعراقی، مجید انصاری و غلامرضا مصباحیمقدم حضورشان تجدید شده و محسن اراکی به جمع مجمع اضافه شده است. همچنین سیّد محمود هاشمیشاهرودی و ابراهیم امینی نجفآبادی از دنیا رفتهاند و رئیسی و محسنیاژهای از عضویت حقیقی به عضویت حقوقی رسیدهاند.
اما از روحانیون دوره هشتم، حکم محمدعلی موحدیکرمانی، علیاکبر ناطقنوری و محسن مجتهد شبستری برای دوره نهم تمدید نشده است.
از میان مکلاها به جز سید حسن فیروزآبادی و سید محمد میرمحمدی که در این مدت پنج ساله از دنیا رفتند، غلامرضا آقازاده، علی آقامحمدی، محمود احمدینژاد، محمدجواد ایروانی، محمدرضا باهنر، احمد توکلی، سعید جلیلی، غلامعلی حدادعادل، داود دانشجعفری، پرویز داودی، محمدباقر ذوالقدر، محسن رضایی، سید محمد صدر، محمدحسین صفارهرندی، محمدرضا عارف، محمد فروزنده، حسین محمدی، حسین مظفر، سید مصطفی میرسلیم، سید مرتضی نبوی، علیاکبر ولایتی، صادق واعظزاده و احمد وحیدی، از اعضای دوره هشتم هستند که در دوره نهم هم حضور خواهند داشت.
ضمن اینکه عباسعلی کدخدایی، محمد مخبر، علیاکبر احمدیان و سید کمال خرازی که در دوره قبل حضور نداشتند برای دوره نهم حکم گرفتهاند.
در این میان علی لاریجانی که مدتی پس از پایان ریاستش در مجلس دهم، جایگاه حقوقی خود را در مجمع هشتم ترک کرده بود در ۸ خرداد ۱۳۹۹ به عنوان عضو حقیقی به مجمع اضافه شد و برای دوره نهم هم حکمش تجدید شده است. همچنین پس از انتقال محسن رضایی به دولت سیزدهم به عنوان معاون اقتصادی و خالی شدن صندلی دبیری مجمع، محمدباقر ذوالقدر در ۲۸ شهریور ۱۴۰۰ به عنوان دبیر جدید مجمع هشتم منصوب شد و در مجمع نهم هم همین سمت را خواهد داشت.
با این حساب حسن روحانی، محمدعلی موحدیکرمانی، علیاکبر ناطقنوری که در مجمع هشتم حاضر بودند در مجمع نهم نیستند و با درگذشت سیّد محمود هاشمیشاهرودی، ابراهیم امینی نجفآبادی، سید حسن فیروزآبادی و سید محمد میرمحمدی، و محسن مجتهد شبستری، ۸ نفر از اعضای ابتدایی مجمع دوره قبل در مجمع نهم حضور ندارند و ۵ نفر یعنی محسن اراکی، عباسعلی کدخدایی، محمد مخبر، علیاکبر احمدیان و سید کمال خرازی به جمع اعضای مجمع در دوره نهم اضافه شدهاند.
تأثیرات تغییر آب و هوا بر اکوسیستمهای جنگلی
«دانشمند ارشد آزمایشگاه پیشران جت ناسا»(ساسان ساعتچی):هر درخت چقدر کربن دارد.
«ساسان ساعتچی» دانشمند ارشد آزمایشگاه پیشرانه جت، «موسسه فناوری کالیفرنیا»، و استادیار مرکز تحقیقات گرمسیری در« دانشگاه کالیفرنیا» لس آنجلس(آمریکا) است.
«دکترساسان ساعتچی» در تعدادی از مطالعات تحقیقاتی بینالمللی در مدلسازی توزیع کربن بیوژنیک جهانی در جنگلهای استوایی و شمالی، فرآیندهای «هیدرولوژیکی» در مناطق خشک و نیمهخشک، مدلسازی فضایی توزیع گونهها، طراحی و کاربردهای علمی چندین علم زمین در فضا شرکت داشته است.
«ساختار جنگل و ذخایر کربن در جنگل های استوایی»
حسگرها فعالیت های پژوهشی حاضر او شامل:
«طبقه بندی پوشش زمین، «تخمین زیست توده و رطوبت خاک در جنگل های شمالی»، «تغییر کاربری و پوشش زمین»، ساختار جنگل و «ذخایر کربن در جنگل های استوایی» کاربرد سنجش از دور در تنوع زیستی و حفاظت است.
پروژه غیرانتفاعی «CTrees» از هوش مصنوعی استفاده میکند تا دادههای ماهوارهای و هوایی را در کنار اطلاعات موجود از پایگاههای داده محلی تحلیل کند. این پلتفرم میتواند همزمان با رشد درختان یا هنگامی که آنها قطع شده یا در آتش میسوزند، تخمینی پیرامون مجموع میزان کربن دریافتی آنها داشته باشد.
«ساسان ساعتچی» که دانشمند ارشد آزمایشگاه پیشران جت ناساست و این پروژه را در کنار کار اصلی خود پیش میبرد، میگوید این روشها مبتنی بر دو دهه تجربه علمی به دقتی در حد اندازهگیریهای میدانی نزدیک شدهاند.
تفاوت «CTrees» با«Pachama»
«CTrees» برخلاف پروژههایی مثل «Pachama» کل جهان را زیر نظر میگیرد و میتواند برای بررسی مناطق و کشورهای خاص هم استفاده شود. اطلاعات رزولوشن بالا از ماهوارههای تجاری میتوانند امکان زوم کردن روی هر درخت را فراهم کنند.
این اطلاعات برای کشورهایی که تحت توافق اقلیمی پاریس متعهد شدهاند مقدار خاصی کربن را از هوا خارج کنند و برای این کار به درختان تکیه دارند، ضروری به نظر میرسد. دانشمند ایرانی ناسا میگوید: «رسیدن به کمترین سطح کربن مستلزم اندازهگیریهای دقیق است. بازار و سیاستگذاران برای ارزیابی واقعی مزایای کاهش کربن به سیستمی برای اندازهگیری و رصد جهانی نیاز دارند. این فناوری تاکنون برای بازارهای کربنی در دسترس نبود و فقط به شکل محدود در اختیار سیاستگذاران اقلیمی قرار داشته است. CTrees متعهد به یک رویکرد متن باز است که در نهایت در بازارهای جهانی کربنی ایجاد اعتماد خواهد کرد.»
«پلتفرم CTrees» در نوامبر امسال(آبان ۱۴۰۱) در «کنفرانس COP27 »راهاندازی خواهد شد و از سال ۲۰۲۳میلادی( ۱۴۰۲شمسی) به پروژههای مختلف اجازه خواهد داد تا از این اطلاعات استفاده کنند.
توضیح مدیریت سایت-پیراسته فر:«ساسان ساعتچی» در سال ۱۹۸۸ از دانشگاه جورج واشنگتن با مدرک دکترا فارغ التحصیل شدوبعدمدرک مهندسی برق و ریاضی راگرفت.
«مهندس ساسان ساعتچی» راه حل مشکل خود را به عنوان یک فوق دکتر در «مرکز پرواز فضایی گودارد ناسا» (GSFC) در «گرینبلت» مریلند یافت، جایی که او روی یک حسگر برای مطالعه رطوبت خاک زمین کار کرد.
ساعتچی میگوید این پروژه هدف مشخصی داشت و مهمتر از آن، دری را به روی حرفه سنجش از دور باز کرد - با استفاده از تابش« الکترومغناطیسی» منعکسشده برای جمعآوری اطلاعات در مورد اجسام دور.
زمانی که «مهندس ساسان ساعتچی» در GSFC بود، سفر به جنگلهای اطراف را با محققانی آغاز کرد که اندازهگیریهای «واقعی زمینی» را از هواپیماها و ماهوارهها انجام میدادند. تحقیقات و مدیریت جنگل برای دههها بر اندازهگیریهای زمینی متکی بود، اما این اندازهگیریها کار فشرده هستند و تنها میتوانند بخش کوچکی از تقریباً سه تریلیون درخت جهان را نمونهبرداری کنند.
در مقابل، حسگرهای از راه دور روی هواپیماها و ماهوارهها میتوانند از بالا به پایین نگاه کنند و دادهها را در مناطق وسیعی - احتمالاً کل سطح سیاره - دریافت کنند. برای استفاده از این پتانسیل، محققان باید حسگرها و «الگوریتمهای پردازش داده» را به دقت «کالیبره» کنند تا درختان واقعی را اندازهگیری کنند تا بتوانند دادههای خام خود را بهطور دقیق تفسیر کنند. این همان کاری است که ساچی در سفرهای میدانی خود به جنگلهای محلی و بعداً به جنگلهای بسیار دورتر مانند «جنگلهای بارانی استوایی آمازون» برزیل و «کنگو» در آفریقای مرکزی انجام داد.
دعوت نشده های این مراسم : شی جین پینگ(رئیس جمهوری چین) و محمد بن سلمان(ولیعهد عربستان سعودی)،ولادیمیر پوتین(رئیس جمهوری روسیه) و الکساندر لوکاشنکو(رئیس جمهور بلاروس).
مراسم تدفین ملکه انگلیس
روز دوشنبه ۲۸ شهریور ۱۴۰۱(۱۹ سپتامبر ۲۰۲۲) تشییع جنازه ملکه الیزابت دوم در «کلیسای وست مینستر» لندن برگزار شد.(بعدازیک هفته ازمرگش)
مراسم تدفین ملکه انگلیس ۲۸ شهریور ۱۴۰۱
مراسم تدفین ملکه انگلیس ۲۸ شهریور ۱۴۰۱
مراسم تدفین ملکه انگلیس ۲۸ شهریور ۱۴۰۱
مراسم تدفین ملکه انگلیس ۲۸ شهریور ۱۴۰۱
حضور «جو بایدن»(رئیس جمهورآمریکا)، و «دکترجیل بایدن»(بانوی اول آمریکا) در مراسم تشییع جنازه ملکه الیزابت دوم در کلیسای وستمینستر.
مراسم دفین ملکه انگلیس بعدازیک هفته ازمرگش
مرگ الیزابت دوم(ملکه انگلیس)مراسم تدفین ملکه انگلیس ۱۷ شهریور ۱۴۰۱
مراسم تدفین ملکه انگلیس ۲۸ شهریور ۱۴۰۱
مراسم تدفین ملکه انگلیس ۲۸ شهریور ۱۴۰۱
چارلز درمصیبت مادر(شادی پادشاهی)
مراسم تدفین ملکه انگلیس ۲۸ شهریور ۱۴۰۱
مراسم تدفین ملکه انگلیس ۲۸ شهریور ۱۴۰۱
مراسم تدفین ملکه انگلیس ۲۸ شهریور ۱۴۰۱
مراسم تدفین ملکه انگلیس ۲۸ شهریور ۱۴۰۱
مراسم تدفین ملکه انگلیس ۲۸ شهریور ۱۴۰۱
مراسم تدفین ملکه انگلیس ۲۸ شهریور ۱۴۰۱
مراسم تدفین ملکه انگلیس ۲۸ شهریور ۱۴۰۱
***
مراسم تشیع جنازه ملکه انگلیس ۲۳ شهریور ۱۴۰۱
تابوت ملکه الیزابت دوم از «کاخ هالیرود» در «ادینبورگ» به سوی «کلیسای جامع سنت جایلز» در این شهر تشییع شد. در کلیسای جامع، مراسم سپاسگزاری از ملکه الیزابت و نیایش با حضور« لیز تراس» نخستوزیر انگلیس و نیکلا استورجن وزیر اول اسکاتلند برگزار شد.
مراسم تشیع جنازه ملکه انگلیس ۲۳ شهریور ۱۴۰۱
«لیزتراس»(نخست وزیر۲ روزه انگلیس) و«الیزابت دوم»ملکه انگلیس ۲ روز قبل ازمرگ ملکه.
مراسم تشیع جنازه ملکه انگلیس ۲۳ شهریور ۱۴۰۱
مراسم تشیع جنازه ملکه انگلیس ۲۳ شهریور ۱۴۰۱
مراسم تشیع جنازه ملکه انگلیس ۲۳ شهریور ۱۴۰۱