پیراسته فر

خبری تحلیلی

پیراسته فر

خبری تحلیلی

مذاکرات برجامی ۱+۱+۴ چیست؟تفاوتش با ۱+۵

آمریکا درمذاکرات برجامی(لغو تحریم) نقشی دارد؟ دولت رئیسی.

مذاکرات برجامی ۱+۱+۴ چیست؟تفاوتش با ۱+۵

وزیر امور خارجه ایران: پیام خود را از طریق اروپایی‌ها به آمریکا منتقل کرده‌ایم.

توضیح مدیریت سایت-پیراسته فر:درمذاکرات هسته ای(برجامی) دولت روحانی مذاکرات ۱+۵ بود ودردولت رئیسی ۱+۱+۴

یعنی  همانطورکه دردولت یازدهم ودوازدهم آمریکا یکی ازطرفین مذاکرات بوددر دولت سیزدهم هم یک پای مذاکرات آمریکا است،اماباواسطه(که دردسرش بیشتراست،حصول نتیجه زمانبرشده).

گروه پنج به علاوه یک ( ۱ +۵) میانجیان بین‌المللی حل مسئله هسته‌ای ایران هستند

۵ عضو دائم شورای امنیت سازمان ملل (آمریکا، انگلیس ، روسیه، چین و فرانسه)

و۱ +( آلمان ) که عضو دائم شورای امنیت سازمان ملل نیست واما میانجیان بین‌المللی حل مسئله هسته‌ای هست.

حسین امیرعبداللهیان به همتای ترکیه‌ای گفت: پیام خود را از طریق اروپایی‌ها به آمریکا منتقل کرده‌ایم و امیدواریم طرف آمریکایی با نگاه واقع بینانه و عملگرایانه و پذیرش خواسته‌های برحق و قانونی ایران، زمینه را برای توافق درباره متن نهایی فراهم کند.

به گزارش گروه سیاست خارجی خبرگزاری فارس، حسین امیرعبداللهیان وزیر امور خارجه کشورمان امشب (چهارشنبه) ۱۹ مرداد ماه در گفت‌وگوی تلفنی با «مولود چاووش اوغلو» وزیر خارجه ترکیه، ضمن تسلیت ایام محرم و عاشورای حسینی، حمله وحشیانه رژیم صهیونیستی به غزه، ترور فرماندهان مقاومت و به شهادت رساندن جمعی از مردم بی دفاع فلسطین بخصوص کشتار کودکان بیگناه را به شدت محکوم کرد. 

وزیر امور خارجه کشورمان در این گفت‌وگوی تلفنی از ابراز همبستگی دولت ترکیه با سیل زدگان سیل اخیر کشورمان و ارسال محموله کمک‌های انساندوستانه تشکر کرد.

مولود چاووش اوغلو وزیر امور خارجه ترکیه در این مکالمه تلفنی، ضمن گرامیداشت عاشورای حسینی، بر غیر قابل توجیه و غیر انسانی بودن کشتار غیر نظامیان و به‌ویژه کودکان توسط صهیونیست‌ها تاکید کرد.

چاووش اوغلو فردا مهمان امیرعبداللهیان

 در ادامه طرفین با ارزیابی مثبت از سفر اخیر رئیس جمهور ترکیه و هیات عالیرتبه همراه به تهران، در خصوص نحوه‌ پیگیری توافقات و  دستاوردهای هفتمین نشست شورای عالی همکاری ایران و ترکیه تبادل نظر کردند.  

کار خوب آیت الله رئیسی و امیرعبداللهیان/ هشت نکته قابل توجه درباره روزهای قبل از مذاکرات

وزیر امور خارجه کشورمان از دستور آیت‌الله رئیسی مبنی بر پیگیری مجدانه توافقات سفر آقای اردوغان به تهران خبر داد و افزایش ارتباطات وزارتخانه‌ها و نهادهای دو کشور برای تحقق برنامه‌های پیش بینی شده در راستای منافع دو‌ ملت را ضروری دانست.

دیدار وزیر خارجه بوسنی و هرزگوین با آیت‌الله رئیسی(ظریف درکنارامیرعبداللهیان-دوره کارآموزی)اوائل دولت رئیسی که هنوز کابینه دولت سیزدهم شکل نگرفته بود۱۳ مرداد ۱۴۰۰

امیرعبداللهیان همچنین آغاز بازی‌های همبستگی کشورهای اسلامی در قونیه را تبریک‌ گفت و برای دولت ترکیه در برگزاری موفقیت آمیز این مسابقات ابراز امیدواری کرد.

وزیر امور خارجه ترکیه نیز با ابراز خرسندی از میزبانی ورزشکاران ایرانی ابراز اطمینان کرد اینگونه مسابقات نقش سازنده ای در تقویت پیوندهای میان جوامع مسلمان ایفا خواهد کرد.

دیدارهای علی باقری

 وزیر امور خارجه کشورمان در ادامه با اشاره به مذاکرات اخیر وین برای رفع تحریم‌ها گفت: ما پیام خود را از طریق اروپایی‌ها به آمریکا منتقل کرده‌ایم. امیدواریم طرف آمریکایی با نگاه واقع بینانه و عملگرایانه و پذیرش خواسته های برحق و قانونی جمهوری اسلامی ایران، زمینه برای توافق پیرامون متن نهایی را فراهم آورد.

چاووش اوغلو وزیر امور خارجه ترکیه نیز ابراز امیدواری کرد مذاکرات جاری در راستای تامین حقوق ملت ایران و منافع مشترک همه طرف‌ها بزودی به نتیجه برسد./خبرگزاری فارس.

توضیح مدیریت سایت-پیراسته فر:«وزیر خارجه عراق» گفت: مذاکرات ایران با طرف آمریکایی در جریان این مذاکرات غیرمستقیم و از طریق نماینده اروپا انجام می‌شود،اما وقت آن رسیده که گفت‌وگوهای مستقیمی بین تهران و واشنگتن انجام شود تا دو کشور به تفاهمات مشترکی برسند..​

«فواد حسین» وزیر امور خارجه عراق عصر روز پنج‌شنبه ۲۳دسامبر۲۰۲۱ (۲ دی ۱۴۰۰)در نشست مطبوعاتی مشترک با همتای ایرانی خود در تهران در پاسخ به سوال خبرنگاری در ارتباط با نقش عراق برای برقراری ارتباط بین ایران و آمریکا و برخی از مسائلی که بین دو کشور وجود دارد، تصریح کرد:

«روابط ایران و آمریکا برای عراق یک مسئله خارجی محسوب نمی‌شود بلکه یک موضوع داخلی است» چرا که این «روابط و تنش‌ها بین تهران و واشنگتن مستقیما بر وضعیت عراق تأثیر می‌گذارد» و این دلایل مختلفی دارد.

«هر تنشی بین تهران و واشنگتن از نظر سیاسی و امنیتی بروضعیت عراق تأثیرگذار است»

و در همین چارچوب« هر گشایشی در روابط دو کشور نیز بر وضعیت عراق از نظر سیاسی، اقتصادی و امنیتی تأثیر مثبت دارد

«وزیرامورخارجه عراق » تصریح کرد: «ما براساس منافع عراق با برادرانمان در تهران در مورد روابط تهران و واشنگتن صحبت می‌کنیم و براساس منافع عراق نیز با دوستانمان در واشنگتن در مورد روابط ایران و آمریکا صحبت می‌کنیم

«فواد حسین» گفت: ما در این زمینه فقط پیام رسان نیستیم و دیدگاه‌ها را نیز مورد بحث و بررسی قرار می‌دهیم. گاهی دیدگاه‌ها را در تهران به صراحت با برادرانمان در تهران مورد بحث و بررسی قرار می‌دهیم و به صراحت برخی دیدگاه‌ها را نقد می‌کنیم، همان طور که در واشنگتن نیز با صراحت دیدگاه‌هایمان را بیان می‌کنیم و برخی از سیاست‌های دولت آمریکا در مورد ایران را مورد انتقاد قرار می‌دهیم.

فواد حسین افزود: منفعت و مسائل عراق نیازمند این است که اگر بتوانیم کمک کنیم که دو طرف (ایران و آمریکا) دور میز گفت‌وگو بنشینند و ما خواستار انجام مذاکرات مستقیم بین تهران و واشنگتن هستیم.

این مسئله را به آمریکایی‌ها گفته‌ایم و امروز و پیش از این نیز با برادرانمان در ایران این مسئله را مطرح کرده‌ایم.

وزیر خارجه عراق گفت:در دیداری که با آقای امیرعبداللهیان در نیویورک داشتم به ایشان گفتم که بهتر است گفت‌وگوی مستقیمی بین ایران و آمریکا انجام شود.

فواد حسین با اشاره به برگزاری مذاکرات وین اظهار کرد:‌ گفت‌وگوهای دور هفتم در وین تمام شده ولی به نظر ما مشکل در سازوکار مذاکرات است.

مذاکرات ایران با طرف آمریکایی در جریان این مذاکرات غیرمستقیم و از طریق نماینده اروپا انجام می‌شود. ما فکر می‌کنیم که وقت آن رسیده که گفت‌وگوهای مستقیمی بین تهران و واشنگتن انجام شود تا دو کشور به تفاهمات مشترکی برسند نه فقط در موضوع هسته‌ای بلکه در مورد تحریم‌های تحمیل شده به ایران.

«فواد حسین» افزود: در تلاش برای ایجاد ارتباط بین ۲کشور(ایران وآمریکا) هستیم و تلاش می‌کنیم که چنین اتفاقی بیفتد.

«وزیر خارجه عراق» افزود::‌ما نیازمند ارتباط مستقیم بین دو کشور هستیم و همان طور که گفتم تلاش می‌کنیم این اتفاق بیفتد. عراق در این زمینه نقش مهمی را می‌تواند ایفا کند چون ایرانی‌ها به عراق اعتماد دارند همان طور که آمریکایی‌ها به عراق اعتماد دارند و آنچه که وجود ندارد سازوکاری برای ارتباط بین تهران و واشنگتن است.

مذاکرات هسته ای در دولت روحانی

مذاکرات هسته ای

آغازمذاکرات
وی افزود: ملت ایران دیدند ما این توافق را حتی با حضور لاوروف وزیر خارجه روسیه در یک کنفرانس مطبوعاتی به صورت علنی اعلام کردیم.

رایزنی بورل و بلینکن درباره پیشنهادات روسیه درباره تضمین‌های امنیتی
آقای امیرعبدالهیان گفت: اکنون نقطه مشکل کجاست، مسائل اندک، اما مهمی که بین ما و طرف آمریکایی باقی است و مهم‌ترین موضوع همچنان در عرصه چگونگی و نحوه خروج اشخاص حقیقی و حقوقی ایران از لیست تحریم هاست. شاید در یک قالب عام بزرگ‌ترین و مهم‌ترین مسئله خط قرمزی است که بین ما و طرف آمریکایی است.


آقای امیرعبدالهیان گفت: من به عنوان مسئول دستگاه سیاست خارجی به وزرای خارجه کشور‌های نزدیک به آمریکا، به دبیر کل سازمان ملل متحد، آقای «جوزپ بورل» گفته ام، ما گاهی اوقات در پیام‌هایی که از امریکایی‌ها دریافت می‌کنیم، تعارض و تناقض می‌بینیم که قابل درک نیست.

جوزپ بورل،مسئول سیاست خارجی اتحادیه اروپا و هماهنگ‌کننده اروپایی مذاکرات احیای برجام درتهران۰۴ تیر ۱۴۰۱

بورل: هدفم از سفر به تهران شتاب دادن به مذاکرات وین است

«جوزپ بورل» مسئول سیاست خارجی اتحادیه اروپا دباره هدف اصلی سفرش به تهران نوشت: «دادن شتاب جدید به مذاکرات و بازگرداندن توافق هسته‌ای برجام به مسیر اصلی آن» است.

باقری: در صورت واقع‌گرا بودن آمریکا می‌توان به توافق دست یافت

سفر معاون مسئول سیاست خارجی اتحادیه اروپا و هماهنگ‌کننده مذاکرات وین به تهران

«انریکه مورا» معاون مسئول سیاست خارجی اتحادیه اروپا و هماهنگ‌کننده مذاکرات وین که به تهران سفر کرده است، با دکتر علی باقری مذاکره‌کننده ارشد و معاون سیاسی وزارت امور خارجه کشورمان دیدار و گفت‌وگو کرد.

«انریکه مورا» معاون رییس سیاست خارجی اتحادیه اروپا وهماهنگ‌کننده اروپایی مذاکرات احیای برجام در وین، ظهر روز یکشنبه «هفتم فروردین» با «حسین امیرعبداللهیان» وزیر امور خارجه دیدار و رایزنی کرد.

دیدار وزیران خارجه ایران وانگلیس( لیز تراس+امیرعبداللهیان)

برچسب واکنش کیهان به ایثارسپاه - پیراسته فر

چهارشنبه ۳۱ شهریور ۱۴۰۰(۲۲ سِپتامبر ۲۰۲۱) نیویورک جلسه مجمع عمومی  سازمان ملل

وزیر خارجه انگلیس گفتگوی خود با امیرعبداللهیان را مهم توصیف کرد

آقای امیرعبدالهیان گفت: به صراحت می‌گویم اکنون ما و سه کشور اروپایی در خصوص یک متن به نقطه توافق رسیدیم و این متن نیازمند یک ویرایش نهایی است. ۶ فروردین ۱۴۰۱

چهارشنبه ۳۱ شهریور ۱۴۰۰(۲۲ سِپتامبر ۲۰۲۱) نیویورک،جلسه مجمع عمومی سازمان ملل

نظرات 0 + ارسال نظر
امکان ثبت نظر جدید برای این مطلب وجود ندارد.