پیراسته فر

خبری تحلیلی

پیراسته فر

خبری تحلیلی

اهداکننده اسپرم(جاناتان-ام) پدر ۵۵۰ کودک

اهداکننده اسپرم با بعضی از زنان(دریافت کنندگان اسپرم)تماس می گرفت ومحصولاتش را «ازتولیدبه مصرف»ارائه می داد!

اهداکننده اسپرم(موسیقیدان هلندی)پدر۵۵۰ کودک، برای جلوگیری از فرزندآوری بیشتر، مورد پیگرد قانونی قرار گرفت.

یورونیوز۲۸ مارس ۲۰۲۳(۰۸ فروردین ۱۴۰۲)نوشت: زنی که در سال ۲۰۱۸میلادی(۱۳۹۷شمسی) با استفاده از اسپرم اهدایی این مرد صاحب فرزند شده است، همراه با بنیاد دونورکایند (Donorkind) سازمانی که از حقوق کودکان متولد شده با اسپرم اهدایی دفاع می‌کند، پس از آن‌که متوجه شدند این مرد ۴۱ ساله پدر صد‌ها فرزند است، از او شکایت کردند.

به گفته «بنیاد دونورکایند» این مرد اسپرم خود را حداقل به ۱۳ کلینیک‌‌ در هلند و کلینیک‌هایی در دیگر کشورها اهدا کرده است.

عکس تزئینی

بر اساس قانون و دستورالعمل‌های اهدای اسپرم هر نفر می‌تواند حداکثر برای ۲۵ فرزند یا به ۱۲ خانواده اسپرم اهدا کند تا از احتمال ازدواج محارم و سلامت روانی کودکانی که از این طریق متولد می‌شوند محافظت کند.

زنی که از این مرد هلندی شکایت کرده است در بیانیه‌ای گفت: «اگر می‌دانستم که او قبلاً بیش از صد فرزند داشته هرگز این اهدا کننده را انتخاب نمی‌کردم. درباره آینده فرزندم نگرانم و فکر کردن به عواقب این کار برای فرزندم برایم ناراحت کننده است.»

او در ادامه تاکید کرده است رفتن به دادگاه تنها راه محافظت از فرزندش است.این مرد که در مطبوعات هلندی از او به عنوان جاناتان-ام نام برده شده است پس از اینکه مشخص شد بیش از صد فرزند از طریق اهدای اسپرم دارد در سال ۲۰۱۷ در فهرست سیاه بانک‌ اهدای اسپرم هلند قرار گرفت.

«انجمن زنان و زایمان هلند»(NVOG) در آن زمان از تمام بانک‌ها و کلینیک‌های اسپرم خواست فوراً استفاده از اسپرم او را متوقف کنند.

توضیح مدیریت سایت-پیراسته فر:بنظرمی رسد این اهداکننده جوان هلندی بعضاً محصولات را «ازتولیدبه مصرف»ارائه می داده که درلیست سیاه کلینیک های ارائه دهنده خدمات اسپرم قرارگرفته است.

یورونیوزنوشت:آقای«جاناتان-ام »(جاناتان جاکوب مایجر)پس از آن به اهدای اسپرم در خارج از کشور و از طریق کانال‌های غیرقانونی-تبلیغ محصولات خود-را ادامه داده است.

بنیاد دونورکایند مدعی شد که این اهدا کننده از طریق رسانه‌های اجتماعی با زنان ارتباط برقرار می‌کند تا اسپرم خود را به آن‌ها عرضه کند.

مارک دو هک وکیل این بنیاد می‌گوید این مرد قوانین و توافقات‌‌های صورت گرفته با کلینیک‌ها و والدین آینده را نقض کرده است.

دو هک گفت: «این مرد تولید مثل بیشتر را در اولویت قرار داده است و این رفتار او تهدیدی برای سلامت روانی و جسمی کودکانی است که با اهدای اسپرم او متولد شده‌اند.»تا کنون جزئیات بیشتری از مراحل قانونی این پرونده اعلام نشده است.

مهدد بدعوى قضائیة بعد إنجاب 550 طفلاً

به گفته رسانه‌های هلندی جاناتان-ام که حالا در کنیا زندگی می‌کند از اظهارنظر در این‌باره خودداری کرده است.

به گفته موسسه خیریه پی‌ای‌تی (PET) که به افراد مبتلا به ناباروری کمک می‌کند، محدودیت اهدای اسپرم برای ۲۵ فرزند برای حفظ سطح روابط خویشاوندی در بین افراد اهداکننده مشابه با جمعیت کلی طراحی شده است.

پی‌ای‌تی تاکید می‌‌کند: «وقتی مواد ژنتیکی اهداکننده در تعداد زیادی از فرزندان وجود دارد، خطر (بسیار کوچک) این که دو خواهر و برادر ناتنی ممکن است رابطه صمیمی برقرار کنند، افزایش می‌یابد.»

توضیح مدیریت سایت-پیراسته فر:رسانه های ترکیه ای این اهداکننده اسپرم رااینگونه معرفی کردند:

«ژاکوب مایجر» یک نوازنده ۴۱ ساله که در هلند زندگی می کند، تقریباً ۵۵۰ فرزند دارد

رسانه‌های هلندی:«جاناتان ام »در حال حاضر در «کنیا»زندگی می‌کند و تاکنون از اظهارنظر درباره اتهامات پدری بیش از ۵۵۰ فرزند در سراسر جهان خودداری کرده است.

کودکان اهداکننده باید این حق را داشته باشند که قبل از رسیدن به ۱۶ سالگی بدانند پدر اهداکننده آنها کیست. تعدادی از احزاب در مجلس نمایندگان خواهان لغو حداقل سن فعلی هستند که در آن یک کودک می تواند اطلاعات شخصی اهدا کننده را درخواست کند.

 از سال ۲۰۰۴ دیگر امکان اهدای اسپرم به صورت ناشناس وجود ندارد. اصلاحیه قانون اکنون مقرر می‌کند که در صورت درخواست کودکان، هویت اهداکنندگان اسپرم قبل از سال ۲۰۰۴ نیز می‌تواند فاش شود

جاناتان ام.، اهداکننده سریالی اسپرم از هلند، متهم شده است که دائماً تمایل خود را برای باردار شدن در اولویت قرار داده است. ترتیبات هلندی تصریح می کند که یک مرد نمی تواند به بیش از ۲۵ فرزند یا ۱۲ خانواده اسپرم اهدا کند تا احتمال زنای با محارم کاهش یابد و از سلامت روان کودکان محافظت شود. اما مادر یکی از فرزندانش و بنیانگذار Donorkind مدعی است که او این قوانین را نادیده گرفته و در طول دهه گذشته صدها فرزند را به دنیا آورده است.

مادری که از او شکایت کرده است، می گوید: اگر می دانستم او چندصد فرزند دارد، او را برای اهدای خون انتخاب نمی کردم، وقتی به عواقب فرزندم فکر می کنم، احساس ناراحتی می کنم. رفتن به دادگاه تنها راه محافظت از فرزندم است."

براساس قانون: «کودکان زیر ۱۶ سال نیز مجازند بدانند پدر اهداکننده کیست»

قانون  مقرر می‌کند که در صورت درخواست کودکان، هویت اهداکنندگان اسپرم قبل از سال ۲۰۰۴ نیز می‌تواند فاش شود

نظرات 0 + ارسال نظر
امکان ثبت نظر جدید برای این مطلب وجود ندارد.