پیراسته فر

خبری تحلیلی

پیراسته فر

خبری تحلیلی

همه فرمانداران شهرستان صومعه سرا( از۱۳۳۸ )تا دولت پزشکیان

«خانم قدسی صوفی» در سال ۱۳۴۷ فرماندار شهرستان صومعه‌سرا شد(اولین زن فرماندارایران بودفرماندار صومعه سرا دردولت دکترپزشکیان،«حمیدرضایی»می باشد.

همه فرمانداران صومعه سرا از اول استقلال شهرستان(ازفومنات)تا فرماندارکنونی راخواهیددید.

«اسفندیار جوشن»(فرزندحاجی جوش بسیجی)فرماندار شهرستان صومعه‌سرا  شد/۱۳ مهر ۱۴۰۲

در ۲۴ اردیبهشت  ۱۴۰۱  «مهدی صفاتی» فرماندار  شهرستان صومعه سراشد و«محمد نعمتی» برکنارشد.

در ۱ دی ۱۴۰۰اسفندیار جوشن  فرماندار شهرستان خمام شد.

بهروز جلایی، معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی در مراسم تودیع و معارفه فرمانداران سابق و جدید صومعه‌سرا در جلسه شورای اداری این شهرستان با گرامی داشت یاد و خاطره شهیدان، جانبازان و سرداران یعقوب حسینی و علیرضا خلوص دهقان‌پور، اظهار کرد: بنده توفیق هم رزمی و رفاقت با این شهیدان و جمع کثیری از رزمندگان این منطقه را داشته ام.

«اسفندیار جوشن» فرماندار شهرستان صومعه‌سرا

وی حضور در یک پست و مسئولیت را خدمت در راه خدا و برای خلق خواند و افزود: نشانه‌های مزد کار یک مسئول توفیق در خدمت و خدمت خالصانه و مخلصانه است و این باید یک دغدغه باشد.

‫برچسب اسفندیار جوشن(فرماندار)صومعه سرا - پیراسته فر‬‎

بترتیب ازچپ:«حاج حسن جوشن»(بسیجی معروف رشت)  و«اسفندیارجوشن»(فرزندحاجی جوشن)

«سرداربهروزجلایی» با بیان اینکه گاهی برخی از مسئولان شأن و جایگاه خود را نمی‌دانند و فقط برای معروف شدن به این مسند تکیه می‌زنند، گفت: شناخت خدمت‌گزاری و وفای به عهد نشانه یک مسئول در وفای به عهد است.

«معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استانداری گیلان» به گمانه زنی رسانه‌های در شهرستان صومعه‌سرا در چند روز اخیر اشاره و افزود: رسانه‌ها امانت داری را برای پیشرفت شهرستان و جایگاه این شهرستان رعایت کنند و در نوشتار دقت کنند

بترتیب ازراست:«حسین مصطفی‌پور»(معاون سیاسی امنیتی)محمد(بهروز) جلائی و«اسدالله عباسی»(استاندارگیلان)۲۴ اردیبهشت ۱۴۰۱

«معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی  استانداری گیلان» با اشاره به اینکه شهرستان صومعه‌سرا را می‌شناسم به اندازه‌ای که شما مرا می‌شناسید، گفت: در صومعه سرا اهداف و برنامه‌های که باید در شأن مردم بر گرفته از نظام اسلامی محقق می‌شد، نشده است و شهرستان عقب ماندگی دارد.

جلایی ابراز امیدواری کرد: تا در سال ۱۴۰۳ دولت با همین روند که پیش می‌رود تا سال ۱۴۰۳ اوضاع بهتر شود.

«معاون سیاسی استاندارگیلان» به شرایط مطلوب سواحل گیلان اشاره و افزود: ما در سال  گذشته حدود ۴۹ غریق داشتیم و امروز که من در جمع شما هستم این آمار به ۹ نفر  رسیده است در حالی که ۵۰ میلیون نفر مسافر در گیلان تردد داشته است.

جلایی به بیمه سلامت و رزومه این نهاد دولتی اشاره و خاطر نشان کرد: ما امروز کسی را نداریم که بیمه نباشد و بیش از یک میلیون ۳۰۰ هزار نفر در گیلان از بیمه سلامت برخوردار هستند و بیماران صعب العلاج که هزینه گرانی را باید برای یک آمپول مثال ۲۰ میلیون تومان بپردازند با بیمه ۳ یا ۴میلیون تومان می‌پردازند که البته این هم برای بیمار زیاد است.

«معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استانداری گیلان» همچنین یادآور شد: ما در یک بخش مهم در جمهوری اسلامی سنگر دیگری مانند خرمشهر را از دست داده و آن سنگر حجاب است، که برخی هم با اغتشاشات و مخالفت با نظام سنگر حجاب را مورد هجمه قرار داده اند.

آیین تکریم و معارفه فرماندار شهرستان صومعه‌سرا

«سرداربهروزجلایی» در بخش دیگری از سخنان خود به مشکلات شهرستان صومعه‌سرا اشاره و افزود: صومعه‌سرا با پتانسیل خاص خود شهرستان خاص است زیرا نیشکر، شیلات ابریشم، مرغداری‌های بزرگ کشور، صنوبر  وبرنج و… را دارا است.

ملاک‌های انتصاب در نظام اسلامی باید تقوا باشد

در پایان این جلسه با حضور بهروز جلایی، معاون سیاسی، امنیتی، اجتماعی استانداری گیلان اسفندیار جوشن به عنوان سرپرست فرمانداری شهرستان صومعه‌سرا معرفی و منصوب شد.

مراسم ختم یاتکریم

توضیح مدیریت سایت-پیراسته فر:متأسفانه بعضی ازآقایان درآئین تودیع-معارفه،دخل وتصرفی کردند،تودیع را«تکریم»نامگذاری کردند،درحالیکه یک واژه بی معنایی است،چراکه مدیری را برکنارمی کنند ویا مجبوربه نوشتن استعفاء می کنندوآنگاه می نویسند(مراسم تکریم ومعارفه)این چه کاریه که می کنند! نمونه اش همین فرماندارمعزول صومعه سرا(مهدی صفاتی)که درمراسم عزاداریش(ختم خودش) شرکت نکرد!.

مهدی صفاتی فرماندارشهرستان صومعه سراشد/۲۴ اردیبهشت ۱۴۰۱

معارفه(مهدی صفاتی) فرماندارصومعه سرا /۲۴ اردیبهشت ۱۴۰۱

مراسم خداحافظی(تودیع)فرماندارصومعه سرا«محمد نعمتی»باحضور نماینده صومعه سراواستاندارگیلان

تکریم و معارفه سرپرست فرمانداری صومعه‌سرا

جلسه معارفه (مهدی صفاتی)فرماندار صومعه سرا/۲۴ اردیبهشت ۱۴۰۱

امام جمعه صومعه سرا(حجت الاسلام حمیدرضا جلالی) وامام جمعه گوراب زرمیخ(حجت‌الاسلام ابراهیم خانجانی)

دستگاه های اجرایی عملیاتی و مسئولانه پای کار باشند

در ۲۶ اسفند ۱۴۰۰ ضمن معرفی «محمدنعمتی» از زحمات ۳ ساله «سید جلال سید محمدی» فرماندار سابق شهرستان صومعه سرا تجلیل شد.

در ۱۶ آبان ۱۳۳۸ «شهرستان صومعه سرا» از«فومنات» جداشد و فومنات هم به «شهرستان فومن» تغییرنام پیداکرد.

همه فرمانداران صومعه سرا

فرمانداری صومعه سرا از ابتدا تاکنون : ۱- سعدآبادی، ۲- موثقی ، ۳- بناهی، ۴- خانم قــدس صوفی(سال ۱۳۴۷)، ۵- ساسانیان، ۶- خانم دبیره حسنی، ۷- ابوالقاسم سیدپور، ۸- مهرداد نادری.

فرمانداران از سالهای اول پیروزی انقلاب:

۹- محمدرضا خطیبانی(اعدام شد)، ۱۰- منوچهر طالع ماسوله، ۱۱- عارف احمدی، ۱۲- احمدعلی املشی، ۱۳- احمد چمنی مقدم، ۱۴-اســلام مفتح، ۱۵- اکبر درزی، ۱۶- عبدالرضا بی آزار، ۱۷-اسماعیل هادی پور، ۱۸- علی حیدری ، ۱۹- علی پاینده ، ۲۰ـ ناصر حق شناس، ۲۱ـ حسن جوادی، ۲۲-علی حاج علی افضلی، ۲۳-کریم شعبانی، ۲۴- میرزا حسینعلی‌زاده(آذر ۱۳۹۱) ، ۲۵-غلامحسین رجبی(دی ۱۳۹۲)،۲۶ -حسین اسماعیل‌پور(اسفند ۱۳۹۳)،۲۷-علی فتح اللهی(اسفند ۱۳۹۵)،۲۸-سید جلال سید محمدی( اردیبهشت ۱۳۹۸)،۲۹-سید جلال سید محمدی، ۳۰-محمد نعمتی۲۶ اسفند ۱۴۰۰)، ۳۱- مهدی صفاتی(۲۴ اردیبهشت ۱۴۰۱)،۳۲- اسماعیل جوشن(۱۳ مهر ۱۴۰۲) 

انتصاب حمید رضایی به سمت سرپرست فرمانداری صومعه سرا

۳۳- حمید رضایی(۲۹ آذر ۱۴۰۳ )

فرماندار جدید شهرستان صومعه سرا معرفی شد

تودیع «حسین اسماعیل پور»(فرماندار صومعه سرا) و معارفه «علی فتح اللهی»فرماندار شهرستان صومعه سرا)۳ بهمن ۱۳۹۵

نظرات 0 + ارسال نظر
امکان ثبت نظر جدید برای این مطلب وجود ندارد.