پیراسته فر

خبری تحلیلی

پیراسته فر

خبری تحلیلی

آتشفشان (کوه لووتوبی لاکی-لاکی)اندونزی ۱.۲ کیلومترارتفاع فوران

فوران «آتشفشان کوه لووتوبی لاکی-لاکی»(جزیره فلورس)کشوراندونزی

«آتشفشان کوه لووتوبی لاکی-لاکی» در حین فوران، مواد آتشفشانی را از خود خارج می‌کند، «روستای پولولرا» در شرق «فلورس ریجنسی»، استان «نوسا تنگارای شرقی» اندونزی،
 امروز یک آتشفشان در شرق اندونزی فوران کرد و پس از آنکه مقامات بالاترین سطح هشدار کشور را افزایش دادند، ابری از خاکستر به ارتفاع بیش از یک کیلومتر از خود خارج کرد.

آژانس آتشفشان‌شناسی اندونزی گزارش داد که «کوه لووتوبی لاکی-لاکی»(جزیره فلورس) اندکی پس از نیمه‌شب فوران کرد و ابری از خاکستر را ۱.۲ کیلومتر بالاتر از اوج خود پرتاب کرد.

Volcano, located on Flores Island in eastern Indonesia, erupted eight times on Sunday, spewing ash clouds as high as 5.5 kilometres into the sky. 

توضیح مدیریت سایت-پیراسته فر:این آتشفشان، واقع در «جزیره فلورس» در شرق اندونزی، روز یکشنبه هشت بار فوران کرد و ابرهای خاکستر را تا ارتفاع ۵.۵ کیلومتر به آسمان پرتاب کرد.

کشوراندونزی کجاست؟

توضیح مدیریت سایت-پیراسته فر:اندونزی در «مجمع‌الجزایر مالایی»(بین قاره آسیا و اقیانوسیه) قرار دارد که متشکل از ۱۷٬۵۰۰ جزیره می باشد.
«کشوز اندونزی» با مساحت, ۱.۹۰۴.۵۶۹ کیلومتر مربع. چهارمین کشور پرجمعیت جهان است،جمعیت اندونزی  ۲۹۸ میلیون نفر است.

پایتخت اندونزی:شهرجاکارتا بودواما ۲ سالی است که شهر«نوسانتارا»(درجزائر کالیمانتان) پایتخت این کشورشده است.

Volcano Erupts Near Bali Sending Ash 1.2 km Into the Air

کوه لوتوبو لاکی-لاکی، واقع در جزیره فلورس در شرق اندونزی، در طول آخر هفته هشت فوران را تجربه کرد و ستون‌های خاکستر در روز یکشنبه۱۸ مه ۲۰۲۵(۲۸ اردیبهشت ۱۴۰۴) به ارتفاع بین ۳ تا ۵.۵ کیلومتر رسیدند. این آتشفشان صبح دوشنبه(۲۹ اردیبهشت ۱۴۰۴) دوباره فوران کرد و ابرهای خاکستر را ۱.۲ کیلومتر بالاتر از اوج خود پرتاب کرد.

آخرین غرش‌ها پس از آن رخ داد که مقامات عصر یکشنبه سطح هشدار این آتشفشان دو قله‌ای ۱۵۸۴ متری  را به بالاترین سطح در سیستم چهار لایه این کشور افزایش دادند.

At least nine people were killed when Mount Lewotobi Laki-laki erupted in Indonesia in November. Photo: AP PHOTO

محمد وافید، رئیس آژانس زمین‌شناسی اندونزی، دیروز هشدار داد: «فعالیت‌های لووتوبی لاکی-لاکی هنوز بالاست.»

او در بیانیه‌ای گفت: «احتمال فوران بزرگتر از قبل وجود دارد.»

طبق اعلام آژانس آتشفشان‌شناسی، دیروز مجموعه‌ای از فوران‌ها، خاکستر را تا ارتفاع شش کیلومتر بالاتر از قله لاکی-لاکی پرتاب کرد.

وافید از ساکنان خواست برای محافظت از خود در برابر خاکستر آتشفشانی، ماسک بزنند و در عین حال به مردم گفت که حداقل شش کیلومتر از دهانه آتشفشان فاصله نداشته باشند.

رئیس آژانس زمین‌شناسی همچنین در مورد احتمال سیل‌های خطرناک لاهار - نوعی جریان گل یا آوار - در صورت وقوع باران شدید، به ویژه برای جوامع اطراف رودخانه‌هایی که از قله آتشفشان سرچشمه می‌گیرند، هشدار داد.

در ماه نوامبر(آبان ۱۴۰۳) کوه لووتوبی لاکی-لاکی چندین بار فوران کرد و باعث کشته شدن ۹ نفر، لغو ده‌ها پرواز بین‌المللی به بالی و تخلیه هزاران نفر شد.

«لاکی-لاکی»در زبان اندونزیایی به معنای«مرد» است، با آتشفشان آرام‌تر اما بلندتر ۱۷۰۳ متری به نام «پرمپوآن»به معنای «زن» است، خواهرخوانده است.

اندونزی، یک کشور مجمع‌الجزایری وسیع، به دلیل قرار گرفتن در "حلقه آتش" اقیانوس آرام، فعالیت‌های لرزه‌ای و آتشفشانی مکرری را تجربه می‌کند

نظرات 0 + ارسال نظر
برای نمایش آواتار خود در این وبلاگ در سایت Gravatar.com ثبت نام کنید. (راهنما)
ایمیل شما بعد از ثبت نمایش داده نخواهد شد