پیراسته فر

خبری تحلیلی

پیراسته فر

خبری تحلیلی

اوکراین کجاست؟نقشه

«جمعیت کشوراوکراین» حدود ۴۵ میلیون نفرجمعیت دارد،جمعیت پایتخت(کی یف)حدود ۳ میلیون نفرمی باشد.

«مساحت کشوراوکراین»: اوکراین با ۶۰۳٫۵۵۰ کیلومتر مربع مساحت و ۲٬۷۸۲ کیلومتر خط ساحلی دارد.

شهر«خارکیف»(خارکف)اوکراین  دومین شهر پرجمعیت«اوکراین» و یکی از هشت شهر پرجمعیت اروپای شرقی است  که در۴۰ کیلومتری مرز روسیه قراردارد. این شهر پس از مسکو و لنینگراد، سومین مرکز بزرگ صنعتی، علمی و حمل و نقل اتحاد جماهیر شوروی بود.

یورونیوز۲۲ژانویه ۲۰۲۲(۳ بهمن ۱۴۰۰)نوشت:در حالی که تنش میان« روسیه» از یک سو و« اوکراین» و متحدان غربی این کشور همچنان بالا است، ساکنان خارکیف،

شهرخارکیف(خارکف)اوکراین 

«دونباس» کجاست؟

رئیس جمهورآمریکا دراوکراین

President Joe Biden, center, poses with Ukrainian President Volodymyr Zelenskyy, right, and Olena Zelenska, left, spouse of President Zelenskyy, at Mariinsky Palace during an unannounced visit in Kyiv, Ukraine, Monday, Feb. 20, 2023. (AP Photo/Evan Vucci, Pool)

به گزارش CNN، بایدن ساعت ۸ صبح  روز دوشنبه ۱ اسفند ۱۴۰۱ به وقت محلی وارد کی‌یف شد و هنگام ورود گفت: خوب است که به کی‌یف برگشتم.

1

رئیس جمهور اوکراین درآغوش رئیس جمهورآمریکا

«جو بایدن»(رئیس جمهور ایالات متحده)، ، با رئیس جمهور اوکراین ولودیمیر زلنسکی در «کلیسای جامع گنبد طلایی سنت مایکل» در طی یک بازدید از پیش اعلام نشده در کیف، اوکراین قدم می زند.


«منطقه دونباس» با حدود چهار و نیم میلیون نفر جمعیت پرجمعیت‌ترین استان اوکراین است و با مساحتی بالغ بر ۲۶ هزار و ۹۰۰ کیلومتر مربع تقریبا ۴/۴ درصد از مساحت کل اوکراین را تشکیل می‌دهد.

مرکز منطقه دونباس شهر «دونتسک» است.​

«منطقه دونباس» که در جنوب شرق اوکراین واقع شده تا آبان ۱۳۴۰ به افتخار «ژوزف استالین»(رئیس جمهوروقت شوروی) به نام استان« استالینو »شناخته می‌شده‌ و اکنون دو میلیون نفر جمعیت دارد.

روسیه درحمایت از۲منطقه تازه استقلال یافته «دونتسک» و «لوهانسک» در شرق اوکراین را به نام منطقه «دونباس» به اوکراین حمله کرد.


​اوکراین

در سال ۲۵۲ میلادی« شاپور اول» ارمنستان را تسخیر کرد و۲ سال بعد شهر« نصیبین» درجنوب شرق ترکیه ( سال ۲۵۴) و «دورا اروپوس»(Dura Orupous) که در ساحل  رود فرات ،در دره‌ی ابوکمال بین دو شهر آنتیوج و سلوکیه قرار داشت ،هم اکنون ازشهرهای سوریه است- را در سال ۲۵۶ به تصرف خود در آورد.

مبعث پیامبراسلام درسال ۶۱۰میلادی بوده(ظهوراسلام) وتسخیرشهرهای اروپا توسط پادشاه ساسانی ایران(۳۵۸ سال پیش ازاسلام)اتفاق افتاده است.

 در زمان اشکانیان، صدها خانواده ارمنی به «نصیبین» مهاجرت کردند و سکنی گزیدند و شماری از همین ارمنیان در نیمه سال ۱۹۱۵ به دست نظامیان عثمانی کشته و شماری دیگر از آنان به سوریه و لبنان کوچ داده شدند.

شاپور دوم (ذوالاکتاف) نیز در سال ۳۶۳ میلادی نصیبین را از دست رومیان که دوباره بر آن استیلا یافته بودند خارج کرد. بر سر این شهر، سه بار میان شاپور دوم و رومیان جنگ شده بود.

«امیانوس مارسلینوس »مورخ رومی که خود ناظر جنگ‌های شاپور دوم با رومیان و کشته شدن« ژولیان» امپراتور روم  ،نوشت:امپراتورروم« ژویان»(جانشین ژولیان) تسلیم خواسته های شاپور دوم شد.

اوکراین کجاست؟نقشه

ساسانیان پس از بازگرفتن نصیبین از رومیان، ۱۲ هزار خانواده را از اصفهان (سپاهان) و استخر (شیراز) به آن شهر کوچانیدند تا شهر اکثریت پارسی(ایرانی) داشته باشد. به پیشنهاددربار ساسانیان، شماری از کُردها (مادهای منطقه همدان و آذربایجان) به آشورستان (اقلیم کردستان عراق) نیز به نصیبین کوچانده شدند شدند که ترویج آئین و فرهنگ ایرانی درآن مناطق شدند.

اوکراین درنقشه

باخموت...اودیسا(اوکراین)خارکیف

شهر« اودسا» در سال ۲۶۰ توسط سپاهیان شاپوراول(شاه ایران) به محاصره در آمد و امپراتور والرین »به مقابله برخاست که این جنگ به «نبردادسا»معروف شد.
نبرد اِدِسا بخشی از جنگ‌های ایران و روم بود که در سال ۲۶۰ میلادی بین «شاپور اول»(شاهنشاه ساسانی) و «والرین» امپراتور روم در مکانی به نام« اودسا» در ترکیه امروزی روی داد. پانزده سال پس از آخرین جنگ ایران و روم، رومی‌ها به فرماندهی امپراتور جدید خود، «والریانوس»، به جنگ با ساسانیان آمدند، ولی سپاهیان ساسانی آنان را محاصره کرده، والرین و بسیاری از افسران ارشد او کشته شده یا به اسارت درآمدند.

شهر قیصریه(کایسری)ترکیه

Kayseri, a city of merchants

 سپس، به پیشروی در «آسیای صغیر»(بخشی از ترکیه‌ی امروزی) ادامه داد و شهرهای «قیصریه» و «کاپادوکیه» را نیز تسخیر کرد.

آشنایی با شهر تاریخی و اسرار آمیز کاپادوکیه ترکیه

«کاپادوکیه»( Cappadocia) شهر در منطقه ی مرکزی آناتولی و بین نوشهر، نیغده، آکسرای، کرشهیر و قیصریه قرار دارد. «کاپادوکیه» مساحتی در حدود ۵۰۰۰ کیلومتر مربع را در بر می گیرد.

موزه و شهرک تدمر سوریه در معرض تخریب از سوی داعش

 جنگ  «شاه ایران» با« اذینه» شاه پالمیرا (پالمیرا- تدمر- نام شهری باستانی در استان حُمص سوریه و در ۲۱۰ کیلومتری دمشق است) شد که از ۲۶۰ تا ۲۶۴ میلادی طول کشید و تلفات و خسارات زیادی بر سپاه ساسانی وارد کرد

Grand Mosque of Bursa

و نهایتاً، سبب از دست رفتن «انطاکیه»(شهری در جنوب ترکیه) و قسمتی از ارمنستان شدکه درحکمرانی دولت ساسانی بود.

«نبردادسا» بخشی از «جنگهای ایران و روم بود» که در سال ۲۶۰ میلادی بین شاپور اول، «شاه ساسانی ایران» و« والرین» امپراتور روم در مکانی به نام ادسا(اودیسا) در ترکیه امروزی روی داد.

پس از نبرد ادسا، شاه ساسانی ،اسیران جنگ رابه خوزستان تبعید کرد و با استفاده از نظامیان و مهندسان رومی به‌اسارت درآمده،له عمران وآبادی ،همچون ساخت و ساز بناها و راه‌ها پرداخت، از جمله این اقدامات، ساخت سد شادُروان، پل شوشتر،  پل قدیم دزفول می باشند، همچنین، شاپور دستور داد چندین کتیبه و نقش برجسته از جمله کتیبه شاپور یکم بر معبد زرتشت برای نمایش پیروزی‌های وی بر رومیان در مناطق مختلف حجاری (سنگ نوشته) شود.

پانزده سال پس از آخرین جنگ ایران و روم، رومی‌ها به فرماندهی امپراتور جدید خود، «والریانوس»، به جنگ با ساسانیان آمدند، ولی سپاهیان ساسانی آنان را محاصره کرده و بسیاری از افسران ارشد او کشته شده یا به اسارت درآمدند.

مسجداودیسا(اوکراین)

مسجدباغچه سرا(اوکراین)

مسجد(ماریوپل)اوکراین

مسجدخان(کریمه)اوکراین

دین ومذهب اوکرین

نا سال ۹۸۸ میلادی ساکنین اوکرینی فعلی نیز به مانند بسیاری از مردم اروپا بت پرست بودند ولی با پذیرش آئین مسیحیت از سوی« پرنس ولادیمیر»(فرمانروای اوکراین) این کشور نیز مسیحی شد.

در سال ۱۰۵۴ به دنبال تکفیر متقابل پاپ روم و «پاتریاک بیزانس»(روحانیون قسطنطنیه)، مذهب ارتدوکس به وجود آمد و کشور های زیادی از جمله دولت شهرهای روس (اوکرین، روسیه و بلاروس)به ارتدوکس پیوستند و به همین دلیل بیشتر مردم اوکرین تابع کلیسی ارتدوکس بوده و اقلیتی تابع کلیسی کاتولیک می باشند که بیشتر ساکن نواحی غرب اوکرین نواحی غرب اوکرین هستند.

علاوه بر ارتدوکسها و کاتولیک ها، پیروان مذهب پروتستان و برخی فرق مسیحی نیز در اوکرین وجود دارند. یهودیان هم داری کنیسه هی مختلف هستند  که مراسم مذهبی خود را انجام می دهند.

مسلمانان  اوکرین

توضیح مدیریت سایت-پیراسته فر:آمارهای غیررسمی حاکی ازاین است که ازجمعیت ۴۵ میلیون نفری اوکراین  ،حدود ۲ میلیون مسلمان هستند  که عمدتاً در شبه ی جزیرة کریمة ساکن میباشند،ساکنین شهرهای  دونتسک، لوهانسک واودیسا  عمدتا از اقوام تاتار، داغستانی و آذربایجانی می باشند.

آذری های ایرانی مقیم اوکراین ازشیعیان اوکراین محسوب می شوند و مابقی اهل تسنن هستند. دین  اسلام توسط ترکهای عثمانی و بازرگانان کشورهی شرقی در اوکرین رواج پیدا کرد.

 در حال حاضر ده ها تشکل اسلامی در اوکرین مشغول فعالیت می باشند. در شبه جزیره ی کریمه مساجد زیادی وجود دارد ولی در سیر شهرها مسلمانان به دلیل عدم وجود مسجد بری انجام تکالیف دینی مشکل دارند. در شهر «کی یف»(پایتخت) نیز مسجدی است که مسلمانان نمازجمعه می خوانند.

 آذرماه۱۴۰۰تصاویر ماهواره‌ای : تجمع نیروهای روسیه در مرز اوکراین

تصاویر ماهواره‌ای جدید از تجمیع نیروهای روسیه در مرز اوکراین

«خارکیف» شهر صنعتی و مرکز ساخت تانک، هواپیما و تراکتور در ۴۲ کیلومتری مرز روسیه قرار دارد.

«ولودیمیر زلنسکی» رئیس جمهوری اوکراین این شهر را به‌عنوان یکی از اهداف احتمالی حمله روسیه توصیف کرده است.

خارکیف

شهر «ماریوپل» اوکراین.مسجد سلطان سلیمان

مسکو داشتن هرگونه برنامه برای حمله به اوکراین را تکذیب می‌کند اما همزمان از کشورهای غربی می‌خواهد تا به روسیه تضمین‌های امنیتی، ازجمله عدم پیوستن اوکراین به ناتو را بدهند.

پل کریمه-تنگه کرج

پل کریمه(محل اتصال شهرکریمه به روسیه)تنگه کرج

پل کریمه(تنگه کرج)اوکراین-روسیه

پل کریمه-تنگه کرج

شهرهای اوکراین

«ایگور ترخوف» شهردار خارکیف می‌گوید این شهر ۱ میلیون و ۴۰۰ هزار نفری در آرامش خواهد ماند و ما به هیچکسی اجازه نمی‌دهیم این آرامش را از ما بگیرد. شماری از شهروندان خارکیف می‌گویند در صورت حمله می‌مانند و می‌جنگند و گروهی دیگری، آماده رها کردن خانه و کاشانه خود هستند.

«دانیلا شاتوخینا» مدیر پروژه می‌‌گوید: «اگر اتفاقی بیفتد، لزومی ندارد اینجا بمانم. می‌توانم دورکاری کنم. امیدوارم همه‌چیز به خوبی و خوشی تمام شود. بهتر است قبل از اینکه اتفاقی بیفتد، الکی نگران نباشیم. اگر چیزی شد، تصمیم می‌گیرم چکار کنم.»

«آنیا ورگلس» معاون بازاریابی شرایط فعلی خارکیف را با وضعیت کریمه در سال ۲۰۱۴ مقایسه می‌کند و می‌گوید: «هیچکس آن‌موقع فکرش را هم نمی‌کرد که چنین اتفاقی بیفتد. نمی‌خواهم باور کنم اما نمی‌دانیم چه می‌شود.»

«ولودیمیر زلنسکی»رئیس جمهوری اوکراین در مصاحبه‌ای که روز جمعه منتشر شد، حمله به خارکیف را «محتمل» توصیف کرد. با این حال یکی از سخنگویان زلنسکی ساعاتی بعد گفت رئیس جمهوری صرفا درباره یک سناریوی فرضی صحبت کرده است.

«اولکسی کورمیلتس» مدیر فروش یک شرکت می‌گوید هر اتفاقی بیفتد، در خارکیف خواهد ماند: «فرار کنم!؟ جایی برای رفتن ندارم. من اینجا به دنیا آمدم و بزرگ شدم. به هر حال می‌مانم. اگر هم لازم شد از شهر دفاع کنم، این کار را خواهم کرد.»

​کارخانه تانک مالیشف(Malyshev)خارکیف اوکراین

«آنتون سرگیو» برنامه‌نویس IT با یادآوری تلاش ناکام جدایی‌طلبان برای تصرف این شهر در سال ۲۰۱۴ می گوید: «قبلا از روس‌ها پذیرایی کرده‌ایم. باید فهمیده باشند که به نفعشان است نزدیک اینجا نیایند. اگر بیایند، با تابوت بر می‌گردند و مادرانشان بالای جنازه‌ها عزاداری خواهند کرد

توضیح مدیریت سایت-پیراسته فر:«خارکف»یا«خارکیف» بزرگترین شهر در شمال شرقی اوکراین و دومین شهر پرجمعیت این کشور است. این سومین مرکز صنعتی، علمی و حمل و نقل در اتحاد جماهیر شوروی پس از مسکو و لنینگراد بود.

«کشور اوکراین»  به ۲۴ اوبلاست (استان) و استان‌های اوکراین به نوبه خود به ۴۹۰ رایون (بخش) تقسیم شده‌اند.

تنگه کرچ

اوکراین

دریای آزوف-دریای سیاه:تنگه کرچ

شهر( Киев) »کی یف» پایتخت اوکراین بوده و در کنار سواحل رود «دنیپر» واقع شده است که ۳میلیون نفرجمعیت دارد

مساحت «کی یف» ۸۴۰ کیلومتر مربع می باشد که حدود ۵۰۰ کیلومتر مربع آن فضای سبز و مابقی را ساختمانها و اماکن عمومی تشکیل می دهد.

پایتخت «اوکراین» : شهر کیف با ۵/۳ میلیون نفر جمعیت.

«خارکیف»جمعیتی حدود یک و نیم میلیون نفر دارد که در شرق دور اوکراین، در میان استپ‌های به ظاهر بی‌کران منطقه اسلوبودا، و تنها حدود ۳۰ کیلومتر با نزدیک‌ترین مرز با روسیه واقع شده است،این شهر به عنوان یک مرکز حمل و نقل اصلی برای سفر بین اوکراین و روسیه عمل می کند.

کشوراوکراین-کی یف-پایتخت

آمریکا به دنبال خارج کردن خانواده دیپلمات‌هایش از اوکراین

سفارت آمریکا درکشوراوکراین- کی یف-پایتخت

کارخانه« تانک مایشف» تانک های شوروی را در جنگ جهانی دوم تامین می کرددر«خارکیف»قراردارد.

«خارکیف» بیشترین جمعیت دانشجویی را در کشوراوکراین را دارد. این کشور سابقه ارائه بسیاری از بهترین ذهن های خود را برای اوکراین دارد. «دانشگاه خارکیف» به سال ۱۸۰۵میلادی(۱۱۸۳شمسی) برمی گردد.

«کلیسای جامع شفاعت» و« کلیسای اوزریانسکایا»، ازدیدنی های  شهرخارکف(Kharkiv)می باشد.

فارس(۳ بهمن ۱۴۰۰)نوشت:وزیر امور خارجه آمریکا شامگاه یکشنبه در مصاحبه‌آی هشدار داد حتی اگر یک نظامی روسیه به صورت تهاجمی وارد خاک اوکراین شود، آمریکا و اروپا پاسخ خواهند داد.

گفتگوی امنیتی وزرای خارجه روسیه و آمریکا به پایان رسید

دیدار دوجانبه وزرای امور خارجه روسیه و آمریکا پیرامون مسائل امنیتی در شهر ژنو به پایان یافت.

«آنتونی بلینکن» وزیر امور خارجه آمریکا و «سرگئی لاوروف» وزیرامور خارجه روسیه

«آنتونی بلینکن» که با CNN مصاحبه می‌کرد، گفت: «اگر حتی یک نظامی روسیه به شیوه‌ای تهاجمی وارد اوکراین شود، همانطور که گفتم این اقدام روسیه با پاسخی شدید، سریع و یکپارچه از سوی ما و اروپا همراه خواهد شد».

رسانه‌ها و مقامات غربی از ماه گذشته جوسازی‌ها و ادعاهای بی‌سند و مدرک خود درباره حمله احتمالی روسیه به اوکراین را آغاز کردند، این در حالی است که به گفته کارشناسان و حتی برخی مقامات اوکراینی هیچ شواهدی برای وقوع چنین حمله‌ای وجود ندارد.

مسکو به‌ منظور کاهش تنش‌ها پیرامون مسائل اوکراین، پیشنهاداتی در راستای تضمین امنیتی غربی‌ها به روسیه از جمله عدم گسترش پیمان نظامی ناتو به سمت مرزهای این کشور و خروج نیروهای ناتو از این منطقه را مطرح کرد. در روزهای گذشته نماینده روسیه با همتایان آمریکایی و ناتو جلسه‌ای برگزار کردند تا این پیشنهادات را بررسی کنند اما در نهایت طرف غربی این پیشنهادات را رد کرد.

با این حال به نظر می‌رسد تلاش غربی‌ها برای اعمال فشار علیه روسیه از طریق این جوسازی‌ها، دامن خود آن‌ها را گرفته و واشنگتن به‌دنبال راهی برای کم کردن فشار سنگین انتظارات اروپایی‌ها از جمله اوکراین است.

جو بایدن؛ رئیس جمهور بی‌توجه به مشکلات روز آمریکا از منظر شهروندان

«جوبایدن»رئیس جمهورآمریکا، اندکی پس از داغ شدن اخبار پیرامون حمله ادعایی روسیه به اوکراین در آینده نزدیک، برخلاف انتظار متحدان اروپایی آمریکا اعلام کرد در صورت وقوع چنین حمله‌ای کشورش هیچ نیرویی به اوکراین نمی‌فرستد.

برای جنگ آماده می شوند

رئیس جمهور-سابق- آمریکا ورئیس جمهور اوکراین

با این حال، روز شنبه( ۲ بهمن ۱۴۰۰) محموله دویست میلیون دلاری تسلیحات آمریکایی وارد اوکراین شد و آلمان نیز یک بیمارستان صحرایی به این کشور می‌فرستد

روز جمعه ارتش انگلیس نیز یک تیپ عملیات ویژه را به اوکراین اعزام کرد تا ضمن آموزش نحوه استفاده از سلاح‌های ضد تانک جدید این کشور به نظامیان کی‌یف، به مقابله با تهدیدهای احتمالی علیه اوکراین کمک کنند.

آمریکا:کارکنان  آمریکایی دراوکراین،سفارت راترک کنند

آمریکا روز یکشنبه سوم بهمن دستور خروج خانواده‌های کارکنان سفارت خود در کی‌یف را صادر کرده و گفته است که همه شهروندان آمریکایی باید به دلیل تهدید حمله نظامی از سوی روسیه، اوکراین را ترک کنند.

سفارت آمریکا در «کی‌یف» هشدار داده است که «اقدامات نظامی روسیه ممکن است هر زمانی رخ دهد و دولت آمریکا در موقعیتی نخواهد بود که شهروندان آمریکایی را در چنین شرایطی تخلیه کند، بنابراین شهروندان آمریکایی که در حال حاضر در اوکراین حضور دارند باید بر این اساس برنامه‌ریزی کنند.»

به گزارش خبرگزاری‌ها، یک مقام ارشد آمریکایی در تماس با خبرنگاران در این مورد گفته است که «این اقدامات احتیاطی است و به هیچ وجه حمایت یا تعهد ما به اوکراین را تضعیف نمی‌کند.»

سواستوپول نیز با۳۵۰۰۰۰ نفرجمعیت یک شهرنظامی می باشد


پایتخت کریمه «سیمفروپول»(سواستوپل) که تنهافرودگاه شبهه جزیزه کریمه نیزمی باشد.

شهر«سیمفروپول»(سواستوپل)با۱۰۷هزارکیلومترمربع داری ۳۶۵هزارنفرجمعیت دارد.

اسم قدیم این شهر«سکاها»بود که به ناپل سکائیه شناخته می‌شد که سکونتگاه قوم تاتاربود،این منطقه به «آقمسجد» (Aqmescit)نیزمعروف است.

اسم روسی سیمفروپول (Сімферополь)واسم قدیمی-تاتاری(Aqmescit به معنی مسجد سفید)

توضیح مدیریت سایت-پیراسته فر:آغازتهاجم روسیه به اوکراین

کمی قبل از ساعت ۴ صبح روز پنج‌شنبه پنجم اسفند ۱۴۰۰ (۲۴ فوریه ۲۰۲۲) به وقت اروپای مرکزی، ولادیمیر پوتین، رئیس جمهور روسیه در یک سخنرانی از آغاز "عملیات نظامی" در اوکراین خبر داد.

توضیح مدیریت سایت-پیراسته فر:اشغال قانونی یک کشور به سبک پوتین

From left: Moscow-appointed head of Kherson region Vladimir Saldo and head of Zaporizhzhia region Yevgeny Balitsky, Russian President Vladimir Putin, Denis Pushilin, leader of self-proclaimed Donetsk People's Republic and Leonid Pasechnik, leader of self-proclaimed Luhansk People's Republic, at a ceremony at the Kremlin on Friday to sign treaties for the four regions of Ukraine annexed by Russia.

از سمت چپ: «ولادیمیر سالدو»(رئیس منطقه خرسون) منصوب شده از سوی مسکو و «یوگنی بالیتسکی»(رئیس منطقه زاپوریژژیا)،«ولادیمیر پوتین»(رئیس جمهور روسیه)،«دنیس پوشیلین»(رهبر جمهوری دونتسک» و «لئونید پاسچنیک»رهبر جمهوری خلق لوهانسک)، در مراسمی در کرملین روز جمعه۳۰ سپتامبر ۲۰۲۲(۰۸ مهر ۱۴۰۱) برای امضای معاهدات مربوط به چهار منطقه اوکراین که به روسیه ضمیمه شده است.

Putin annexes Ukrainian regions, vows to use 'all means' to protect  territories | The Times of Israel

رؤسای جمهوری خلق لوگانسک،لئونید پاسچنیک  و جمهوری خلق دونتسک، دنیس پوشیلین

Leonid Pasechnik (left) and Denis Pushilin in January 2021.

ازراست: دنیس پوشیلین و لئونید پاسچنیک

برچسب ۳۵۰ نماینده پارلمان روسیه تحریم - پیراسته فر

رؤسای جمهوری خلق لوگانسک«لئونید پاسچنیک» و جمهوری خلق دونتسک« دنیس پوشیلین»

russia annexed regions citizenship ultimatum

رئیس جمهورروسیه:سران ۲جمهوری«لوهانسک»و»دونتسک»ازروسیه کمک نظامی خواستندوماهم به «اوکراین» حمله کردیم اما به سلاح های پیشرفته نقطه زن فقط مناطق نظامی رازدیم!.

در سراسر اوکراین وضعیت جنگی اعلام شده است.پنج شنبه، ۵ اسفند ۱۴۰۰«War in Ukraine»

۳۰ غیرنظامی اوکراینی کشته شده‌اند که دست کم ۱۸ نفر از آنها طی یک حمله موشکی در نزدیکی «بندر اودیسا» جان باختند.

تهاجم روسیه کمی پس از سخنرانی ولادیمیر پوتین، رئیس جمهور این کشور آغاز شددرحالیکه  پوتین در این سخنرانی تلویزیونی که پس از نیمه‌شب پخش شد، گفت روسیه قصد اشغال اوکراین را ندارد و از نظامیان این کشور خواست سلاح‌هایشان را بر زمین بگذارند.

حمله روسیه به اوکراین 

رژه با کفش پاشنه دار

ارتش روسیه اعلام کرد: «پایگاه‌های هوایی اوکراین و دیگر تأسیسات نظامی این کشور را هدف قرار داده ایم».

انفجارهایی در «اودسا» و «خارکف»(خارکیف) شنیده شده و «کی‌یف» نیز هدف حمله قرار گرفته است.

رژه جالب(عجیب) نظامیان زن اوکراینی!

توضیح مدیریت سایت-پیراسته فر:خبرگزاری فرانسه عکس رژه زنان اواکراین رامنتشرکرد

عکسی که توسط سرویس مطبوعاتی وزارت دفاع اوکراین در روزجمعه، ۲ژانویه۲۰۲۱(۱۱ تیر ۱۴۰۰)گرفته و منتشر شده است ،

جنجال رژه سربازان زن ارتش اوکراین با کفش پاشنه بلند

« سربازان زن» اوکراینی را نشان می دهد که هنگام شرکت در تمرین رژه نظامی ، «کفش پاشنه بلند» می پوشند.​

Ukrayna ordusunda deprem Kadın askerlerin topukları kavga çıkardı

مقامات اوکراین پس از تصاویر رسمی متوجه شدند که سربازان زن در حال تمرین برای رژه در «پاشنه بلند» هستند جمعه۲ژانویه۲۰۲۱(۱۱ تیر ۱۴۰۰)

Ukrayna ordusunda deprem Kadın askerlerin topukları kavga çıkardı

«سرگئی شویگو » وزیر دفاع روسیه ، از روی یک بالگرد نظامی در کریمه نیروهای را تماشا می کند.

در تصاویر دانشجویان دختر یک دانشکده نظامی با کفش‌های پاشنه بلند سیاه دیده می‌شود.

خود این دانشجویان اعتراف می‌کنند تمرین با این کفش‌ها سخت است.

«ایوانا مدوید»یکی ازافسران زن به خبرگزاری وزارت دفاع اوکراین گفت: «امروز ما برای نخستین بار با کفش‌های پاشنه بلند آموزش می‌بینیم. کمی دشوارتر از چکمه‌های جنگی است اما تمام تلاش خود را می‌کنیم.»

Belarus’ta Zafer Günü'nde açık tören - 6

این موضوع (رژه باکفشهای پاشنه بلند)باعث خشم بسیاری از شهروندان اوکراین و اعتراض در پارلمان این کشور شد.​

«اینا سوون» یکی از نمایندگان پارلمان اوکراین در واکنش به این موضوع(رژه باکفش مجلسی) آن را «یک ایده احمقانه» توصیف کرد که شامل «کلیشه‌های مربوط به نقش زن به‌عنوان یک عروسک زیبا» می‌شود.

سمت راست:«اولنا کندراوتیوک» معاون رئیس پارلمان از مقامات اوکراینی خواست به‌خاطر تحقیر زنانی که «با اسلحه در دست از استقلال اوکراین دفاع می‌کنند» به‌طور علنی عذرخواهی کنند.

ویتالی پورتنیکوف، خبرنگار اوکراینی در فیس‌بوک با استدلال اینکه برخی از مقامات اوکراین ذهنیت «قرون وسطایی» دارند، گفت: «داستان رژه با پاشنه بلند یک شرم واقعی است.»/یورونیوز۱۳ تیر ۱۴۰۰

Putin ve Zelenskiy, Paris'te “ateşkese” varsa da iki liderin beden dili  soğuk rüzgarlar estiğinin işareti | Independent Türkçe

«ولودیمیر الکساندرویچ زلنسکی» شومن، بازیگر، مجری، تهیه‌کننده و نویسنده متولد ۱۹۷۸ در اوکراین است.

زلنسکی(قبل ازریاست جمهوری) سرپرست یگ گروه هنری به نام «کوارتال ۹۵» بوده که بسیاری از تولیدات هنری خود را از طریق آن انجام داده است.

image.png

«انتخابات ریاست جمهور اوکراین» روز یکشنبه ۳۱ مارس۲۰۱۹ (۱ اردیبهشت ۱۳۹۸)در این کشور برگزار شد.

بندر«اودیسا»

تیراندازی مرگبار در کارخانه نظامی اوکراین

یکی از نظامیان گارد ملی اوکراین با تیراندازی در کارخانه نظامی «یوژماش» اوکراین، پنج نفر را کشت و پنج نفردیگر دیگر را زخمی کرد.

تیراندازی مرگبار در کارخانه نظامی اوکراین

 فارس()نوشت: در ساعات اولیه امروز پنج شنبه، ۲۷ژانویه۲۰۲۲(۷ بهمن ۱۴۰۰) در منطقه «دنیپرو» در کارخانه تجهیزات موشکی «پیودنماش» و زمانی که نگهبانان در آغاز شیفت کاری خود، سلاح‌هایشان را تحویل می‌گرفتند، یک نظامی به دلایلی نامعلوم شروع به تیراندازی کرد.

در پی وقوع این حادثه تیراندازی، دستکم پنج نفر قربانی شدند و پنج نفر دیگر نیز زخمی شدند.

عامل این حمله آن طور که شبکه الجزیره به نقل از وزارت کشور اوکراین گزارش کرده است، با یک اسلحه کلاشنیکف تیراندازی کرده و به سرعت از صحنه حادثه فرار کرده است که پلیس در جستجو برای بازداشت این فرد است.

وزارت کشور اوکراین اعلام کرده است که حادثه فوق در حدود ساعت ۰۳:۴۰ صبح امروز به وقت محلی (۰۵:۲۰ به وقت تهران) در زمانی رخ داد که عامل این حمله در آغاز شیفت کاری خود، اسلحه‌اش را تحویل گرفته بود.

در بیانیه وزارت کشور اوکراین آمده است: «انگیزه‌ این جرم هنوز نامشخص است» و «نیکلای بالان» فرمانده گارد ملی اوکراین پس از این حادثه به محل اعزام شده است.

Kalaşnikof saldırı tüfeği nasıl üretilir?

 کارخانه ماشین سازی(یوژماش) «یوژنی ماکاروف»

Ukrayna: Tüm kadın, çocuk ve yaşlılar Mariupol'deki Azovstal fabrikasından  tahliye edildi - BBC News Türkçe

بر اساس اطلاعات منتشر شده، «یوژماش» یک کارخانه هوافضا است که مواد مربوط به بخش دفاعی، هوانوردی و کشاورزی را تولید و آزمایش می‌کند.

اولین روز(شامگاه) حمله  روسیه به اوکراین

روسیه دربامدادپنجشنبه ۲۴فوریه ۲۰۲۲(۵ اسفند ۱۴۰۰) با ۱۹۰ هزار نیرو حمله به اوکراین را آغاز کرد. آمار ۴۰ هزار کشته، زخمی و اسیر روسی به معنای از دور خارج شدن بیش از ۲۰ درصد از توان تهاجمی ارتش این کشور است.

Kyiv residents try to leave the city following missile strikes in the Ukrainian capital on Feb. 24. (Chris McGrath—Getty Images)
«اولین روز حمله  روسیه به اوکراین»۲۴فوریه ۲۰۲۲ در پی حملات موشکی در پایتخت اوکراین(کی یف)مردم درحال فرار ازشهر.
روسیه از آن زمان بافراخوان  نیروهای خود  از چچن، سوریه و دیگر نقاط ،آنهارابه اوکراین اعزام کرد.

نظرات 0 + ارسال نظر
امکان ثبت نظر جدید برای این مطلب وجود ندارد.