پیراسته فر

خبری تحلیلی

پیراسته فر

خبری تحلیلی

درحمله اسرائیل به ایران۴ نفر کشته شدند(درحمله اشرار به گشت انتظامی شهرستان تفتان) ۱۰ نفرکشته شدند

درحمله هوایی اسرائیل به ایران ۴ نفر کشته شدند/شنبه ۵ آبان ۱۴۰۳(اسرائیل کجا رازد

سرتیپ محمد مختاری‌فر(معاون سابق قرارگاه جنوب غرب ارتش):اسرائیل ۶۰۰ موشک به شهرهای کشورایران شلیک کرده بود

درحمله اشرار مسلح به گشت انتظامی پلیس در «شهرستان تفتان»(سیستان وبلوچستان)۱۰ نفرکشته شدند./ شنبه ۵ آبان ۱۴۰۳

شهادت ۱۰ نیروی مرزبانی در شهرستان تفتان

اشرار مسلح با گشت انتظامی پلیس در «گوهرکوه»(شهرستان تفتان) درگیر شدند.

صفحه وزرات کشور در پیامرسان ایکس نوشت:در پی «شهادت ۱۰ نفر از نیروهای مرزبانی» در «محور مواصلاتی گوهرکوه شهرستان تفتان» ‎وزیر کشور تیمی متشکل از فرماندهان انتظامی و مقامات وزارت کشور را سریعاً مأمور بررسی ابعاد این حادثه کرد.

جزئیات تکمیلی حمله اشرار به گشت پلیس

وزرات کشور: در پی حمله تروریستی در شهرستان تفتان، ۱۰ نیروی مرزبانی به شهادت رسیدند / ‎وزیر کشور تیمی متشکل از فرماندهان انتظامی و مقامات وزارت کشور را سریعاً مأمور بررسی ابعاد این حادثه کرد

شنبه ۵ آبان ۱۴۰۳ - ۱۳:۵۱ساعاتی قبل و در پیِ تماس های تلفنیِ مردمی با مرکز فوریت‌های ۱۱۰، دو واحد گشت انتظامی برای ارائه خدمت به شهروندان در محل‌هایِ مورد نظر حاضر که در مسیر برگشت به پاسگاه انتظامی، در کمین جنایتکارانِ تروریست قرارگرفته و طیِ این درگیری ۱۰ نفر از کارکنان انتظامی و سربازان وظیفه پاسگاه انتظامی «گوهرکوه شهرستان تفتان» را به شهادت رساندند.

اسامی شهدا ترور سیستان و بلوچستان(شهرستان تفتان)

۱-شهید سرباز علیرضا علی زاده متولد شیراز

۲-شهید سرباز مهدی پریشانی فروشانی متولد خمینی شهر

۳-شهید سرباز «صالح نوربخش حبیب آبادی» متولد اصفهان

۴-شهید سرباز «پویا صالحی یلمه علی آبادی» متولد مبارکه

۵-شهیدکادر ستوان سوم «ایمان درویشی دارای» دو فرزند متولد کلاله

۶-شهید کادر استواردوم «علیرضا آقاجانی امیرهنده» متولد لاهیجان

۷-شهید کادر ستوان سوم «مهدی خموشی علی آبادی» دارای دو فرزند متولد مشهد

۸-شهید کادر سروان «نعمت اله نوری» دارای ۴ فرزند و متولد زابل

۹-شهید کادر استوار یکم «هادی زارع باغبیدی» دارای ۲ فرزند متولد یزد

۱۰-شهید کادر گروهبان یکم «پویا رحمت طلب ضیابری» متولد رشت

گروهک تروریستی جیش العدل با صدور بیانیه‌ای مسئولیت حمله به واحد گشت فراجا در گوهرکوه سیستان و بلوچستان را برعهده گرفت.

درحمله هوایی اسرائیل به ایران ۲ نفر کشته شدند

شبکه «آی۲۴ نیوز»(اسرائیل): «حدود ۱۴۰ جنگنده نیروی هوایی ارتش اسرائیل » در این عملیات نقش داشتند و «تمامی هواپیماهای اسرائیلی به سلامت به پایگاه های خود بازگشتند.»
ارتش اسرائیل حول و حوش ۶ بامداد بوقت ایران در بیانیه‌ای اعلام کرد که این حملات «در پاسخ به ماه‌ها حملات مداوم رژیم ایران علیه کشور و شهروندان اسرائیل» انجام شده است.

دانیل هاگاری، سخنگوی ارتش نیز از موفقیت‌آمیز بودن عملیات و بازگشت سلامت «همه پرنده‌ها به آشیانه» خبر داد و ایران را از هرگونه «اشتباه» در پاسخ دادن به این حملات برحذر داشت.

« اسرائیل کجا را زد؟درحمله به ایران»

روزنامه «نیویورک تایمز» گزارش داد که صدای انفجار در شهرهای اصفهان و مشهد و استان کردستان نیز شنیده شده است. با این حال مشخص نیست که این شهرها و استان‌ها هدف حمله اسرائیل بوده‌اند یا صرفا پدافند هوایی ایران در این مناطق فعال شده است.

تایید هدف حمله اسرائیل به ایران  ۳ استان ایران و ۳ نقطه از تهران

در دفاع در مقابل حملات اسرائیل به شهرستان ماهشهر(استان خوزستان)۲ نفربه شهادت رسیدند.
پدافند هوایی استان تهران با صدور اطلاعیه‌ای اعلام کرد که اسرائیل تلاش کرد تا به سه نقطه در خارج تهران حمله کند. خبرگزاری تسنیم وابسته به سپاه پاسداران حدود ساعت ۵ بامداد به وقت تهران گزارش داد که صدای ممتد پدافند هوایی در مرکز تهران به گوش رسیده است.

کانال ۱۲(اسرائیل) به نقل از گزارش‌های غیررسمی در ایران اعلام کرد که حملات اسرائیل در «شرق تهران» و به سمت یک مرکز فرماندهی سپاه پاسداران انقلاب اسلامی انجام شده است.

خبرگزاری  فارس : چندین پایگاه نظامی در «غرب و جنوب غرب تهران» توسط اسرائیل هدف قرار گرفته است.

دستکم صدای هفت انفجار از تهران و برخی از نقاط کرج شنیده شده است اما مشخص نیست منشاء این صداها واقعا انفجار بوده یا ناشی از شلیک ضدهوایی بوده است.
برخی از رسانه‌ها از پادگان‌ قدیری قلعه حسن خان و پادگان‌های فلق و امام علی در بیدگنه از جمله مراکز نظامی یاد می‌کنند که هدف حمله بامداد شنبه اسرائیل قرار گرفته‌اند.
صداهایی از فعالیت سامانه‌های پدافند هوایی در اطراف شهر نیز توسط شاهدان عینی ثبت و ضبط شده است.
پدافند هوایی ایران تایید کرده که «نقاطی از مراکز نظامی در سه استان‌ تهران، خوزستان و ایلام» مورد هجوم قرار گرفته است.

بعد از هفته‌ها تهدید و خط و نشان رژیم اسرائیل بالاخره زد؟ اما کجا را؟  صدای انفجار دیشب در برخی مناطق تهران شنیده شد. گزارش های مردمی حاکی از شنیدن صدای ۵ انفجار در غرب تهران است که در شرق تهران با صدای کمتری شنیده شد. آنطور که خبرگزاری فارس گزارش کرد، چند پایگاه نظامی در غرب و جنوب غرب تهران هدف حملۀ اسرائیل بوده است. منابع امدادی تهران البته اعلام کردند که هیچ حادثه‌ای در پایتخت و اطراف آن که نیاز به امداد رسانی داشته باشد، رخ نداده است.
 الف(۵ آبان ۱۴۰۳) نوشت:در نخستین ساعات بامداد روز شنبه ۵ آبان ۱۴۰۳، اقدام به انجام حملاتی علیه برخی سایت های نظامی کشورمان کرد. رویدادی که توجهات زیادی را به خود جلب کرد و تحلیل و تفسیرهای مختلفی از آن مطرح شد.

بر اساس آنچه منابع خبری عنوان کرده اند، اسرائیل پس از حمله اخیر خود به کشورمان از خاتمه درگیری با ایران سخن گفته و دولت آمریکا نیز خواستار خویشتنداری و پاسخ ندادن کشورمان شده است. البته که دیگر کشورهای غربی نیز درخواست مشابهی را از کشورمان مطرح کرده اند. با این حال، در مورد ماجراجویی جدید صهیونیست ها علیه ایران که به اذعان بسیاری به یک رسوایی بزرگ برای خودِ آن ها تبدیل شده، توجه به ۳ نکته ضروری است.  

اولا، ایران در جریان حمله اخیر صهیونیست ها، تا حد زیادی قدرت پدافندی خود را به نمایش گذاشت. برخی منابع رسانه ای و تحلیلی خارجی مدعی شده اند که بخش قابل توجهی از پرتابه های اسرائیل در قالب موشک و پهپاد علیه کشورمان توسط پدافند هوایی ایران رهگیری و ساقط شده است. حتی ژنرال کیت مکنزی فرمانده سابق سنتکام هم در موضع گیری تاکید کرده که "آسمان ایران غیرقابل نفوذ است و بهتر بود اسرائیل دست به ترور شخصیت ها و اقدامات تروریستی در خاک ایران می زد". 

فراموش نکنیم که قبل از انجام حمله مذکور، رژیم اشغالگر قدس جنجال های رسانه ای و تبلیغاتی گسترده ای را به راه انداخته بود و تاکید داشت که قصد دارد علیه ایران دست به انجام اقدامی بزرگ بزند و مثلا سایت های اتمی و یا انرژی کشورمان را نابود کند. با این همه، آنچه جهانیان در میدان واقعیت دیدند این بود که رژیم اشغالگر قدس صرفا متکی بر مشتی ادعاهای بی‌پشتوانه است./پایان گزارش الف.

نکته دوم اینکه عملیات های «وعده صادق ۱»(۲۶ فروردین ۱۴۰۳) و«وعده صادق ۲»(۱۰ مهر ۱۴۰۳)  ایران کاملا کوبنده بودند و بُرد رسانه ای قابل توجهی پیدا کردند. با این حال، باید پرسید که آیا ماجراجویی صهیونیست ها علیه ایران نیز چنین بود؟ این مساله از حیث جلب توجه افکار عمومی بین المللی و دیدگاه آن ها نسبت به این تحولات از اهمیت زیادی برخوردار است. 
(حمله موشکی ایران به اسرائیل):«وعده صادق ۲» ساعت ۲۰ شامگاه سه شنبه ۱ اکتبر ۲۰۲۴(۱۰ مهر ۱۴۰۳)

(حمله موشکی ایران به اسرائیل):«وعده صادق ۱» درسحرگاه یکشنبه ۱۴ آوریل ۲۰۲۴(۲۶ فروردین ۱۴۰۳) ایران

ارتش اسرائیل یکشنبه ۱۴ آوریل ۲۰۲۴: در مجموع حدود ۱۷۰ پهپاد، ۳۰ موشک کروز و ۱۲۰ موشک بالستیک ازایران به«صحرای نقب » اسرائیل شلیک شده است.

«عملیات وعده صادق»حمله ایران به اسرائیل عملیات نظامی جمهوری اسلامی ایران علیه اسرائیل در ۱۰ مهر ۱۴۰۳ در واکنش به حمله اسرائیل به کنسول‌گری ایران در دمشق. این عملیات را نخستین رویارویی مستقیم ایران و اسرائیل، بزرگ‌ترین حمله پهپادی جهان و بزرگ‌ترین حمله موشکی تاریخ ایران شمرده‌اند. در عملیات وعده صادق، بیش از ۳۰۰ پهباد و موشک از سوی ایران به سوی سرزمین‌های اشغالی شلیک شد و تعدادی از موشک‌ها، با عبور از سامانه‌های دفاعی اسرائیل به اهداف نظامی اسرائیل از جمله پایگاه هوایی نوآتیم اصابت کردند.

اسرائیل باچند جنگنده به ایران حمله کرد؟
 ۱۰۰ فروند جنگنده جمله جنگنده‌های پیشرفته اف-۳۵ در سه موج به ۲۰ تاسیسات موشکی و پهپادی ایران حمله کردند.

یورونیوز نوشت:حمله اولیه اسرائیل به «اهداف راداری در سوریه» با هدف «کور کردن» توانایی‌های هشدار اولیه ایران انجام شد، اما به سرعت به یک حمله گسترده‌تر تبدیل شد و در موج دوم و سوم، تهران و کرج و چند مکان استراتژیک دیگر در ایران را هدف قرار داد.

اسرائیل در حمله بامداد ۲۶ اکتبر (۵ آبان) به ایران از جنگنده‌های رادار گریز اف-۳۵ که ارتش اسرائیل نام «ادیر» به معنای «قادر و توانا» را بر روی آن گذاشته، استفاده کرد که می‌بایست احتمالا نزدیک به ۲ هزار کیلومتر را برای انجام این حمله طی کرده باشند.

با توجه به استفاده از مهمات سنگین، حملات از راه دور مانند این حمله، نیاز به سوخت‌گیری قابل توجهی دارد و واحد نجات ۶۶۹ اسرائیل نیز قاعدتا در حالت آماده باش بود.

روزنامه «ایندیا تودی» درباره این حملات نوشت: «اسرائیل از جنگنده‌های نسل پنجم اف-۳۵، جت‌های تهاجمی زمینی  اف-۱۵ رعم (رعد) و جت‌های پدافند هوایی اف-۱۶ صوفا (طوفان) استفاده کرد که تقریباً ۲ هزار کیلومتر را پوشش دادند.»

این مطلب در ادامه اشاره می کند که «تسلیحات انتخاب شده برای این عملیات شامل موشک مافوق صوت دوربرد «خشم - Rampage» و موشک هوا به سطح توسعه یافته نسل جدید «صخره‌ها – Rocks» بود.»

این روزنامه نوشت: «جنگنده های اسرائیلی حملات را در دسته‌های ۲۵ تا ۳۰ تایی انجام دادند.» بر این اساس تنها «۱۰ جت حملات موشکی هماهنگ را انجام دادند، و بقیه وظیفه پوشش و انحراف را بر عهده داشتند.»
این حمله که «عملیات روزهای توبه» نام داشت، پدافند هوایی اسرائیل و ایالات متحده آمریکا برای مقابله با حملات موشکی تلافی‌جویانه ایران در حالت آماده باش قرار داشتند.
 ارتش اسرائیل اکنون به دقت پاسخ‌های احتمالی ایران، و شبه نظامیان همسو با تهران در عراق، یمن، سوریه و لبنان را زیر نظر دارد و برای طیفی از اقدامات تلافی جویانه احتمالی آماده می‌شود.

آمارموشکهای شلیک شده اسرائیل به ایران: ۶۰۰ موشک

«سرتیپ محمد مختاری‌فر»(معاون سابق قرارگاه جنوب غرب ارتش) در جریان مراسم تشییع شهید مهدی نقوی(۷ آبان ۱۴۰۳)بروجرد از نیروهای پدافند هوایی ارتش که در جریان حمله بامداد شنبه( ۵ آبان ۱۴۰۳) اسرائیل به شهادت رسیده بود، گفته «اینکه ۶۰۰ موشک شلیک شود و ملت آسیب نبیند یعنی قدرت، یعنی توان نیروهای مسلح». 

نظرات 0 + ارسال نظر
امکان ثبت نظر جدید برای این مطلب وجود ندارد.