پیراسته فر

خبری تحلیلی

پیراسته فر

خبری تحلیلی

زن باحجاب(ایمان خطیب)درپارلمان اسرائیل

یازدهمین رئیس جمهوراسرائیل«ایزاک هرتزوگ» فرزندِ  ششمین رئیس جمهور  اسرائیل«چایم هرتزوگ» ، نوه خاخام «ییتساک هالووی هرتزوگ» اسرائیل است.

نماینده «زن محجبه مسلمان» درپارلمان اسرائیل

اولین زن محجبه در پارلمان اسرائیل

اولین زن مسلمانِ محجبه از «اقلیت مردم عرب اسرائیل» در انتخابات هفته گذشته به پارلمان اسراییل (کنست) راه یافت.

از۱۲۰نماینده پارلمان«کنست» کنست، ۳۰ نماینده زن است،

ایمان خطیب یاسین ۵۵ ساله از اهالی ناصریه است .

به گزارش  خبرگزاری رویترز، خطیب موفق شد یکی از پیروزهای ۱۶ کرسی ائتلاف لیست مشترک عربی( که اصلیتی فلسطینی دارند اما جزو شهروندان سرزمین‌های اشغالی و اسراییل محسوب می‌شوند.) در کنست ۱۲۰ کرسی اسرائیل باشد.

لیست مشترک عربی بیشتر آرای خود را از اقلیت ۲۱ درصدی اعرابی به دست آورد که اصلیتی فلسطینی دارند اما جزو شهروندان سرزمین‌های اشغالی و اسراییل محسوب می‌شوند.

به گزارش  نیویورک تایمز، راهیابی این زن محجبه به پارلمان اسرائیل با کسب بزرگترین پیروزی لیست انتخاباتی احزاب عربی اسرائیل در پارلمان صورت گرفت. این لیست موفق به کسب ۱۶  کرسی در "کنست" شد.

انتخابات کنست اسرائیل دوشنبه ۲ مارس۲۰۲۰(۱۲ اسفند ۱۳۹۸) در اسرائیل برگزار شد.

کرسی های احزاب وگروه ها:

حزب لیکود(به ریاست بنیامین نتانیاهو): ۳۶کرسی.

حزب آبی- سفید (ائتلاف ژنرال‌ها به ریاست بنی گانتس):۳۲کرسی

نفردوم ازراست:ایمن عوده، رهبر فهرست مشترک اعراب پارلمان اسراییل ونفرچهارم«منصورعباس»رئیس حزب اسلامی Ra'am است ونائب رئیس پارلمان اسرائیل.

لیست مشترک  اعراب(عربی): ۱۶کرسی

رئیس حزب حداش« ایمن عوده» که  رهبر فهرست مشترک اعراب پارلمان اسراییل نیراست.

حزب شاس(به رهبری أرییه درعی-آریادری): ۹کرسی

کمپین انتخاباتی  حزب شاس

حزب در جهت راست:۶کرسی

اسرائیل خانه ما (به ریاست آویگدور لیبرمن): ۸ کرسی.

یهودوت هتوراه : ۸ کرسی.

یامینا : ۷ کرسی.

حزب کار-جشر: ۶ کرسی.

 اردوگاه دموکراتیک : ۵ کرسی.

توضیحات مدیریت سایت-پیراسته فرانتخابات پارلمانی هر۴سال یکباربرگزارمی شود واما:این سومین انتخابات پارلمانی اسرائیل  درطول یک سال است (در ماه‌های فروردین و شهریورامسال برگزارشده بود)

علت تکرار انتخابات ناتوانی احزاب لیکود و «آبی و سفید» در تشکیل دولت ائتلافی است.

این انتخابات دوره هفدهم مجلس(پارلمان)اسرائیل بوده است.

رئیس جمهور اسرائیل «روون ریولین » و «بنیامین نتانیاهو »نخست وزیر

از راست به چپ: بنی گانتس، رهبر حزب «آبی و سفید»، روون ریولین، رئیس جمهوری اسرائیل و بنیامین نتانیاهو.

«رئوین ریولین» رئیس رژیم صهیونیستی روز یکشنبه ۱۵مارس( ۲۵ اسفند ۱۳۹۸)گفت به توصیه اکثریت اعضای پارلمان، حکم تشکیل کابینه جدید این رژیم را به «بنی گانتس» رهبر ائتلاف انتخاباتی «آبی و سفید» می‌سپارد.

به نوشته پایگاه «تایمز اسرائیل»، دفتر ریولین در بیانیه‌ای اعلام کرد وی فردا ظهر(۱۶مارس۲۰۲۰) رسما حکم تشکیل کابینه را به بنی گانتس اعطا می‌‌کند.

«گانتس»(گانتز) رقیب اصلی «بنیامین نتانیاهو» که توانسته حمایت ۶۱ نفر، یعنی نصف به علاوه یک کرسی از مجموع اعضای پارلمان را برای تشکیل کابینه به دست آورد.

«بنی‌گانتس»(بنی گانتز) رئیس حزب «آبی سفید» اسرائیل به سمت ریاست کنست (پارلمان) این رژیم منصوب شد.

۲روایت مختلف:نانیاهو درنخست وزیری ابقامی شدگانتس» نخست وزیرمی شد.

گانتس شامگاه روز یکشنبه در جمع طرفدارانش مقابل منزلش گفته بود که تمام تلاش خود را می‌کند تا بتواند دولتی قوی برای اجرای قوانین تشکیل دهد.

گانتس در عین حال تاکید کرد که به دنبال مبارزه با فساد و اجرای قوانین در این راستا است.

انتخاب «گانتس» بعنوان ریاست پارلمان(کنست)یک تراژدی ، بلکه مسخره‌بازی بود.

در پی شیوع ویروس کرونا دراسرائیل، ابتلای۲۶۰۰ تن و جان باختن ۸ نفر -  دو رهبر دست از مخالفت برداشتند!

«احمد الطیبی »نماینده عرب کنست رژیم صهیونیستی و رهبر لیست مشترک عربی پس از انتخاب بنی گانتس رهبر ائتلاف آبی سفید به عنوان رئیس جدید کنست و توافق با نتانیاهو برای تشکیل دولت آینده گفت: آنچه امروز در کنست اتفاق افتاد، یک تراژدی نبود، بلکه مسخره‌بازی بود.گانتس با وجود کسب 61 رای موافق و مکلف شدن به تشکیل کابینه جدید چگونه به سمت نتانیاهو شتافت؟!

شامگاه پنجشنبه(۷ فروردین ۱۳۹۹) پارلمان رژیم صهیونیستی در پی استعفای»یولی ادلشتاین» از حزب راست‌گرای لیکود، بنی گانتس، رهبر ائتلاف آبی سفید و امید اصلی اپوزیسیون را به ریاست کنست برگزید.

در حالیکه تمام، یا دست‌کم اکثریت قریب به اتفاق نمایندگان انتظار داشتند رهبر جریان آبی سفید، یکی از اعضای حزب را به عنوان کاندیدای ریاست پارلمان معرفی کند، وی خود را نامزد این پست کرد. پارلمان اسرائیل با ۷۴ رای موافق و ۱۸ رای مخالف وی را به ریاست کنست برگزید.

«گانتس»فعلاً رئیس مجلس،بعدنخست وزیر

به گزارش رسانه‌های اسرائیلی «گانتس فعلا در نقش رئیس پارلمان باقی خواهد ماند و سپس در ماه سپتامبر زمام امور را به عنوان نخست وزیر به دست خواهد گرفت»

گانتس گفته بود حاضر نیست زیر دست نتانیاهو کار کند چون او با محاکمه روبروست.

نخست وزیر اسرائیل در ماه ژانویه رسما به ارتشاء، کلاهبردی و سوءاستفاده از اعتماد عمومی متهم شد.

حزب لیکود نتانیاهو در انتخابات عمومی ماه جاری برنده بیشترین کرسی‌ها شد، اما گانتس از حمایت گسترده‌تری در پارلمان برای تشکیل دولت جدید برخوردار بود.

به گزارش یورونیوز، اعضای حزب« لیکود» و جریان‌های همسو با بنیامین نتانیاهو از جمله نمایندگانی بودند که به رهبر جریان مخالف برای ریاست پارلمان رای دادند. با این حال شماری از همقطاران بنی گانتس، با انتقاد شدید از این حرکت، فرد شماره یک جریان آبی سفید را به خیانت به رای شهروندان متهم کردند.

«یائیر لاپید»، نفر دوم حزب آبی سفید در یک کنفرانس خبری گفت: «بنی گانتس آرای شهروندان اسرائیلی را دزدیده و به بنیامین نتانیاهو تحویل داده است.»/پایان.

این تحول، راه را برای به قدرت رسیدن دوباره نتانیاهو باز می‌کند.

در صورت تشکیل دوباره دولت به ریاست بنیامین نتانیاهو، اسرائیل بر بزرگ‌ترین بحران سیاسی داخلی خود از زمان تاسیس تاکنون،‌خاتمه خواهد داد. شهروندان اسرائیلی در کمتر از یک سال گذشته سه بار در انتخابات زودهنگام پارلمانی شرکت کردند. با این حال عدم توانایی احزاب حاضر در پارلمان، امکان تشکیل یک جریان اکثریت و دولت را نمی‌داد.

نتانیاهو یک بار از سال ١٩٩٦ تا سال ١٩٩٩ و سپس از سال ٢٠٠٩ تا کنون نخست وزیر اسرائیل بوده است.

«خانم خطیب»که مادر چهار فرزند است، به عنوان مدیر یک مرکز ارتباطی در روستای جلیله در حومه ناصره در شمال سرزمین‌های اشغالی ۱۹۴۸ مشغول به کار است،  می‌گوید می‌داند که حجابش گاهی اوقات تحریک کننده احساسات ضد اسلامی در اسرائیلی است که اکثر جمعیت ۹ میلیونی آن را یهودیان تشکیل می‌دهند.

بیشتر جمعیت «عرب‌های اسرائیل» در انتخابات گذشته به ائتلاف احزاب عربی رای دادند. آنها در اسرائیل در اقلیت هستند .

نیویورک تایمز می نویسد:ازجمعیت  ۹ میلیونی نفری اسرائیل که یهودی اند،یک میلیون و۸۰۰هزار نفر ازاقلیت۲۱درصدی فلسطینی تبار «اعراب اسرائیل»هستند،اکثراین اعراب مسلمان هستند ودرصدی هم مسیحی ویاادیان دیگر.

زن محجبه پارلمان اسرائیل

خانم«ایمان یاسین خطیب» قبل از ورود به پارلمان در روستای «جلیله» از توابع  شهر «ناصریه»  در شورای مرکزی شهر کار می‌کرد. این منطقه شهری است که حضرت عیسی علیه السلام  در آن بزرگ شده و در آن زندگی کرده است.

مردم در خیابان‌های ناصریه به خانم «خطیب» تبریک می‌گویند و خواهان گرفتن عکس سلفی با او هستند. خطیب نیز با ژست‌های مختلف عکس می‌گیرد.

او در باره حجابش گفت: به هر حال حجاب توجه مردم را به خود جلب می‌کند. اما چیزی که واقعا اهمیت دارد توانایی و ظرفیت پیشرفت جامعه ماست.

او در این باره افزود: گاهی احساس می‌کردم «حجاب »من احساسات ضداسلامی در اسرائیل را بر می‌انگیزد. جایی که بیشتر ۹ میلیون نفر جمعیت آن یهودی هستند.

خطیب گفت: به خاطر «حجاب» چالش‌های زندگی‌ام سخت‌تر از معمول بودند. اما اینک از مردم می‌خوام فراتر از حجاب به موضوعات نگاه کنند.

اقلیت عرب‌های اسرائیل، در اصل فلسطینیانی هستند که پیش از اعلام موجودیت اسرائیل در سال ۱۹۴۸میلادی(سال تشکیل کشوراسرائیل)تحت استعمار عثمانی و پس از آن بریتانیا زندگی می‌کردند.

اکثریت مردم عرب اسرائیل مسلمان هستند و در میان آنها «مسیحی» و «دروزی» نیز دیده می‌شود. 

«دُروز» یک انجمن یا فرقه مذهبی بر پایه علوم خفیه و یکتاپرستی است.

ائتلاف فهرست مشترک-عربی

ازچپ به راست ، اوفر قصیف، حبا یزباک، متانس شهاده، آیمن عوده، احمد طبی، آیدا توما-سلیمان، و ایمان خطیب-یاسین 

ایمان خطیب-یاسین، سیاستمدار عرب اسرائیلی از شاخه جنوب جهاد اسلامی، در کنار «اوفر قصیف»، عضو یهودی و نامزد حزب «حداش»

از اعضای رئام (Raam)است که به شاخه جنوبی جنبش اسلامی اسرائیل است و تا کنون نماینده زن در کنست نداشته است.

بسیاری از مردم عرب اسراییل  از تبعیض در حوزه‌های بهداشت، آموزش و مسکن بین مردم عرب و یهودیان شکایت دارند. برخی از رهبران عرب اسرائیل نیز بنیامین نتانیاهو را به تحریک عرب ها در دوران انتخابات اخیر متهم کرده‌اند. 

ورود اولین زن محجبه به پارلمان اسرائیل / به خاطر حجاب چالش‌های زندگی‌ام سخت‌تر از معمول بودند.

 یکی ازاهالی ناصریه درحال سلفی کردن با«ایمان خطیب».

میزان مشارکت مردم عرب اسرائیل در انتخابات گذشته به ۶۴.۷ درصد رسید که بالاترین سطح مشارکت در ۲۰سال گذشته به شمار می‌آید. لیست ائتلافی این جمعیت نیز توانست ۲ کرسی بیشتر نسبت به انتخابات سپتامبر گذشته به دست آورد.

ایمان خطیب یاسین، عضو کنست، در جلسه کمیته در کنست در اورشلیم، ۶ دسامبر ۲۰۲۲ 

«یک زن باحجاب  در پارلمان اسرائیل»

الکنیست الإسرائیلی

«ایمان یاسین الخطیب»(نماینده کنست اسرائیل)۱۷ تیر ۱۳۹۹

ترکیب کنست اسرائیل پس از انتخابات اخیر با اسلاف خود متفاوت است. تعداد نمایندگان زن رکورد قبلی را شکسته است و در حال حاضر ۳۰ زن به جای ۲۹ زن در کنست قبلی در کرسی های کنست حضور دارند. حقیقت این است که جامعه اسرائیل هنوز در ادغام زنان یهودی در کار سیاسی موفق نشده است. جنبش زنان همچنان به دنبال تغییر این تصویر است. اما شگفتی این بار از سوی زنان عرب رخ داد، زیرا پنج زن به طور همزمان وارد کنست شدند که بالاترین تعداد از زمان تأسیس این شورا است. آنها عبارتند از: آیدا توما-سلیمان، دکتر هبا یازبک، ایمان یاسین الخطیب، و سوندوس صالح (۳۳ ساله) که جوانترین زن در کنست است. همه آنها نماینده لیست مشترک عربی هستند. در مورد پنجمین، او قادر مریه، اولین زن دروزی است که برای حزب "خول لاوان" به رهبری بنی گانتز پیروز شد، اما پس از اتحاد وی با بنیامین نتانیاهو از آن جدا شد و به حزب "یش آتید" پیوست. به عنوان "آینده ای وجود دارد" ترجمه می شود که توسط یایر لاپید رهبری می شود که یک حزب سکولار است.

ایمان یاسین الخطیب، اولین زن مسلمان محجبه در کنست، در شهر عرابه به دنیا آمد. او در حال حاضر از اهالی یقات الناصره است. وی متاهل و مادر چهار فرزند، دارای مدرک فوق لیسانس، به عنوان مددکار اجتماعی و مشاور گروهی و عضو نهضت اسلامی بخش جنوب است.

زنان عرب به مدت پنج دهه از زندگی سیاسی در اسرائیل دور ماندند، تا اینکه حسنیا جبارا در سال ۱۹۹۹ برای حزب مرتز کرسی خود را به دست آورد، سپس نادیا الحلو در سال ۲۰۰۶ برای حزب کارگر پیروز شد و به حنین الزوبی رسید. اولین زن عرب در سال ۲۰۱۳ برنده یک بلوک تمام عرب شد.

انتخابات اخیر نیز منجر به ورود تعداد بی سابقه ای از همجنس گرایان به کنست شد (6). حتی در سال ۲۰۰۲ به عنوان عضو کنست سوگند یاد کرد و در هنگام تحلیف گرایش جنسی خود را اعلام کرد. در اینجا شایان ذکر است که اسرائیل به عنوان بهترین کشور برای همجنس گرایان رتبه بندی شد. یادبود قربانیان هولوکاست همجنسگرایان پیشتر در تل آویو رونمایی شد.

هشت ژنرال، از جمله سه رئیس سابق ستاد ارتش، علاوه بر هشت روزنامه نگار، ۱۲ مسلمان، یک زن مسیحی و چهار دروزی، از جمله فاتین الملا از شهر یرکا و حمد عمار، در کنست کنونی ۲۳ نیز برنده شدند. که برای حزب افراطی «اسرائیل خانه ما» به رهبری آویگدور لیبرمن پیروز شد. به این ترتیب تعداد نمایندگان عرب به ۱۷ عضو رسید که عدد بی سابقه ای است، ۱۵ نماینده از فهرست عربی، از جمله یک نماینده یهودی، که به این معنی است که اکثریت عرب به دنبال ادغام در نهادهای اسرائیل و شاید مشارکت در دولت ائتلافی هستند. احزاب یهودی در آینده بهتر از حقوق اقلیت عرب دفاع کنند.« دکتر منصور عباس» از نهضت اسلامی به عنوان نایب رئیس کنست انتخاب شد.

تحلیل‌گران عصبانیت عرب‌های اسراییل نسبت به اتحاد و دوستی نتانیاهو و دونالد ترامپ را دلیل افزایش مشارکت مردم عرب اسرائیل در سومین انتخابات یک سال گذشته می‌دانند.

به گزارش رادیوپیام اسرائیل :تقریبا یک چهارم از نمایندگان راه یافته به پارلمان زن هستند، که دو کرسی از پارلمان پیشین بیشتر است و جمعا به ۳۰ نماینده زن بالغ می شود. همچنین شمار کرسی های نمایندگان عرب نیز حدود ۱۵ کرسی خواهد بود و دو نماینده عرب دیگر نیز در احزاب غیرعربی عضویت دارند و شمار کل آن ها به ۱۷ تن می رسد.

زنان دیگر عرب نماینده پارلمان اسرائیل ::از۳۰نماینده مجلس

خانم«حنین فاروق زعبی» به نمایندگی از سوی حزب دموکراتیک میهنی یک کرسی کنست را تصاحب کرد.

خانم«نادیا حیلو» یکی از اعضای حزب کارگر اسرائیل است.

خانم«غالب مجادله» تنها وزیر عرب در دولت کنونی اسرائیل نماینده حزب کارگر است

خانم «مجالی وهبه» معاون وزیر خارجه اسرائیل، نیز نماینده اعراب دروزی و عضو حزب کادیما است.

وزیر جنگ اسرائیلکابینه جدید «بنیامین نتانیاهو» فاجعه بارخواهدبود.

خبرگزاری فارس(۱۵ فروردین ۱۴۰۰ ) نوشت:«بنی گانتز» وزیر جنگ اسرائیل و رهبر حزب آبی و سفید این رژیم در سخنانی درباره تشکیل کابینه جدید به نخست وزیری «بنیامین نتانیاهو» هشدار داد.

وی در سخنانی گفت: «کابینه جدید راست افراطی به ریاست بنیامین نتانیاهو کابینه‌ای نامتعادلی خواهد بود که می‌تواند فاجعه بار باشد».

«بنی گانتز »در ادامه سخنانش گفت: «ما با کسانی خواهیم بود که در ارزش‌هایشان صادقانه باشند و از کسانی که به دنبال پیگیری منافع شخصی هستند فاصله خواهیم گرفت».

انتخابات پارلمانی در فلسطین اشغالی برای چهارمین بار به بن‌بست رسیده و تا به این لحظه، هیچ یک از احزاب به تنهایی به حد نصاب نرسیده است.

توضیح مدیریت سایت-پیراسته فر:برای اطلاعات بیشتربه این لینک مراجعه کنیید:

اسحاق هرتزوگ»رئیس جمهور"جدیداسرائیل

نائب رئیس پارلمان اسرائیل یک مسلمان است،چندنفرازنمایندگان ازاعراب مسلمان  نیزدر«کنست»حضوردارند،یک زن مسلمان محجبه نماینده مجلس اسرائیل است..درادامه خواهیدخواند.

یازدهمین رئیس جمهوراسرائیل«ایزاک هرتزوگ» فرزندِ  ششمین رئیس جمهور  اسرائیل«چایم هرتزوگ» ، نوه خاخام «ییتساک هالووی هرتزوگ» اسرائیل است.

اسحاق(ایزاک) هرتزوگ» رئیس پیشین حزب کارگر  امروز  چهارشنبه۲ژوئن۲۰۲۱(۱۲ خرداد ۱۴۰۰) با رأی نمایندگان پارلمان (کنست) به عنوان رئیس جمهوراسرائیل انتخاب شد.

 اعضای کنست در جلسه امروز با ۸۷ رأی موافق، با انتخاب هرتزوگ به عنوان رئیس جمهور موافقت کردند. ۲۶ نماینده به رقیب وی رأی دادند.

وی که هم‌اکنون ریاست سازمان غیردولتی «یهودیان برای اسرائیل» برعهده دارد،

هرتزوگ

«اسحاق هرتزوگ» ۶۱ ساله، جایگزین «رووین ریولین» ۸۱ ساله شد که بعد از ۷ سال حضور در مقام ریاست جمهوری، نهایتا در روزجمعه،۹ جولای(۱۸ تیر ۱۴۰۰)به کار خود خاتمه می‌دهد.

رقیب « هرتزوگ»،خانم «میرپالم پرتز»بود

وی در انتخابات درون‌پارلمانی برای تکیه‌زدن بر صندلی ریاست این رژیم، با «میریام پرتز» - استاددانشگاه وبرنده جوائزمختلف،اما بدون سابقه سیاسی در این انتخابات نامزد شده بود .

هرتزوگ یازدهمین رئیس رژیم صهیونیستی خواهد بود.

«جروزالم‌پست» : «اسرائیل به مدت ۱۲ سال یک نخست‌وزیر، به مدت ۷ سال یک رئیس و سازمان موساد نیز به‌مدت ۵ سال یک رئیس داشته است. تقریبا همه آن‌ها امروز تغییر می‌کنند».

رئیس جدید موساد و دستور کار ویژه او

تودیع ومعارفه رئیس سازمان جاسوسی اسرائیل(موساد)

داوید بارنِه‌ئا، رئیس جدید موساد، بنیامین نتانیاهو، نخست‌وزیر اسرائیل، و یوسی کوهن، رئیس برکنارشده موساد(۳ خرداد ۱۴۰۰)

افرام هالوی(رئیس سابق موساد)

یوسی کوهن؛ از خرابکاری هسته‌ای در ایران تا ریاست موساد +تصاویر

ازراست:یوسی کوهن،  نتانیاهو، جام کری و؟

«تامیرپاردو»(رئیس سابق موساد)

«رؤسای موساد دراسرائیل»

«مایرداگان»(رئیس سابق موساد)

مناظره رؤسای نظامی وامنیتی اسرائیل

روسای موساد:افرایم هالیوی،ناهوم ادمونیفشبتای شاویت،زوی ضمیر ودنی یاتو درکنار رئیس جمهور اسرائیل(روون ریوئین) و نخست وزیراسرائیل(بنیامین نتانیاهو)

«تامیرپاردو»(رئیس سابق موساد)

دیداررئیس جمهورجدیدبارئیس پارلمان اسرائیل

«ایزاک هرتسوگ »، رئیس جمهور جدیداسرائیل، با «یاریو لوین » رئیس «کنست» ،دیدارکرد.

روزنامه «هاآرتص»، درباره هرتزوگ نوشت ، او - که سه سال را نیز نماینده تل‌آویو در سازمان ملل بوده - به طبقه اشرافی‌گری رژیم صهیونیستی بسیار نزدیک است، اما ۱۵ سال را در کنست به عنوان نماینده حزب کارگر گذارند و ۵ سال پایانی نیز رئیس این حزب بود.

یزاک هرتسوگ ، رئیس آژانس یهودی و رئیس سابق حزب کارگر ، روز چهارشنبه به عنوان یازدهمین رئیس جمهور اسرائیل انتخاب شد.

«هرتسوگ» با کسب ۸۷ رأی ، بیشترین رأی کاندیدای ریاست جمهوری را به خود اختصاص داد و«خانم میریام پرتز» ۲۶ رای را کسب کرد.

در انتخابات مخفی ، که در آن همه ۱۲۰ عضوکنست درآن شرکت داشتند ، ۳ رای ممتنع ، ۳ رای مخالف و یک نماینده مجلس ، «منصور عباس» ، رئیس Ra'am ، رأی نداد.(منصورعباس کیست؟)رادرادامه بخوانید.

توضیح مدیریت سایت-پیراسته فر:هرتسوگ ، پسر شیم رئیس هرزوگ ، رئیس جمهور ششم اسرائیل ، و نوه اولین خاخام اصلی اسرائیل است که با پایان دوره ریاست جمهوری در 9 ژوئیه ، جانشین Reuven Rivlin خواهد شد.

سرلشکر «شیم  هرزوگ»(چایم هرتزوگ)بین سالهای ۱۹۸۳ تا ۱۹۹۳ به عنوان ششمین رئیس جمهور اسرائیل  متولد بلفاست و بزرگ شده دوبلین ، پسر خاخام ارشد ایرلند ، «ییتساک هالووی هرتسوگ» بود ، در سال 1935 به فلسطین اجباری مهاجرت کرد و در شورش های عربی 1936-1939 در گروه شبه نظامی یهودی هاگانا خدمت کرد. وی به عنوان یک افسر در ارتش انگلیس در طول جنگ جهانی دوم ، "ویویان" نامیده می شد ، وی پس از جنگ به فلسطین بازگشت و پس از پایان حکم انگلیس و اعلامیه استقلال اسرائیل در 1948 ، در نبردهای لاترون در طول جنگ اعراب و اسرائیل در سال 1948 شرکت کرد. وی در سال 1962 با درجه سرلشکر از نیروهای دفاعی اسرائیل بازنشسته شد.

«چایم هرتزوگ » دو دوره، رئیس جمهور بود.

«ایزاک هرتسوگ» روز چهارشنبه ۲ژوئن ۲۰۲۱ (۱۲ خرداد ۱۴۰۰) با کسب بیش از دو سوم آرا در پارلمان اسرائیل ، «کنست» یازدهمین رئیس جمهور اسرائیل انتخاب شد.

هرتسوگ از نزدیکترین چیزی است که اسرائیل اشراف سیاسی دارد. وی فرزند هاییم هرتسوگ ، ششمین رئیس جمهور اسرائیل ، نوه ایزاک هرتسوگ ، اولین خاخام اصلی اسرائیل و برادرزاده ابا ابن ، وزیر خارجه افسانه ای سابق است.

هرتزوگ به مدت 20 سال عضو حزب کارگر چپ حزب کارگر کنست بود و در انتخابات 2015 که از دست داد ، به عنوان رهبر حزب به مصاف نتانیاهو رفت.

در سال 2018 ، هرتسوگ سیاست را ترک کرد و به عنوان رئیس آژانس یهودی ، بزرگترین سازمان غیر انتفاعی یهودی جهان انتخاب شد. وی موفق شد با جلب حمایت رهبران سازمانهای یهودی در ایالات متحده ، نامزد مورد علاقه نتانیاهو را شکست دهد.

توضیح نگارنده-پیراسته فر:منصور عباس کیست؟

یک حزب ارشد حزب اسلامی به روزنامه تایمز گفت: حزب سیاسی اسلام گرا Raam(راعم) ، که بعنوان یک عامل اصلی برای هر ائتلاف احتمالی حکومتی قرار گرفته است ، بر اساس منشور بنیادی خود ایستاده است ، که هر گونه وفاداری به اسرائیل را ردمی کند و صهیونیسم را «یک پروژه نژادپرستانه و اشغالگر» می داند این جناح توسط بنیامین نتانیاهو ، نخست وزیر ، که برای عبور از آستانه ۶۱ کرسی تشکیل ائتلاف اکثریت یا حمایت خارج از حزب برای ائتلاف اقلیت ، به حمایت Ra'am نیاز دارد ، فریب داده شد. این حزب همچنین می تواند به یک ائتلاف ضد نتانیاهو به رهبری یئر لاپید رئیس یش آتید هدایتگری کند

Ra'am جناح سیاسی جنبش اسلامی جنوب است ، سازمانی با الهام از اخوان المسلمین. که در سال ۲۰۱۸در یک کنفرانس در ناصریه  مصر«منصور عباس » آن را رهبری می کرد ، مواضعی هواداران این حزب، اکثر اسرائیلی های یهودی آناتهام(anathema) هستند.

جلسه پارلمان اسرائیل،چهارشنبه، ۲۱ اکتبر ۲۰۲۰ (۳۰ مهر ۱۳۹۹)به ریاست منصورعباس

«میکی زوهر» رئیس ائتلاف «لیکود»، معاون رئیس مجلس (منصور عباس) را خطاب قرار داد،تذکردارد.

MK Matans Shehadene ، رئیس حزب بلاد در لیست مشترک ، در توئیتی نوشت: "آنچه امروز در کنه اتفاق افتاده است ، یک سو عملکرد جدی است." وی به بیانیه مشترک «منصورعباس» و«یاریو لوین »(رئیس کنست) اشاره کرد. تهدید آشکار همکار عباس. "لوین از قدرت سیاسی خود برای لغو رای دادن به لیکود استفاده کرد. «لیکود» درلیست نیست. ، بنابراین بوده و خواهد بود. "

رئیس «حزب لیکود» بنیامین نتانیاهو(نخست وزیراسرائیل) است.

این انتخابات دوره هفدهم مجلس(پارلمان)اسرائیل بوده است.

رئیس جمهور اسرائیل «روون ریولین » و «بنیامین نتانیاهو »نخست وزیر

از راست به چپ: بنی گانتس، رهبر حزب «آبی و سفید»، روون ریولین، رئیس جمهوری اسرائیل و بنیامین نتانیاهو،

«رئوین ریولین» رئیس رژیم صهیونیستی روز یکشنبه ۱۵مارس( ۲۵ اسفند ۱۳۹۸)گفت به توصیه اکثریت اعضای پارلمان، حکم تشکیل کابینه جدید این رژیم را به «بنی گانتس» رهبر ائتلاف انتخاباتی «آبی و سفید» می‌سپارد.

به نوشته پایگاه «تایمز اسرائیل»، دفتر ریولین در بیانیه‌ای اعلام کرد وی فردا ظهر(۱۶مارس۲۰۲۰) رسما حکم تشکیل کابینه را به بنی گانتس اعطا می‌‌کند.

گانتس رقیب اصلی «بنیامین نتانیاهو» که توانسته حمایت ۶۱ نفر، یعنی نصف به علاوه یک کرسی از مجموع اعضای پارلمان را برای تشکیل کابینه به دست آورد.

۲روایت مختلف:نانیاهو درنخست وزیری ابقامی شدگانتس» نخست وزیرمی شد.

گانتس شامگاه روز یکشنبه در جمع طرفدارانش مقابل منزلش گفته بود که تمام تلاش خود را می‌کند تا بتواند دولتی قوی برای اجرای قوانین تشکیل دهد.

گانتس در عین حال تاکید کرد که به دنبال مبارزه با فساد و اجرای قوانین در این راستا است.

انتخاب «گانتس» بعنوان ریاست پارلمان(کنست)یک تراژدی ، بلکه مسخره‌بازی بود.

در پی شیوع ویروس کرونا دراسرائیل، ابتلای۲۶۰۰ تن و جان باختن ۸ نفر -  دو رهبر دست از مخالفت برداشتند!

«احمد الطیبی »نماینده عرب کنست رژیم صهیونیستی و رهبر لیست مشترک عربی پس از انتخاب بنی گانتس رهبر ائتلاف آبی سفید به عنوان رئیس جدید کنست و توافق با نتانیاهو برای تشکیل دولت آینده گفت: آنچه امروز در کنست اتفاق افتاد، یک تراژدی نبود، بلکه مسخره‌بازی بود.گانتس با وجود کسب 61 رای موافق و مکلف شدن به تشکیل کابینه جدید چگونه به سمت نتانیاهو شتافت؟!

شامگاه پنجشنبه(۷ فروردین ۱۳۹۹) پارلمان رژیم صهیونیستی در پی استعفای»یولی ادلشتاین» از حزب راست‌گرای لیکود، بنی گانتس، رهبر ائتلاف آبی سفید و امید اصلی اپوزیسیون را به ریاست کنست برگزید.

در حالیکه تمام، یا دست‌کم اکثریت قریب به اتفاق نمایندگان انتظار داشتند رهبر جریان آبی سفید، یکی از اعضای حزب را به عنوان کاندیدای ریاست پارلمان معرفی کند، وی خود را نامزد این پست کرد. پارلمان اسرائیل با ۷۴ رای موافق و ۱۸ رای مخالف وی را به ریاست کنست برگزید.

«گانتس»فعلاً رئیس مجلس،بعدنخست وزیر

به گزارش رسانه‌های اسرائیلی «گانتس فعلا در نقش رئیس پارلمان باقی خواهد ماند و سپس در ماه سپتامبر زمام امور را به عنوان نخست وزیر به دست خواهد گرفت»

گانتس گفته بود حاضر نیست زیر دست نتانیاهو کار کند چون او با محاکمه روبروست.

نخست وزیر اسرائیل در ماه ژانویه رسما به ارتشاء، کلاهبردی و سوءاستفاده از اعتماد عمومی متهم شد.

حزب لیکود نتانیاهو در انتخابات عمومی ماه جاری برنده بیشترین کرسی‌ها شد، اما گانتس از حمایت گسترده‌تری در پارلمان برای تشکیل دولت جدید برخوردار بود.

به گزارش یورونیوز، اعضای حزب لیکود و جریان‌های همسو با بنیامین نتانیاهو از جمله نمایندگانی بودند که به رهبر جریان مخالف برای ریاست پارلمان رای دادند. با این حال شماری از همقطاران بنی گانتس، با انتقاد شدید از این حرکت، فرد شماره یک جریان آبی سفید را به خیانت به رای شهروندان متهم کردند.

یائیر لاپید، نفر دوم حزب آبی سفید در یک کنفرانس خبری گفت: «بنی گانتس آرای شهروندان اسرائیلی را دزدیده و به بنیامین نتانیاهو تحویل داده است.»

نتانیاهو یک بار از سال ١٩٩٦ تا سال ١٩٩٩ و سپس از سال ٢٠٠٩ تا کنون نخست وزیر اسرائیل بوده است.

«خانم خطیب»که مادر چهار فرزند است، به عنوان مدیر یک مرکز ارتباطی در روستای جلیله در حومه ناصره در شمال سرزمین‌های اشغالی ۱۹۴۸ مشغول به کار است،  می‌گوید می‌داند که حجابش گاهی اوقات تحریک کننده احساسات ضد اسلامی در اسرائیلی است که اکثر جمعیت ۹ میلیونی آن را یهودیان تشکیل می‌دهند.

هاآرتص نتایج اعراب در انتخابات اسرائیل را

بیشتر جمعیت "عرب‌های اسرائیل" در انتخابات گذشته به ائتلاف احزاب عربی رای دادند. آنها در اسرائیل در اقلیت هستند .

نیویورک تایمز می نویسد:ازجمعیت  ۹ میلیونی نفری اسرائیل که یهودی اند،یک میلیون و۸۰۰هزار نفر ازاقلیت۲۱درصدی فلسطینی تبار «اعراب اسرائیل»هستند،اکثراین اعراب مسلمان هستند ودرصدی هم مسیحی ویاادیان دیگر.

زن محجبه پارلمان اسرائیل

ایمان یاسین خطیب قبل از ورود به پارلمان در روستای "جلیله" از توابع  شهر "ناصریه"  در شورای مرکزی شهر کار می‌کرد. این منطقه شهری است که حضرت عیسی علیه السلام  در آن بزرگ شده و در آن زندگی کرده است.

مردم در خیابان‌های ناصریه به "خطیب" تبریک می‌گویند و خواهان گرفتن عکس سلفی با او هستند. خطیب نیز با ژست‌های مختلف عکس می‌گیرد.

خانم خطیب در باره حجابش گفت: به هر حال حجاب توجه مردم را به خود جلب می‌کند. اما چیزی که واقعا اهمیت دارد توانایی و ظرفیت پیشرفت جامعه ماست.

او در این باره افزود: گاهی احساس می‌کردم حجاب من احساسات ضداسلامی در اسرائیل را بر می‌انگیزد. جایی که بیشتر 9 میلیون نفر جمعیت آن یهودی هستند.

خطیب گفت: به خاطر حجاب چالش‌های زندگی‌ام سخت‌تر از معمول بودند. اما اینک از مردم می‌خوام فراتر از حجاب به موضوعات نگاه کنند.

اقلیت عرب‌های اسرائیل، در اصل فلسطینیانی هستند که پیش از اعلام موجودیت اسرائیل در سال 1948 تحت استعمار عثمانی و پس از آن بریتانیا زندگی می‌کردند.

اکثریت مردم عرب اسرائیل مسلمان هستند و در میان آنها مسیحی و "دروز"ی نیز دیده می‌شود. ویکی‌پدیا در تعریف دروز می‌نویسد "دُروز" یک انجمن یا فرقه مذهبی بر پایه علوم خفیه و یکتاپرستی است.

ائتلاف فهرست مشترک-عربی

از چپ به راست : اوفر قصیف، حبا یزباک، متانس شهاده، آیمن عوده، احمد طبی، آیدا توما-سلیمان، و ایمان خطیب-یاسین 

ایمان خطیب-یاسین، سیاستمدار عرب اسرائیلی از شاخه جنوب جهاد اسلامی، در کنار «اوفر قصیف»، عضو یهودی و نامزد حزب «حداش»

از اعضای رئام است که به شاخه جنوبی جنبش اسلامی اسرائیل است و تا کنون نماینده زن در کنست نداشته است.

بسیاری از مردم عرب اسراییل  از تبعیض در حوزه‌های بهداشت، آموزش و مسکن بین مردم عرب و یهودیان شکایت دارند. برخی از رهبران عرب اسرائیل نیز بنیامین نتانیاهو را به تحریک عرب ها در دوران انتخابات اخیر متهم کرده‌اند. 

ورود اولین زن محجبه به پارلمان اسرائیل / به خاطر حجاب چالش‌های زندگی‌ام سخت‌تر از معمول بودند.

 یکی ازاهالی ناصریه درحال سلفی کردن باایمان خطیب.

میزان مشارکت مردم عرب اسرائیل در انتخابات گذشته به ۶۴.۷ درصد رسید که بالاترین سطح مشارکت در ۲۰سال گذشته به شمار می‌آید. لیست ائتلافی این جمعیت نیز توانست دو کرسی بیشتر نسبت به انتخابات سپتامبر گذشته به دست آورد.

میزان مشارکت مردم عرب اسرائیل در انتخابات گذشته به ۶۴.۷ درصد رسید که بالاترین سطح مشارکت در ۲۰سال گذشته به شمار می‌آید. لیست ائتلافی این جمعیت نیز توانست دو کرسی بیشتر نسبت به انتخابات سپتامبر گذشته به دست آورد.

تحلیل‌گران عصبانیت عرب‌های اسراییل نسبت به اتحاد و دوستی نتانیاهو و دونالد ترامپ را دلیل افزایش مشارکت مردم عرب اسرائیل در سومین انتخابات یک سال گذشته می‌دانند.

به گزارش رادیوپیام اسرائیل :تقریبا یک چهارم از نمایندگان راه یافته به پارلمان زن هستند، که دو کرسی از پارلمان پیشین بیشتر است و جمعا به ۳۰ نماینده زن هستند. همچنین شمار کرسی های نمایندگان عرب نیز حدود پانزده کرسی خواهد بود و دو نماینده عرب دیگر نیز در احزاب غیرعربی عضویت دارند و شمار کل آن ها به ۱۷ تن می رسد.

زنان دیگر عرب نماینده پارلمان اسرائیل از۳۰نماینده مجلس

خانم«حنین فاروق زعبی» به نمایندگی از سوی حزب دموکراتیک میهنی یک کرسی کنست را تصاحب کرد.

خانم«نادیا حیلو» یکی از اعضای حزب کارگر اسرائیل است.

خانم«غالب مجادله» تنها وزیر عرب در دولت کنونی اسرائیل نماینده حزب کارگر است

خانم «مجالی وهبه» معاون وزیر خارجه اسرائیل، نیز نماینده اعراب دروزی و عضو حزب کادیما است.

وزیر جنگ اسرائیلکابینه جدید «بنیامین نتانیاهو» فاجعه بارخواهدبود.

خبرگزاری فارس(۱۵ فروردین ۱۴۰۰ ) نوشت:«بنی گانتز» وزیر جنگ رژیم صهیونیستی و رهبر حزب آبی و سفید این رژیم در سخنانی درباره تشکیل کابینه جدید به نخست وزیری «بنیامین نتانیاهو» هشدار داد.

وی در سخنانی گفت: «کابینه جدید راست افراطی به ریاست بنیامین نتانیاهو کابینه‌ای نامتعادلی خواهد بود که می‌تواند فاجعه بار باشد».

گانتز در ادامه سخنانش گفت: «ما با کسانی خواهیم بود که در ارزش‌هایشان صادقانه باشند و از کسانی که به دنبال پیگیری منافع شخصی هستند فاصله خواهیم گرفت».

انتخابات پارلمانی در فلسطین اشغالی برای چهارمین بار به بن‌بست رسیده و تا به این لحظه، هیچ یک از احزاب به تنهایی به حد نصاب نرسیده است.

نقشه«  مناطق اسرائیل  و فلسطین » شهرها وسرزمین ها قبل وبعدازاشغال

 این نقشه، سرزمین‌های فلسطینی و منطقه اشغالی بلندی‌های جولان را نشان می‌دهد

به کار بردن اصطلاح "سرزمین‌های اشغالی" یکی از موضعات بحث برانگیز در تاریخ صلح خاورمیانه و روابط اسرائیل و اعراب است و در مواردی به عنوان جانبداری از یکی از طرف‌های درگیری برداشت شده است. در این گزارش تلاش شده با تکیه بر اسناد سازمان ملل و مرور تاریخ روابط اسرائیل و اعراب، ریشه این اصطلاح روشن شود.

جنگ شش روزه (سرزمین‌های اشغالی)

جنگ ۶ روزه اعراب و اسرائیل؛ رازی که هرگز گفته نشد!

در پنجم ژوئن سال ۱۹۶۷، برابر با ۱۵ خرداد ۱۳۴۶، اسرائیل یک عملیات نظامی هماهنگ و گسترده را علیه مصر، اردن و سوریه آغاز کرد. اسرائیل این حمله را یک اقدام پیشگیرانه علیه تحرکات نظامی همسایگانش علیه خود می‌خواند. این درگیری شش روز طول کشید و به نبرد شش روزه مشهور شد.

در این نبرد، اسرائیل کنترل کرانه باختری رود اردن و شرق بیت المقدس را از اردن، نواره غزه و صحرای سینا را از مصر و بلندی‌های جولان را هم از سوریه گرفت.

اصطلاح "سرزمین‌های اشغال شده" اولین بار در قطعنامه ۲۴۲ شورای امنیت سازمان ملل مطرح شد. این قطعنامه در ۲۲ نوامبر ۱۹۶۷ برابر با اول آذر ۱۳۴۶ تصویب شد و درآن "تصرف قلمرو با جنگیدن" غیر قابل قبول خوانده شده بود. این قطعنامه همچنین خواستار خروج نیروهای اسرائیل از "سرزمین‌های اشغال شده در درگیری اخیر" شده بود.

(FILES) An Israeli tank patrols near a mosque in this photo taken in June 1967. Thirty years after the six-day war, new revelations show that Israeli generals exerted considerable pressure to push their government to go into battle. According to military historian Ami Gluska of the Hebrew University in Jerusalem,

در ششم اکتبر ۱۹۷۳، برابر با ۱۴ مهر ۱۳۵۲، مصر و سوریه برای برای جبران شکست در جنگ شش روزه به اسرائیل حمله کردند اما ناموفق بودند. شش سال بعد، انور سادات، رئیس جمهوری مصر با اسرائیل صلح کرد. اسرائیل در سال ۱۹۸۲ به طور کامل از صحرای سینا خارج شد. اما باقی مناطق اشغال شده در جنگ شش روزه را همچنان تحت کنترل خود نگه داشت تا آنکه در سال ۲۰۰۵ از نوار غزه هم عقب نشست.

با آنکه کرانه باختری رود اردن و نوار غزه، جزو مناطق فلسطینی هستند، اما اسرائیل در این مناطق شهرک سازی کرده است. این اقدام اسرائیل خلاف قوانین بین‌المللی شناخته می‌شود در حالی که اسرائیل آن را رد می‌کند.

بلندی‌های جولان

اسرائیل این منطقه استراتژیک را که جزو خاک سوریه است، در جریان جنگ شش روزه اشغال کرد و از همان زمان شهرک سازی را در این منطقه آغاز کرد. بعد از شکست سوریه در عملیاتی غیره منتظره درسال ۱۳۵۲، دو کشور آتش بسی امضا کردند که در آن یک خط مرزی تعیین شد و نیروهای سازمان ملل از همان زمان نظارت بر عدم درگیری در این منطقه را آغاز کردند.

هم‌زمان با افتتاح سفارت آمریکا در بیت‌المقدس، بیش از ۵۰ فلسطینی در مرز غزه کشته شدند

در سال ۱۹۸۱، اسرائیل به صورت یک جانبه، بلندی‌های جولان را جزو قلمرو خود کرد، این اقدام مورد قبول جامعه جهانی قرار نگرفت و از این جهت مطرح شدن احتمال پذیرفته شدن این منطقه به عنوان بخشی از خاک اسرائیل از سوی آمریکا بحث برانگیز شده است. سوریه خواستار بازگشتن اسرائیل به مرز سال ۱۹۶۷، قبل از جنگ شش روزه است که به معنی رسیدن مرز سوریه به دریاچه طبریه است./ بنقل ازBBCtخرداد ۱۳۹۷

توضیحات مدیریت سایت-پیراسته فر:متأسفانه رسانه ها ایران اطلاعات جامعی از این  ۲کشور وجود ندارد،برای دسترسی به اطلاعات بایددرلابلای خبرگزاری های  کشورهای دیگردنبالش بگردیم .

این نقشه  ،نقشه وطنی از ۲کشور (جعلی واورجینال

جمعیت مناطق اشغالی وفلسطین؟

جمعیت مناطق اشغالی وفلسطین؟

جمعیت اسرائیل  ۸۸۴۰۰۰۰ میلیون نفر

مساحت اسرائیل: مساحت کشور را با احتساب بیت المقدس و بلندی های جولان ۲۲,۰۷۲ کیلومتر .

در فروردین ۱۳۹۷(بمناسب ۷۰سالگی اشغال اسرائیل )یکی ازرسانه های اسرائیل درموردجمعیت اینگونه می نویسد:جمعیت یهودی در حدود ۶.۵۸۹ میلیون است، و شمار عرب‌ها به ۱.۸۴۹ میلیون می‌رسد که ۲۰.۹٪ جمعیت است. از این تعداد، شمار شهروندان ۴۰۴۰۰۰ است که ۴.۶٪ آن را مسیحیان غیرعرب و یا اعضای دیگر اقوام تشکیل می‌دهند.

مساحت وجمعیت فلسطین

 ۴۷۸۰۰۰۰نفرجمعیت

در فروردین ۱۳۹۷«علا عوض» رئیس مرکز آمار فلسطین طی سخنانی در کنفرانس رسانه‌ای اعلام کرد: که طبق نتایج اولیه شمارش جمعیت در سال ۲۰۱۷، تعداد فلسطینیان در کرانه باختری و قدس شرقی اشغالی به ۲ میلیون و ۸۸۱ هزار نفر، شمار فلسطینیان در نوار غزه که تحت محاصره اسرائیل قرار دارد نیز به یک میلیون و ۸۹۹ هزار نفر رسیده است.

وی ضمن تاکید بر اینکه یک میلیون و ۹۸۰ نفر از مردم غزه و کرانه باختری را مهاجران فلسطینی تشکیل می دهند، نرخ متوسط بیکاری در این مناطق را نیز ۲۶.۳ درصد اعلام کرد.

۴۸هزار غیرمسلمان

عوض اظهار داشت: ۴۶ هزار و ۸۵۰ فلسطینی در غزه و کرانه باختری مسیحی و هزار و ۳۴۸ فلسطینی دیگر در این مناطق نیز پیروان سایر ادیان هستند. میزان متوسط خانوار در نوار غزه و کرانه باخری 5.5 درصد، میزان زاد و ولد نیز ۴.۴ درصد است.

این مقام فلسطینی همچنین با اشاره به کاهش تعداد بی‌سوادان به زیر ۴ درصد کل جمعیت این کشور، گفت که ۲۵۵ هزار و ۲۲۴ نفر از مردم فلسطین معلول هستند و این افراد ۵.۸ درصد جمعیت این کشور را تشکیل می دهند.

وی گفت: در هر کیلومترمربع در غزه ۵ هزار و ۲۰۳ نفر، در کرانه باختری نیز تنها ۵۰۹ نفر زندگی می کنند.

نمازجمعه مسجدالاقصی

مسجدالاقصب-قبه الصخره

اسرائیل-فلسطین

اسرائیل-فلسطین

معراج پیامبر

مقامات رسمی فلسطین

رئیس جمهور حکومت فلسطین : محمود عباس از گروه فتح از تاریخ ۱۵ ژانویه سال ۲۰۰۵

ابومازن(محمود عباس) رئیس تشکیلات خودگردان فلسطین بعد از ظهر یکشنبه«محمد اشتیه» عضو کمیته مرکزی جنبش فتح را به سمت نخست‌وزیری منصوب کرد.

دولت« رامی الحمد الله »نخست‌وزیر دولت وفاق ملی فلسطین حدود چهل روز قبل استعفای خود را تقدیم ابوزمان کرد./۱۹ اسفند ۱۳۹۷تسنیم 

محمود عباس، رئیس تشکیلات خودگردان فلسطین استعفای دولت رامی حمد الله، نخست وزیر فلسطین را پذیرفته و وی را به اداره موقت دولت تا زمان تشکیل دولت جدید مأمور کرد.

تشکیلات خودگردان در پی "شکست در اجرای توافقات حاصل شده با حماس" اعلام کرده است که می‌خواهد دولتی جدید بدون مشارکت حماس تشکیل دهد./۹ بهمن ۱۳۹۷ایسنا

نخست وزیر حکومت فلسطین : سلام فیاض از تاریخ ۱۵ ژوئن سال ۲۰۰۷
نخست وزیران اسبق:
محمود عباس : ۱۹ مارس سال ۲۰۰۳ – ۷ اکتبر سال ۲۰۰۳
احمد قریع : ۷ اکتبر سال ۲۰۰۳ – ۱۵ دسامبر سال ۲۰۰۵
نبیل شتاح : ۱۵ دسامبر سال ۲۰۰۵ – ۲۴ دسامبر سال ۲۰۰۵
احمد قریع : ۲۴ دسامبر سال ۲۰۰۵ – ۱۹ فوریه سال ۲۰۰۶
اسماعیل هنیه : ۱۹ نوامبر سال ۲۰۰۶ – ۱۵ ژوئن سال ۲۰۰۷
روسای جمهور اسبق:
یاسر عرفات: ۵ ژوئیه سال ۱۹۹۴ – ۱۱ نوامبر سال ۲۰۰۴
روحی فتوح (فعال): ۱۱ نوامبر سال ۲۰۰۴ – ۱۵ ژانویه سال ۲۰۰۵

روسای اسرائیل

رئیس جمهور اسرائیل «رووین ریولین»۷۹ ساله

به دنبال پایان دوره ۷ ساله ریاست شیمون پرز بر اسرائیل، پارلمان پس از رای گیری،«رووین ریولین» را به عنوان رئیس جمهور جدید معرفی کرد.خرداد ۱۳۹۳

«رووین ریولین» رئیس جمهور اسرائیل،  نماینده پارلمان اسرائیل (کنیست) از حزب حاکم (حزب لیکود) است.

آقای کاتسا که در سال ۱۹۴۵ در شهر یزد در ایران متولد شد، در کودکی به همراه خانواده اش به اسرائیل مهاجرت کرد. او فارغ التحصیل دانشگاه اورشلیم است.

 از آقای کاتساو که سابقه وزارت گردشگری و دادگستری را دارد، در سال های ۲۰۰۰ تا ۲۰۰۷ میلادی رئیس جمهور اسرائیل بود که بالاترین سمت برای یهودیان ایرانی تبار اسرائیل محسوب می شود.

موشیه کتساف رئیس اسرائیل السابق یخرج من السجن فی إجازة لمدة 24 ساعة

از سالهای پایانی دوره ریاست جمهوری او، پلیس اسرائیل مدعی شد مدارکی از تخلفات او دارد. هرچند کاتساو ابتدا اتهامات را رد کرد اما سال ۲۰۰۷ پیش از پایان دوره ریاست جمهوری، از موضع عمدتا تشریفاتی اش به عنوان رئیس جمهور استعفا داد.

Former Israeli president Moshe Katsav

محاکمه رئیس جمهوری سابق اسرائیل تا ۲۰۱۱ طول کشید و به دو اتهام محاکمه شد. یکی از اتهامات او استراق سمع و ممانعت از اجرای عدالت محکوم بود و اتهام دیگر تجاوز به یک کارمند زن در دهه ۱۹۹۰ بود که بعد از مجرم شناخته شدن، در سال ۲۰۱۱ به زندان برده شد./صدای امریکا

«سی امین دولت اسرائیل به ریاست آریل شارون» در منزل رئیس جمهور «موشه کاتساو» 

29th Government

نشسته از راست به چپموشه کاتساو(رئیس جمهور) و آریل شارون(نخست وزیر).

Israeli Prime Minister Ariel Sharon Presents His New Cabinet

ایستاده در ردیف اول ، از راست به چپ: ناتان شارانسکی ، شائول مفاز ، یهودیت نئوت ، سیلوان شالوم ، آویگدور لیبرمن ، میر شیتریت ، زولون اورلف ، تامی لاپید ، ایهود اولمرت ، یوسف پاریتزکی ، دنی ناوه ، تزیپی لیونی و لیمور لیونات.

29th Government – Akhlah

در ردیف دوم ایستاده ، از راست به چپ: نخست وزیر اسرائیل میمون ، اورهام پوراز ، گیدئون عزرا ، اوزی لاندو ، الیازر زندبرگ ، ایفی ایتام ، بنیامین نتانیاهو ، اسرائیل کاتز ، بنیامین آلون و تزاجی هانگبی

موشه کاتساو «رئیس جمهوراسرائیل» بعلت تجاوز جنسی باچندین  زن زندانی شد

موشه کاتساو (رئیس جمهورسابق)به اتهام تجاوز جنسی به چند همکار خود به ۷ سال حبس محکوم شد.

رئیس جمهور اسرائیل ایرانی«یزدی»است

خانواده‌ی کاتساو در سال ۱۹۵۱ از یزد به اسرائیل مهاجرت کرد. عضو حزب لیکود به مدت ۷ سال رئیس جمهور اسرائیل بود.

روز چهارشنبه، ۱۶ آذر ۱۳۹۰(۷ دسامبر ۲۰۱۱ آذر) رئیس جمهور پیشین اسرائیل، موشه کاتساو، روانه‌ی زندان شد. یک دادگاه تل آویو در ماه مارس جاری کاتساو را به دلیل تجاوز جنسی به چند زن همکارش به هفت سال زندان محکوم کرد. این حکم یک ماه پیش توسط دادگاه عالی اسرائیل تایید شد.

کاتساو  در دوران وزارت جهانگردی و نیز ریاست جمهوری، زنان همکار خود را مورد تجاوز جنسی قرار داده است.
زندان «رئیس جمهور»چگونه بود؟

رئیس جمهور پیشین اسرائیل به بند یهودیان ارتدکس منتقل شد، جایی که آموزش مذهبی جزو وظایف زندانیان است و آن‌ها حتی اجازه‌ی خواندن روزنامه و تماشای تلویزیون را ندارند. به گفته‌ی مسئولان زندان، برای جلوگیری از اقدام به خودکشی، کاتساو پیوسته تحت کنترل خواهد بود.

رئیس جمهور بایکی ازوزیران دولتش هم بندبود

او با یکی  با شلومو بنیزری، وزیر پیشین بهداشت اسرائیل که به جرم رشوه‌خواری در زندان به‌سر می‌برد هم بندشد.

رئیس جمهوری- پیشین- اسرائیل اززندان آزادشد

رئیس جمهوری پیشین اسرائیل که به جرم مزاحمت جنسی و تجاوز جنسی زندانی بود، روز چهارشنبه، ۱ دی ۱۳۹۵بعد از پنج سال از زندان آزاد شد.

روزنامه هاآرتص روز چهارشنبه اول دیماه نوشت آزادی آقای کاتساو به صورت مشروط بوده و هیئت آزادی مشروط بعد از شنیدن سخنان او باور دارد که او بعد از تحمل زندان تغییر کرده است.

موشه کاتساو ۷۱ ساله، هشتمین رئیس جمهوری اسرائیل بود که از سال ۲۰۱۱ زندانی شده بود.

موشه کاتساو در سال ۲۰۰۰ رئیس جمهور اسرائیل شد و به مدت هفت سال در این مقام باقی ماند.
او که به تجاوز جنسی به همکاران زن خود متهم شده بود، در سال ۲۰۰۷ پست ریاست جمهوری را به شیمون پرس سپرد. بدین ترتیب مصونیت قضایی او لغو شد و دادگاه توانست پرونده‌ای علیه او تشکیل دهد.صدای امریکاVOA

واما رسانه های خارجی ازملاقات عجیبی پرده برداشتندازملاقات۲همشری

رئیس جمهوراسرائیل «همشهری» رئیس جمهور ایران(خاتمی)

البته دراین عکس:رئیس جمهور ایران در حال دست دادن با پادشاه اردن  است ،همشهریش در کنارش دیده می شود

کاتساو در دوران ریاست جمهوری‌اش با سران کشورهای گوناگون راوبط حسنه داشت. او حتی در مراسم خاک‌سپاری پاپ ژان پل دوم با سیدمحمد خاتمی، رئیس جمهور وقت ایران دست داده و با او به زبان فارسی صحبت کرده بود.

رئیس جمهور اسرائیل همچنین گفته است که طی مراسم خاکسپاری پاپ، بشار اسد، رئیس جمهور سوریه که متحد نزدیک ایران در خاورمیانه به شمار می رود نیز دو بار دست خود را برای دست دادن بسوی او دراز کرده و با وی دست داده است.

بنابر گزارشها، آقای کاتساو همچنین در حاشیه مراسم، عبدالعزیز بوتفلیقه، رئیس جمهور الجزایر را در آغوش گرفته و این در حالی است که اسرائیل و الجزایر با یکدیگر رابطه دیپلماتیک ندارند.

هاگیت کهن، سخنگوی رئیس جمهور اسرائیل «دست دادن کاتساو با آقای خاتمی» را «واقعه ای تاریخی و فرصتی منحصر به فرد»دانسته اما در عین حال خاطر نشان ساخته که هنوز خیلی زود است که انتظار داشته باشیم این واقعه به تحولی در روابط طرفین بینجامد.

وی تأکید کرده که دست دادن دو رئیس جمهور با یکدیگر تصادفی بوده است.

طی مراسم خاکسپاری پاپ تعداد زیادی از رهبران جهان شرکت داشتند که ترتیب قرارگرفتن آنان در کنار یکدیگر بر اساس حرف اول نام خانوادگی آن در الفبای لاتین بوده است.

پایان مراسم تدفین  پاپ ۱۹ فروردین ۱۳۸۴

میلیونها نفر نیز مراسم تدفین ژان پل دوم و دعاهای ترحیم را از شبکه های تلویزیونی تماشا کردند. بسیاری از آنها در شهرهای مختلف جهان مقابل پرده های تلویزیونی عظیم گرد آمدند تا سوگواری و مراسم خاکسپاری را نظاره گر باشند.

در طول مراسم تدفین و ترحیم، «تابوت پاپ مقابل محراب و روی یک قالی ایرانی« بر فراز پله های مرمرین کلیسای سن پیتر قرار گرفته بود.

 رئیس جمهور پیشین اسرائیل در سال ۱۹۴۵ در یزد زاده شد. او که آن زمان نامش« موشه قصاب» بود، شش سال بعد به همراه خانوده‌اش به اسرائیل مهاجرت کرد. کاتساو ابتدا به کار روزنامه‌نگاری پرداخت و سپس وارد سیاست شد. در سال ۱۹۹۷به عنوان نامزد حزب لیکود به پارلمان راه یافت و پس از آن به پست‌های مهم دولتی، از جمله وزارت جهانگردی و معاونت نخست‌وزیری رسید.

توضیح مدیریت سایت-پیراسته فر:خبرگزارایسنا(۱۸ فروردین ۱۳۸۴) درباراین سفرخاتمی(رئیس جمهور کشورمان) به ایتالیا-مراسم تشیع جنازه پاپ -اینگونه می نویسد:

 روزنامه «لارپوبلیکا »ایتالیادر مقاله‌ روز ۱۷ فروردین ۱۳۸۴ ( ۶ آوریل۲۰۰۵) نوشت: در مراسم تشییع جنازه پاپ دیدارهای غیر مترقبه‌ای بین سران کشورها انجام خواهد شد. این روزنامه با اشاره به حضور رئوسای جمهور ایران و آمریکا در مراسم خاکسپاری پاپ همچنین نوشته‌ است: حضور رئیس جمهور اصلاح‌طلب ایران باعث حیرث بسیاری از دولت‌های غربی شده است.

در ایران کمتر از ۱۰ هزار کاتولیک زندگی می‌کنند و رئیس جمهور ایران در پایان سفرش به اتریش و فرانسه به رم خواهد آمد. این روزنامه افزوده است:‌ خاتمی با یادآوری خاطره دیدارش با پاپ در واتیکان اظهار داشته که پاپ فردی بود که برای پیروزی حقیقت، عدالت و صلح در جهان تلاش بسیاری انجام داد. گفتنی است در مراسم تشییع و تدفین پاپ ژان پل دوم حدود ۱۴۰ رییس جمهور کشورهای جهان شرکت می‌کند. همچنین روزنامه لاستامپا به همراه چاپ تصویری از رئیس جمهور کشورمان اظهار داشته است که رئیس جمهور اصلاح طلب ایران مانند پاپ فقید به لزوم گفتگوی تمدن‌ها معتقد است و ورود خاتمی به رم در پایان کنفرانس گفتگوی تمدنها در پاریس معنایی نمادین پیدا می‌کند. این روزنامه همچنین حضور روسای جمهور ایران و آمریکا را در مراسم خاکسپاری پاپ قابل توجه دانسته و افزوده است که خاتمی اولین رئیس جمهور ایران بوده است که با یک پاپ ملاقات کرده است.

بازهم روزنامه« ایل مساجرو» در روز۱۷ فروردین(۶ آوریل۲۰۰۵) به همراه چاپ تصویر دیدار خاتمی و پاپ در واتیکان به سفر رئیس جمهور کشورمان برای حضور در مراسم تشییع پیکر پاپ راپوشش داده اند.

نخست وزیران اسرائیل

نامآغاز دوره  پایان دوره
۱. داوید بن گوریون۱۹۴۸۱۹۵۴
۲. موشه شارت۱۹۵۴۱۹۵۵
۳. داوید بن گوریون۱۹۵۵۱۹۶۳
۴. لوی اشکول۱۹۶۳۱۹۶۸
۵. لوی اشکول۱۹۶۸۱۹۶۹
۶. ایگال آلون (کفیل)۱۹۶۹۱۹۶۹
۷. گلدا مایر۱۹۶۹۱۹۷۴
۸. اسحاق رابین۱۹۷۴۱۹۷۷
۹. مناخیم بگین۱۹۷۷۱۹۸۳
۱۰. اسحاق شامیر۱۹۸۳۱۹۸۴
۱۱. شیمون پرز۱۹۸۴۱۹۸۶
۱۲.اسحاق شامیر۱۹۸۶۱۹۹۲
۱۳. اسحاق رابین۱۹۹۲۱۹۹۵
۱۴. شیمون پرز۱۹۹۵۱۹۹۶
۱۵. بنیامین نتانیاهو۱۹۹۶۱۹۹۹
۱۶. ایهود باراک۱۹۹۹۲۰۰۱
۱۷. آریل شارون۲۰۰۱۲۰۰۶
۱۸. ایهود اولمرت۲۰۰۶۲۰۰۹
۱۹. بنیامین نتانیاهو۲۰۰۹حال حاضر

رووین ریولین، سیاستمدار کهنه‌کار حزب دست راستی لیکود توسط نمایندگان کنست (پارلمان) اسرائیل در ژوئیه ۲۰۱۴ به عنوان رئیس‌جمهور جدید این کشور انتخاب شده است.

آقای ریولین ۷۵ ساله قبلا رئیس کنست و عضو کابینه اسرائیل بود و در دور دوم رای‌گیری امروز موفق شد مئیر شیطریت، عضو کنست را با ۶۳ رای در مقابل ۵۳ رای شکست دهد.

رووین ریولین جانشین شیمون پرز، رئیس‌جمهوری ۹۰ ساله اسرائیل شد که دوره هفت ساله ریاست‌جمهوری‌اش ژوئیه ۲۰۱۴ به پایان یافت.

سمت ریاست‌جمهوری در اسرائیل عمدتا تشریفاتی است و در مذاکرات صلح اسرائیل با فلسطینیان هیچ نقشی ندارد.

آقای ریولین دهمین رئیس‌جمهور اسرائیل از زمان تشکیل آن در سال ۱۹۴۸ است.

او که به زبان عربی تسلط کامل دارد با نظریه "راه حل دو کشوری" و تشکیل کشور مستقل فلسطینی مخالف است.

شیمون پرز، رئیس‌جمهور پیشین در سال ۱۹۹۴ همراه با اسحاق رابین و یاسر عرفات جایزه صلح نوبل را به خاطر فعالیت‌هایش روی پیمان صلح اسلو با فلسطینیان دریافت کرد.

رؤسای احزاب کشوراسرائیل

رهبران احزاب دراسرائیل: «آویگدور لیبرمن»(رهبر حزب اسرائیل بیتنو)، «یایر لاپید»(رهبر حزب یش آتید)،«نفتالی بنت»(رهبر یامینا)، «گیدئون سار»(رهبر امید نو)، «بنی گانتس»(رهبر حزب آبی و سفید)، «منصور عباس» رهبر حزب رعام-رئام) ،خانم«مراوه میکائیلی»(رئیس حزب کارگر) ،«نیتزان هوروویتز» (رهبر حزب مرتز) و «بنیامین نتانیاهو»(رئیس حزب لیکود)

توضیح مدیریت سایت-پیراسته فر:رهبران(مقامات)اسرائیل از این احزاب هستند،البته بعضی از احزاب دیگرهم هستند،مثلاً «یایر گولان»(رئیس دموکرات‌ها) یک حزب چپ‌گرای تازه تأسیس دراسرائیل است.

رهبران احزاب کشوراسرائیل.

اسحاق هرتزوگ(رئیس جمهورآمریکا)،بنیامین نتانیاهو(نخست‌وزیراسرائیل)،تساحی هنگبی(رئیس شورای امنیت اسرائیل)

«اسحاق هرتزوگ»(رئیس‌جمهور اسرائیل) که دفتر عمدتا تشریفاتی او برای کمک به اتحاد کشور است، برکناری را "آخرین چیزی که اسرائیل به آن نیاز دارد" خواند.

«کابینه نتانیاهو»

«کابینه نتانیاهو»

Joe Biden

فرودگاه بن گوریون(تل‌آویو)۲۲ تیر ۱۴۰۱: استقبال آیزاک هرتزوگ(رئیس‌جمهور اسرائیل) و یایر لاپید(نخست‌وزیراسرائیل)ازرئیس جمهورآمریکا(جوبایدن)

درگیری وزیرامنیت ملی اسرائیل بانماینده حامی حماس در پارلمان اسرائیل

«ایتامار بن گویر»(وزیر امنیت ملی اسرائیل)درگیری  با «احمد طیبی»  ۲۴ مهر ۱۴۰۳ (لایحه لغوتابعیت حامیان حماس)طوفان الاقصی۷ اکتبر

کمیته مجلس کنست روز سه‌شنبه۱۵ اکتبر ۲۰۲۴( ۲۴ مهر ۱۴۰۳ ) درباره طرح پیشنهادی برای اخراج اعضای خانواده تروریست‌ها در صورتی که یکی از اعضای خانواده «از برنامه خود برای ارتکاب یک عمل تروریستی(طوفان الاقصی) از قبل مطلع باشد، حمایت خود را اعلام کند یا با این اقدام تروریستی شناسایی شود، یا ستایش و همدردی منتشر کند، به بحث گذاشته شود. یا تشویق به یک اقدام تروریستی شده است.»

این لایحه که برای قرائت دوم و سوم آماده می‌شود، مسئولیت را به وزیر کشور می‌دهد که می‌تواند پس از محاکمه، اعضای خانواده را «خارج از اسرائیل یا سرزمین‌هایی که تحت کنترلش است» اخراج کند.

این لایحه پس از گذراندن قرائت اولیه در بهمن ماه به منظور حل مشکلات حقوقی قابل توجهی اصلاح شد. با این حال، پس از تصویب نسخه اصلاح شده اولین قرائت، رئیس کمیته داخلی کنست، افیر کاتز (لیکود) در ۸ اکتبر اعلام کرد که به دلیل "اختلافات" با مقامات وزارت دادگستری بر سر نسخه نهایی، این عبارت به متن اصلی خود باز می گردد.
 بر اساس این لایحه وزیر امور داخلی صلاحیت صدور دستور اخراج و تبعید اعضای خانواده عامل عملیات را خواهد داشت بدون اینکه نیاز به تایید اضافی از سوی یک نهاد قضایی یا بررسی در دادگاه‌های اسرائیل داشته باشد.

وزیر امور داخلی رژیم صهیونیستی همچنین صلاحیت لغو اقامت یا تابعیت هر فرد محکوم به «ارتباط با سازمان تروریستی» یا تحریک به «تروریسم» را خواهد داشت.

توضیح مدیریت سایت-پیراسته فر:برای اطلاعات بیشتربه این لینک مراجعه کنید:

اسحاق هرتزوگ»رئیس جمهور"جدیداسرائیل                                     

برای اطلاع ازتازه ترین اخبار پارلمان اسرائیل به این لینک مراجعه کنید:

پارلمان(کنست)اسرائیل منحل شد"نفتالی بنت"ساقط شد

نظرات 0 + ارسال نظر
برای نمایش آواتار خود در این وبلاگ در سایت Gravatar.com ثبت نام کنید. (راهنما)
ایمیل شما بعد از ثبت نمایش داده نخواهد شد